Vesely avrupada bizden başka takımda bence de oynamaz. Ama üzülerek söylüyorum ki sene sonunda avrupada tutmakta pek olası gözükmüyor. Halbuki kalıp avrupayı domine edebilir efsane olabilirdi.
Hazırlık süresinde beni en çok barış şaşırttı bence başarılıydı düşündüğümüz kadar kötü oyuncu değilmiş.
En iyi transferimiz Sloukas gibi duruyor takıma şimdiden çok hakim, oynayacağımız oyun tarzı da belli oldu. Savunmacı ve koşan bir oyun tarzını benimseyecez bu sene öyle gözüküyor.
Bogdanovic bu seneki kısa oyuncularda skor yükünü çeken oyuncu olacak gibi bu görev ona verilmiş belli ama henüz hazır değil gibi o pozisyona şuanda formsuz zaten sakatlığında etkisiyle, bakalım gelişimini sürdürüp yükü kaldırabilecek mi
Kalinic ve Datome henüz hazır değiller gibi yorum yapılacak pek bi durumları yok fakat Kalinic geçen seneki Hickman uyumsuzluğu yaşayacak gibi geldi bana sezonun başında bu sadece kendi tahminim.
Dixon 20 dakika civarı süre alıp fark yaratacaktır bence. Koç onu Sloukasla beraberde kullanabilir 2 numarada da etkili olabilir bence.
Sadece Udohu çok beğenemedim ben, evet hücum yönünde etkili orta mesafesi de varmış ve pozisyonları yüzdeli bitiriyor ama savunmada blok sevdasına çok pozisyon hatası yapıyor, kolları çok uzun ama atletik bir oyuncu değil bence çok fazla sıçrayamıyor biraz ağır kalıyor gibi geldi bana, ama sezon içinde gelişecektir diye tahmin ediyorum bu pozisyon yanlışları düzeltilecektir yüksek ihtimalle.
Her pozisyonda 2 tane girenin çıkanla aynı kalitede olacağı oyuncularımız var koşan dinamik ve oldukça akıcı bir takım olacağız gibi bana geçen seneye göre defosu daha az daha heyecan verecek bir oyun oynayacağımız havası verdi açıkçası bu sezondan çok umutluyum özellikle Ülker Arenadaki maçlar oldukça eğlenceli ve fantastik geçecektir.