Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450837 defa)

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #990 : 10 Ocak 2014, 13:04:08 »
2001 krizinden sonra basketbol şubesini kapatmayı düşünüyorduk ama?
İyi hatırla onu düşünen biz değildik,karşı taraftı araya Yalçın Granit girmişti kapanmasın diye.

• Üye
« Yanıtla #991 : 10 Ocak 2014, 13:05:01 »
Ben de begenmeyenlere saygı duyarım da begenenlere basketbolu bu sene izlemeye baslamıs muamelesi yapıp, hackett tayfası diyenlere de saygı duymam

kusura bakmasınlar.
Hackett tayfası diyen benim,iğneleme yerine doğrudan bana özelden söylesen daha cesaretli bir davranış olurdu,dediğim arkasındayım overrated.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #992 : 10 Ocak 2014, 13:05:11 »
İyi hatırla onu düşünen biz değildik,karşı taraftı araya Yalçın Granit girmişti kapanmasın diye.

3 büyüklerin hepsi düşünüyordu. biz de dahil...

• Üye
« Yanıtla #993 : 10 Ocak 2014, 13:07:48 »
3 büyüklerin hepsi düşünüyordu. biz de dahil...
Sonuç olarak kapatmadık,iyi kötü devam ettik,çeyrek finalde elendik,fakat o zaman ki çeyrek şimdi ki yarı final oluyor,çünkü o zaman play off'ta 2.turdan başlıyordu,derdim o değil ayrıca arkadaş başkalarının duymak istediğini söylüyor,onlar ağzı ile konuşuyor.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #994 : 10 Ocak 2014, 13:08:47 »
ahahaha yok ben Hacskett gelse fayda sağlar düşüncesinde olan bir insandım ama beğenmeyenlere de saygı duyarım

belki daha kalitelisini bulacaz belki daha kalitesiz daha faydalısını bulacaz ama adam o kadarda bitik değilmiş abi :) Aslında Khimki den ayrıldıgında Langford ı alacaktık :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #995 : 10 Ocak 2014, 13:09:24 »
Ben de begenmeyenlere saygı duyarım da begenenlere basketbolu bu sene izlemeye baslamıs muamelesi yapıp, hackett tayfası diyenlere de saygı duymam

kusura bakmasınlar.

Hacketti bulunmaz hint kuması mıydı, tabiki değildi ama o dönem ayrılacagını acıklamış, oldukca kaliteli bir oyuncu olması nedeniyle ismi ön plana cıkmıştı. Bunda yanlıs olan birsey yoktu. Milano dısında bir sürü takımla adı geçti adam italyadan ayrılmak istemedi. Ciddi de bir ücret almış zaten.

söyleyecek en mantıklı şeyleri söylemişsin zaten :)

• Üye
« Yanıtla #996 : 10 Ocak 2014, 13:09:42 »
Hackett'ı transfer etmedik diye neredeyse yenilgiye sevinecek hale gelenler var,ALLAH'IN izniyle önce Milano'yu yeneceğiz Hackett'ı da Bo denize dökecek,sonra TOP8 yapacağız.O zaman bugün Hackett gelmedi diye mağlubiyete bahane bulanlar ne yapacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #997 : 10 Ocak 2014, 13:10:19 »
belki daha kalitelisini bulacaz belki daha kalitesiz daha faydalısını bulacaz ama adam o kadarda bitik değilmiş abi :) Aslında Khimki den ayrıldıgında Langford ı alacaktık :(
mevzu oyuncu bitik veya değil ki eren , ayrıca Hackett e kim bitik diyebilir ki ,
bize uyar mı uymaz mı ? birde hocanın istediği bir isim mi değil mi ?
mevzu karşı fikre isteklere saygı duymuyoruz , sıkıntı buradan kaynaklanıyor.

hackett i isteyen insanlar için '' saçma sapan bir '' hacektt'çı tayfa '' diye sıfat kullanılıyor , bu sefer Hacskket iyi oynayınca onu isteyen dostlar haklı olarak karşı cevap veriyorlar
yani bu işin sonu yok ,
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2014, 13:15:18 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
« Yanıtla #998 : 10 Ocak 2014, 13:11:11 »
mevzu oyuncu bitik veya değil ki eren , ayrıca Hackett e kim bitik diyebilir ki ,

Cem abi'nin dediği doğru,Obradovic istedi mi?Ayrıca transfer yapılacaksa bence 5 numaraya yapılacak.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #999 : 10 Ocak 2014, 13:13:51 »

abi sence koçun her dediği yapılıyormu yoksa koçla pazarlıkmı yapılıyor baskerbol şubesi yöneticileri arasında ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1000 : 10 Ocak 2014, 13:15:41 »
abi sence koçun her dediği yapılıyormu yoksa koçla pazarlıkmı yapılıyor baskerbol şubesi yöneticileri arasında ?

vallaha bilemiyorum ki Eren umarım her istediği yapılıyordur ,

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1001 : 10 Ocak 2014, 13:16:16 »

kusura bakmasınlar.

Hacketti bulunmaz hint kuması mıydı, tabiki değildi ama o dönem ayrılacagını acıklamış, kaliteli bir oyuncu olması nedeniyle ismi ön plana cıkmıştı. Bunda yanlıs olan birsey yoktu. Milano dısında bir sürü takımla adı geçti adam italyadan ayrılmak istemedi. Ciddi de bir ücret almış zaten.

katılmıyorum.
hackett, bulunmaz hint kumaşı.
o ayarda birini bulsak alcaz ama bulamıyoruz...
bulmuşken almadık...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1002 : 10 Ocak 2014, 13:27:42 »
Hackett tayfası diyen benim,iğneleme yerine doğrudan bana özelden söylesen daha cesaretli bir davranış olurdu,dediğim arkasındayım overrated.

zamanında ignelemenin kralını yapmış biri olaraktan sonra derece ironik bir mesaj olmuş :)
overrated mı degil mi zamanla görürürüz..

Konu hakkındaki son mesajım. Selametle.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1003 : 10 Ocak 2014, 13:29:44 »
vallaha bilemiyorum ki Eren umarım her istediği yapılıyordur ,

Umarım abi ...

Bu arada arkadaşlar abiler  bizde her transfer için tayfa varmı :)) Varsa eger Kleiza ve Zoriç çiler görüşme odasına :D
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2014, 13:33:55 Gönderen: exex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1004 : 10 Ocak 2014, 13:34:18 »
Umarım abi ...

Bu arada arkadaşlar abiler  bizde her transfer için tayfa varmı :)) Varsa eger Kleiza ve Zoriç çiler görüşme odasına :D
ahahaha bu güzeldi eren :)