Şimdi ne yazsam karşılıklı bir dalaşma olacak...
Ben yazdıklarımda sizi kastetmedim...Konuşulanları kastettim sadece siz değil birçok kişi yazdı bunları..Üzerinize alınmanızı anlamadım...
Döneklik olayını ben söylemedim...Sadece TEZCANLILIK demek istedim ki ciddi ciddi görüyorum bu forumda çok kişide...
Şu anda takımımızda LİGDE KESİLECEK BİR kısa oyuncu yok bence...Olanlar zaten bizim takımın belkemiği..Uzun kesersin ama 2 tane kesmen gerekecek o zaman..O zamanda içeride budaklanmazmı işler?
Neyse dediğim gibi...
Ezbere konuşmadım..Ben yaratılan Algıdan bahsediyorum..Neden bu kadar alındınız onu anlamadım...Açıkça yazdım herşeyi dediklerimde ağır bir ithamda yoktu...
FORUMA YAKIŞMAYAN BAKIŞ açısı...
O gelsin bu kalsın değil...Daha hiçbirşey yokken bu kadar asmak kesmek..Kleiza gitsin..Bojan Looser..Hatta çok daha şeyler yazıldı onlar..
Yani demek istediğim şey...
OLUŞAN BAKIŞ AÇISI...
Dün herkes çok iyiydi ama ihale Bojana kaldı mesela..Bu bakış açısı YAKIŞIYORMU?
Ben 2 senedir kedi kendime söz verdim..Bu forumda yada bir başka yerde bana hakaret edilmediği sürece kimseye laf söylemeyeceğim işin en özelinde...
Yani dostum kardeşim...
Yaşım 33 oldu bilemem senin ki kaçtır..Güzelce ifade edeyim..Seni kastetmedim..Burada oluşan algıyı beğenmedim dedim..Burası benim için önemli bir yer..Çok sevdiğğim insanlar var burada.Uzak olsakta hepsi abim kardeşim...
Sen sor ben cevaplarım...Ama ben asla EZBERE konuşmadım..
Ortada bir sorun var..Bunu kabul ediyorum..Ama bunu düzeltecek biz değiliz..Bir bakalım belkide 1 ay sonra başka şeyler konuşuruz belkide...
Dediğim gibi..Algı çok önemli...Biraz alıngan gördüm seni..Alınma sana değil genel kanıya bu lafım..
tartışma denen şey düşünceler üzerinden döndüğü sürece sorun yok.
hepimizin farklı fikri var, forumlarda da fikirlerimizde bulunuyoruz zaten.
tartışmayı kişiselleştirmedikten sonra zıt düşünceleri savunmak iyidir.
karşılıklı sağduyu şu anki gibi koruyalım yeter ki...
söylemeye çalıştığm şeyin özeti şu:
coach ve ülker transfer çalışması yapıyor.
en kötü 1, belki 2 oyuncu alınacak.
gelen her oyuncunun yerine lig rotasyonundan 1 kişi eksilecek malumunuz.
yani coach da takımda bir şeylerin eksik olduğuna, bazı isimlerin yetersiz kaldığına kanaat getirmiş,
2 yabancının lig lisansını iptal etmeyi göze almış.
bu durumda şunlar şunlar gitsin demekte bir sakınca yok ki?
mesela yabancılar içindeki en zayıf halka vidmar.
onu zoric izliyor, en son kleiza geliyor.
vidmar'ı kadrodan keselim, yerine yabancı alalım demek kolay,
yok artık diye cevap vermez kimse.
zoric kesilsin deyince maliyeti yüksek falan bahaneleriyle karşı çıkılır.
kleiza gitsin deyin tepkinin şiddeti artar.
hem kleiza, hem zoric gitsin deyince tepki iyice büyür.
ama performans olarak bakınca vidmar içlerinde en iyisi...
eğer hem 1, hem 5 numara gelecekse kişisel düşüncem kleiza ve zoric'in dışarda kalması.
daha önce de söylediğim gibi bunun maliyeti beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ülker düşünsün orasını.
para kulüpten çıkacak olsa maliyet hesabı yapardım ama milyarlarca dolar serveti olan ailenin harcamasına kafa yormam.
bu arada ezbere konuşmak kısmı için kusura bakmayın.