Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450812 defa)

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1005 : 10 Ocak 2014, 13:36:45 »
Ben Zoric ile Kleiza'nın her türlü sezonu bizde kapatacağını düşünüyorum. Özellikle koçun gözünde bu iki oyuncunun hala kredisi olduğunu düşünüyorum. Birde zaten rotasyon bu kadar sıkıntılıyken, bu oyuncular yerine değil. Bu oyunculara ek olarak transfer yapmak lazım.

Özellikle Zoric'ın o zaman veriminin artacağını düşünüyorum..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1006 : 10 Ocak 2014, 13:37:04 »
Neyi paylaşamadığınızı anlamadım...

Hayır ciddi ciddi sormak istiyorum..Hackett bence vasatın az üzerinde bir adam...

Tamam alalım..Kimi keseceğiz ligde?

Adam kabul edecekmi 7. olmayı..Yine bonservis verecekmiydik? Yada belkide İtalyada yaşamaktan memnun...Hayretler içindeyim okuyorum şaşıyorum...

Kleiza yollanmış..Zoriç yollanmış..Siz değilmiydiniz sene başında alkışlayan..Sezon mu bitti ben anlamadım şimdi?

Beyler tepkilerimiz çok tezcanlı...Biraz beklemek lazım..

Siz demiyormuydunuz Obradoviç bir projedir.Hemen değil zamanla bunu anlayacağız diye..2 maç verdik ovvvv o gitsin,bunu neden almadık bilmem ne...

Asıl suçlu yıllardır TÜRK OYUNCULARA DEĞER vermeyen Yönetimdir.Kaç senedir bir tek KENAN a yatırım yapıldı..Bu sene araya 1 Oyuncu daha sıkıştıramazmıydık?

Bende ciddi manada seviye görüyordum bazı arkadaşlarda ama ilerledikçe bazı şeylerin tadı kaçmaya başlamış...

Cem Kaptandan özür dileyerek şunu belirtmek istiyorum...

Dün maç sonu Burada Bojana denenler çok üzdü beni..Looser falan..İyiydi Moskovada,Belgradda atarken şimdi mi tırt oldu..Koca maçın ihalesi ona kaldı..YAZIK..

Bu bakış açısı bu forumda yazan arkadaşlara yakışmıyor!

Bence bir düşünün ve öyle yazın 2 kelam
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1007 : 10 Ocak 2014, 13:37:35 »
beyler bence doğmamış çocuğun pipisinin boyu yüzünden kavga eden adamlar gibisiniz.

Hackett'ın Siena ve EA7 performansı hiç bir koşulda Fenerbahçe için ölçü olmaz. İtalyan liginde  ve basketbolunda bu tarz çok amerikalı performansı görülmüştür.  Bunun geleneksel olarak İtalyan basketbolunun tarzından kaynaklandığını da düşünüyorum. Ama en basitinden Lynn Greer ve Bo McCalebb örneklerine bakarsak ikisi de İtalya'dan neredeyse MVP ünvanıyla geldi ama Bo dahi en iyi zamanında Sienadaki sıradan bir performansını gösteremedi(bir kaç maç hariç)

O yüzden artık bu mevzu yüzünden daha fazla kalp kırmaya gerek yok, zira konu da tartışılmakla bir sonuca erecek gibi durmuyor
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #1008 : 10 Ocak 2014, 13:39:38 »
Umarım abi ...

Bu arada arkadaşlar abiler  bizde her transfer için tayfa varmı :)) Varsa eger Kleiza ve Zoriç çiler görüşme odasına :D
Ben Kleiza'dan kıpırdanma bekliyordum ama malesef hala kendini takıma veremiyor.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1009 : 10 Ocak 2014, 13:39:52 »
beyler bence doğmamış çocuğun pipisinin boyu yüzünden kavga eden adamlar gibisiniz.

Hackett'ın Siena ve EA7 performansı hiç bir koşulda Fenerbahçe için ölçü olmaz. İtalyan liginde  ve basketbolunda bu tarz çok amerikalı performansı görülmüştür.  Bunun geleneksel olarak İtalyan basketbolunun tarzından kaynaklandığını da düşünüyorum. Ama en basitinden Lynn Greer ve Bo McCalebb örneklerine bakarsak ikisi de İtalya'dan neredeyse MVP ünvanıyla geldi ama Bo dahi en iyi zamanında Sienadaki sıradan bir performansını gösteremedi(bir kaç maç hariç)

O yüzden artık bu mevzu yüzünden daha fazla kalp kırmaya gerek yok, zira konu da tartışılmakla bir sonuca erecek gibi durmuyor

Biz daha BO ya yeterli şansı veremedik.bİRDE onu düşünmek lazım..aDam takımdaki en dinamik ve savaşan oyuncu..Kaç dakıka süre alıyor..Son hucumda aldı potaya gitti kaç kişi yapar bunu..

Aslında ben de anladım artık..

TRANSFERDEN BÜYÜK SORUNLARIMIZ VAR..BUNU ÇÖZECEKLERDE BİZ DEĞİLİZ...

Birbirimizi üzmeyelim burada
HaBaBaM GüM GüM GüM

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1010 : 10 Ocak 2014, 13:40:53 »
Hackett hakkında koç gerekli şeyleri söyledi zaten :)

Bu sezon Kleiza'nın Zoric'in gitmesini bekleyen arkadaşlar inanılmaz iyimser. Efes gibi çok afedersiniz ota b..a para saçan bir takım bile Barac'ı gönderemedi 2 yıldır.

1 Oyun kurucu ve 1 Pivot takviyesi gelir herhalde. Ama bu takviyelerin Drake Diener ya da Satoransky seviyesinde olmayacağına eminim. Drake Diener'ın yaptığı işleri Melih rahatlıkla yapıyor zaten şu an. Satoransky gelirse de sadece rotasyondaki kalabalık artar. Oyun kurucu için Ben Calathes'i isterim. Pivot içinse aylar önce söylediğim gibi Yarou'yu istiyorum.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1011 : 10 Ocak 2014, 13:41:56 »

Marques Green diyip kaçayım ben 8)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1012 : 10 Ocak 2014, 13:42:24 »
Murat abi şöyle bir gerçek var ama 95 nesli dışında yatırım yapılabilecek oyuncu yok. Furkan dışında değerli bir yerli göremiyorum ben.. Belki bir nebze Serhat yada Sinan..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1013 : 10 Ocak 2014, 13:44:33 »
Murat abi şöyle bir gerçek var ama 95 nesli dışında yatırım yapılabilecek oyuncu yok. Furkan dışında değerli bir yerli göremiyorum ben.. Belki bir nebze Serhat yada Sinan..

Valla kendi içimizden bile çıkar kardeşim..

Samet Geyik,Ksk deki eleman...Onlarla başlamalıyız bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1014 : 10 Ocak 2014, 13:46:42 »
ahahaha bu güzeldi eren :)
:D seviyorum abi , taraftarlar arasındaki fikir ayrılıklarını :)

Ben Kleiza'dan kıpırdanma bekliyordum ama malesef hala kendini takıma veremiyor.

benimde vardı ama acıkcası artık bu sezonu o mola işaretinden sonra kafamdan sildim seneye umutlanmak istiyorum onun adına :(

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1015 : 10 Ocak 2014, 13:47:28 »

Hayır ciddi ciddi sormak istiyorum..Hackett bence vasatın az üzerinde bir adam...

Adam kabul edecekmi 7. olmayı..Yine bonservis verecekmiydik? Yada belkide İtalyada yaşamaktan memnun...Hayretler içindeyim okuyorum şaşıyorum...

Kleiza yollanmış..Zoriç yollanmış..Siz değilmiydiniz sene başında alkışlayan..Sezon mu bitti ben anlamadım şimdi?

Siz demiyormuydunuz Obradoviç bir projedir.Hemen değil zamanla bunu anlayacağız diye..2 maç verdik ovvvv o gitsin,bunu neden almadık bilmem ne...

Asıl suçlu yıllardır TÜRK OYUNCULARA DEĞER vermeyen Yönetimdir.Kaç senedir bir tek KENAN a yatırım yapıldı..Bu sene araya 1 Oyuncu daha sıkıştıramazmıydık?

Bende ciddi manada seviye görüyordum bazı arkadaşlarda ama ilerledikçe bazı şeylerin tadı kaçmaya başlamış...

Dün maç sonu Burada Bojana denenler çok üzdü beni..Looser falan..İyiydi Moskovada,Belgradda atarken şimdi mi tırt oldu..Koca maçın ihalesi ona kaldı..YAZIK..

Madem ligde kimseyi kesemeyeceğiz, transfer yapılmasın o zaman
Teknik kadro neden oyuncu arayısına girdi ? tripkovic gibi bir adamın pesindeyiz o halde

Dünkü macta vidmar oynamasaydı cok mu eksik kalırdık veya zoric.

Yerli sakat uzunların durumuna göre vidmarın lig lisansı iptal edilebilir.

Kleiza ve bjelica hatta alacagımız adam bojan ligde rotasyona girebilir pekala.

bir de zorici kleizayı gönderen kim ki ?

Benim agzımdan öyle birsey cıkmadı. Yukarda hackett yazıp asagıda bunu yazınca üstüme alındım ahahaha ben iyisi mi cıkıp hava alayım :D
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2014, 13:47:51 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1016 : 10 Ocak 2014, 13:48:19 »
illa 1 yabancıda vazgeçecek isek o isim Vidmar olur , dünkü silik performasına rağlem Zoriç'i hoca her türlü Vidmar'a tercih eder
elde Vidmar varken onunla aynı tip bir uzun bence kesinlikle olmaz , Vidmar tüm iyi niyetine rağmen oyun zekasını bir türlü geliştiremiyor
en büyük avatanjı fiziki açıdan temas olduğu zaman rakibin arkasında duruyor ama ikili savunmalarda filan çok sıkıntılı bence .
Vidmar'ı severim çok şeker bir adam :) o ayrı mesele

Kleiza konusunda çok büyük hayal kırıklığı içindeyim , inşallah düzelir , biraz kıpırdansa çok fark yaratacak bizim adımıza

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1017 : 10 Ocak 2014, 13:49:54 »
@bukefalos...

Ben senin şahsına demedim...2 Lİ tartışma bende olmaz burada..

Ben genel kanıya söyledim...Hackett yeni yetme bazı şeyleri aşamamış bir arkadaş..7.Olmak istemezdi %100

Ayrıca Vidmarı kesersek içeri girecek kişi Kleiza olur neden derseniz 4 numarada eksik kalırız
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1018 : 10 Ocak 2014, 14:13:44 »

ligde zaten uzunlardan biri dışarda kalıyor her seferinde.
kleiza, zoric veya vidmar'ı kesebiliriz.
ligde uzunlar yerine kısaların biri dışarda kalır.

italya'dan ayrılma düşüncesi olmasa meanjeri bize neden teklif etsin?
önümüzdeki dönemde yapacağımız transferin gerçekten 7. yabancı olmayı kabul edecek düzeyde biri olacağına mı inanıyorsunuz?

kleiza ve zoric'i yollayan benim.
geldiklerinde iyi transfer olduğunu düşünüyordum, alkışlıyordum.
şu anda faydalı olamayacaklarına ikna oldum, yollayalım diyorum.
ben dönek miyim?

tepkimin tezcanlı olduğunu düşünmüyorum.
aşırı tepki verdiğimi de düşünmüyorum zaten kendilerine.
kendimi gayet iyi biliyorum...

bu bölümün muhattabı ben değilim ama kastettiğiniz kişilerden olduğumu hissediyorum.
hislerim beni yanıltmıyorsa affınıza sığınarak söylüyorum, hızınızı alamayarak biraz ezbere konuşmuşsunuz.
takımla ilgili düşüncelerimi merak ediyorsanız detaylı olarak aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
kafanızda canlandırdığınız öldük bittik düşüncesinin 180 derece uzağında olduğumu göreceksiniz.
http://www.altinciadam.com/kazanamama-mantalitesi/

bu bölüm kendi düşünceleriniz, karışamam.
müsadenizle sormak istediğim bir kaç konu var.

şimdi ahmet özokur'un söylediği gibi en az 1 transfer yapmayı planlıyoruz,
2 olması da mümkün...

hocanın istediği gibi takımı yukarı çekecek seviyede birini alırsak 7. yabancı olarak sadece euroleague'de mi kullanacağımızı düşünüyorsunuz?
öyle düşünmüyorsanız yabancılardan birini lig kadrosundan çıkarmamız gerekeceğine göre tercihiniz kim olur?
(bir tercihiniz varsa) siz x kadrodan çıkarılsın deme hakkını kendinizde buluyorsanız, başkası y çıkarılsın deme hakkına neden sahip olmasın?

eğer yapılacak transfer sayısı 2 olursa, yönetim ve hocanın lig kadrosundan 2 yabancıyı çıkarmaları gerektiğini bilmediğini mi düşünüyorsunuz?
bildiklerini düşünüyorsanız 2 transfer yapılması, 2 yabancının kadrodan çıkarılmasını gerektireceğine göre, kleiza ve zoric çıkarılsın diyor olmamda problem nedir?

son olarak hoca ve yönetimin 2 transfer yapmayı düşündüğü bir ortamda, gelecek oyuncular şu şu isimlerin yerine kadroya katılsın demekte foruma yakışmayan bakış açısı nedir?

not: çok soru sordun diyebilirsiniz, yargıç mısın diyebilirsiniz. lakin bu iyi bir şey. tartışırken çok soru soruyor olmam karşıdakine saygı duyduğum anlamına gelir. karşıdakine saygı duymadan tartışıyorken ahkam keserim, bu böyle şu şöyle diye doğrularımı dikte ederim. saygı duyarak tartıştığım zaman şu anda yaptığım gibi karşı tarafa sorular sorarak beni anlamasını sağlamaya çalışırım...
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2014, 14:17:16 Gönderen: iskoch »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #1019 : 10 Ocak 2014, 14:16:31 »
Kleiza konusunda çok büyük hayal kırıklığı içindeyim , inşallah düzelir , biraz kıpırdansa çok fark yaratacak bizim adımıza
Aynen katılıyorum Cem, kendini tam manası ile veremiyor maçlara, sanki bir sorunu var gibi duruyor.
Murat hocama da katılıyorum bir iki maçla kendi takım oyuncumuzu işe yaramaz ilan etmemek lazım.
Takıma katkı verebilecek bir oyuncu alınabilir ama takımdan şu veya bu oyuncu gitsinle düzelmez takımın durumu.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.