Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5452243 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1230 : 29 Ocak 2014, 19:11:35 »
abi dün haber gelicek dedin n oldu bişe çıkmadımı?
Not yet

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1231 : 29 Ocak 2014, 19:14:08 »
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1232 : 29 Ocak 2014, 19:21:34 »
Henuz haber gelmemis.  Ben de Samet'e bagladim bir an :)
hahaha ama cem abi sonuçta bi alex değil.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1233 : 29 Ocak 2014, 19:42:55 »
"Bir Alex degil: daha da otesi" diyorsun yani :)
aynen alex'in koşanı hahahhahha
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1234 : 29 Ocak 2014, 23:08:41 »
Baynes konusunda sadece biz değil Avrupa'da bir çok kulüp uğraştı ancak bu sezon sonuna kadar NBA'de kalmak istediğini söylemiş.

Hoş kendisi şuanda NBA'de hiç süre alamıyor ama bu sezonu orada bitirmek istiyormuş.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1235 : 29 Ocak 2014, 23:15:00 »

Baynes konusunda sadece biz değil Avrupa'da bir çok kulüp uğraştı ancak bu sezon sonuna kadar NBA'de kalmak istediğini söylemiş.

Hoş kendisi şuanda NBA'de hiç süre alamıyor ama bu sezonu orada bitirmek istiyormuş.
dün popovic sadece howard'a faul yapsın diye aldı abi bonner daha çok süre alıyo
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1236 : 29 Ocak 2014, 23:38:04 »
dün popovic sadece howard'a faul yapsın diye aldı abi bonner daha çok süre alıyo
öyle ancak kendisi gelmeyi düşünmüyormuş.  2 haftada bir D-Leaguene gidip geri çağırılıyor zaten..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1237 : 29 Ocak 2014, 23:40:14 »
öyle ancak kendisi gelmeyi düşünmüyormuş.  2 haftada bir D-Leaguene gidip geri çağırılıyor zaten..
ben bu mantığı anlamıyorum abi neyin kafası n düşünüyolar.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1238 : 29 Ocak 2014, 23:43:55 »
Şimdi başka takım olsa bende eleştiririm ama Amerika dışında bir oyuncunun NBA'de en kolay süre bulabileceği yer Spurs.. Ki sürekli rotasyon yaptıkları için zaman zaman sürede alabiliyor.

Şurada bir patlama yapsa, arkasından küçük bir kontrat sonrasında ise orta bir kontrat alsa yıllarca Avrupa'dan alacağı parayı alır.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1239 : 29 Ocak 2014, 23:45:44 »
Şimdi başka takım olsa bende eleştiririm ama Amerika dışında bir oyuncunun NBA'de en kolay süre bulabileceği yer Spurs.. Ki sürekli rotasyon yaptıkları için zaman zaman sürede alabiliyor.

Şurada bir patlama yapsa, arkasından küçük bir kontrat sonrasında ise orta bir kontrat alsa yıllarca Avrupa'dan alacağı parayı alır.
abi haklısında süre alamayınca anca d league de oynayan arada sakat olunca takıma çağrılan adam oluyolar.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #1240 : 29 Ocak 2014, 23:53:20 »
benim anlamadığım dünya 10 tane basketbolcudan mı müteşekkil? Sürekli aynı isimler dönüyor duruyor
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #1241 : 30 Ocak 2014, 00:03:03 »
Dayanamadım geldim :) Varnado ismi için şimdiden özür dilerim herkes'den :):) sanırım bir infaale yol açtım son 4-5 gündür söyleye söyleye haftalardır ismini keza Murat muratanoğlu ve ismet bademe de sormuştum özellikle murat muratanoğlu baya beğendi hem ismi hemde Fenerbahce Ülker'in eksik yönü için.. Ancak Obradovicin ve O yörelerden çıkan koçların yüzde 90 ' ı bu tarz uzunlarla çok fazla çalışmayı istemez sonuçta Varnado sadece Savunma açısından etken olacaktı Blok tehditi ve Net Rib alışları ile .. Obradovic de 1 yönü güçlü olacağına Zoric gibi hem hücumda hemde savunmada az da olsa iki yönü olan uzun tercih eder..
Baynes konusuna gelince onuda Ağustos ayından beri izledim özellikle Yaz liginde avrupada uygun bir pivot kendisi tam anlamıyla bir tank NBA 'de Popovic gibi koç tercih etmiyorsa Splitter bile yok iken bence zorlamasının pek manası yok gelmesini isterim ..
Bu tarz bir uzun gelirse BEKÇİ söylemimden kurtulduğuna sevinecek yegane kişi Cem Hocamdır saygılar :) :) :)

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1242 : 30 Ocak 2014, 00:19:37 »
Bir bilgim yok ama Obradovic'i tanıdık artık. Oyunu bilen pivot alacak belli ki. Mesela Varnado bizim aradığımız özelliklere uysa da Obradovic süzgecinde sanki alınmaz bir isim gibi duruyor. Bu mantıkla bakarsak en azından Avrupa'da isim yapmış ve fundementali sağlam olması lazım. Böyle deyince aklıma ilk gelen isim Paul Davis. Dominant oyununda oyunu bilmesinin önemli payı var. Hatta bu kadar Sırp özellikli bir Amerikalı pivotu zor görürsünüz.:) Benim tahminim biriyle anlaşmışsak odur.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1243 : 30 Ocak 2014, 00:20:15 »
benim anlamadığım dünya 10 tane basketbolcudan mı müteşekkil? Sürekli aynı isimler dönüyor duruyor

abi bu dönemde yapabileceğin başka bir şey yok. Piyasada alabileceğin oyuncular belli. Normal yani aynı isimlerin dönmesi.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #1244 : 30 Ocak 2014, 00:32:38 »
İsimler ,spekülasyonlar vs gelip geçer de ama önümüzdeki Yaz ben Obradovicin Teodosic'den bile çok N.Kristic için bastıracağına eminim tam onun istediği tarzda bir uzun önceliği bu olur ve istediğinide alır sonuçta koçun ihtiyacım var sana diyerek 1 telefon açacağı bir oyuncunun ona Hayır demesi Bjelica 'nın tabiri ile Aptallık olur heleki bu oyuncu Sırp ise :)