"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Transfer yapılacaksa artık daha da fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu hafta Euroleague'de 5. hafta maçını oynayacağız. TOP 16'da devre sonuna 3 hafta kaldı. Oyuncu alınacaksa en kısa sürede alınıp, takımla antrenmanlara başlatılmalı. Uyum süreci bu şekilde daha çabuk atlatılıp maçlara hazır hale gelinebilir.
Scotty Hopson'ın, Efes'ten ayrılacağı söyleniyor eğer öyleyse gelecek sene için mutlaka söz kesmek lazım bence Hopson'la, cidden özel bir hücum potansiyeline sahip Hopson ve Obra gibi bir koçun elinde savunmada da gayet iyi işler yapabilir.
hopson zaten gayet iyi savunmacı?tamam kelepçe değil ama paspas da değil.
Varnado ile ilgili bilgiyi yarın sabah akdeniz semalarından net bilgi gelecek bende buraya yazarım bana gelen bilgiyi ( tabi halen menajerlik şirketi aynı ise diye not düştü değerli arkadaşım ) Varnado olursa Utkan ile bizim için değişik bir anı olacak
Pir pivot bir PG mi alınacak anlamadım, artık açıklasınlar çatlayacağız. Oyuncular zaten olacağını bildiği şeyin sonucundan neden etkilensinki? Bari o arada adam gelse de takıma uyum sürecini çabuk atlatsa.
Simdi buyuk konusmak gibi olmasin ama, Varnado soylentisi dogru cikmadi.
Oyuncu transfer edileceği bilindiği için klube birçok oyuncu teklif ediliyor.