Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5505798 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1305 : 01 Şubat 2014, 15:37:02 »
Elinize saglik.Guzel analiz olmus.Nba'den oyuncu alabiliyor muyuz 6.haftadan sonra ?
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1306 : 01 Şubat 2014, 15:49:15 »
Gerçekten de isvilceger (İskender'di isim sanırım) arkadaşımıza katılıyorum transfer hususunda. Ne kadar istemesek de Semih Erden eğer alınabilecekse şu an için abdurrahman çelebiden fazlası olabilir. 2 pivot sakatlanmadan önce bile uzun ihtiyacı kuonuşulurken şu durumda en az 2 uzun lazım ve bu ihtiyacın birisini yerli bir uzunla doldurabilirsek çok iyi olur. Calathes'in gelme ihtimali varsa zaten hayır diyecek kimse çıkmaz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1307 : 01 Şubat 2014, 15:51:57 »
Gerçekten de isvilceger (İskender'di isim sanırım) arkadaşımıza katılıyorum transfer hususunda. Ne kadar istemesek de Semih Erden eğer alınabilecekse şu an için abdurrahman çelebiden fazlası olabilir. 2 pivot sakatlanmadan önce bile uzun ihtiyacı kuonuşulurken şu durumda en az 2 uzun lazım ve bu ihtiyacın birisini yerli bir uzunla doldurabilirsek çok iyi olur. Calathes'in gelme ihtimali varsa zaten hayır diyecek kimse çıkmaz.
Semih Erden'in kendisini çok sevmem ama seyirci desteğiyle performansını yükselttiğini göz önüne alırsak transfer edersek iyi bir tercih olabilir.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 15:52:47 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #1308 : 01 Şubat 2014, 16:52:59 »
Asıl aklımda olanı yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın bu aralar erkek takımına çok kızgınım. Acaba net bir 1 numara alarak maçlarda BO nun deliciliğini kullanmak adına 2 numaraya çekmek nasıl olur? Mesela Calathes - Bo - emir (bojan)- Bjelica -Semih ???

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1309 : 01 Şubat 2014, 16:53:04 »
Delik olan bayağı bölgem var barış :) 8)

hahahahha o kadar detaylı bilmiyorum abi :)
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1310 : 02 Şubat 2014, 01:26:26 »
Vidmar döneydi bari iyiydi şimdi 2 uzunu da kaybettik oturup ağlayacak hayıflanacak vakit değil. Semih + iyi bir uzunla bu şansızlığı lehimize çevirebiliriz ki 6.yabancı olarak kısa gelirse müthiş olur. Oğuz ve ilkan olaylarına hiç girmek istemiyorum aklım almıyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1311 : 02 Şubat 2014, 01:27:21 »
Vidmar döneydi bari iyiydi şimdi 2 uzunu da kaybettik oturup ağlayacak hayıflanacak vakit değil. Semih + iyi bir uzunla bu şansızlığı lehimize çevirebiliriz ki 6.yabancı olarak kısa gelirse müthiş olur. Oğuz ve ilkan olaylarına hiç girmek istemiyorum aklım almıyor.

Zoriçi kaybetmedik Cenk..Zoriç Çarşamba sahada.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1312 : 02 Şubat 2014, 01:46:39 »
Önceki sayfada kapadığı yazılınca ona istinaden yazmıştım. Zoriç'in dönmesi iyi olmuş en azından , en makul olanı yabancılık da çekmeyeceğini düşünürsek gene Semih diyorum kontejan açısından da rahatlarız. Kısa transferine de konuşulan isimler gelirse girdiğimiz bu krizden çıkabiliriz.

2 galibiyet gerideyiz daha herşey bitmedi ama dogru hamleleri hızlıca yapmak lazım.

• Üye
« Yanıtla #1313 : 02 Şubat 2014, 01:49:04 »
Önceki sayfada kapadığı yazılınca ona istinaden yazmıştım. Zoriç'in dönmesi iyi olmuş en azından , en makul olanı yabancılık da çekmeyeceğini düşünürsek gene Semih diyorum kontejan açısından da rahatlarız. Kısa transferine de konuşulan isimler gelirse girdiğimiz bu krizden çıkabiliriz.

2 galibiyet gerideyiz daha herşey bitmedi ama dogru hamleleri hızlıca yapmak lazım.
Laboral-Efes maçlarını kazanalım yapılacak takviyelerle tur atlarız.Semih Erden belki seyirci desteğiyle hareketlenir o açıdan iyi transfer olabilir üstelik yerli

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1314 : 02 Şubat 2014, 01:58:59 »
Laboral-Efes maçlarını kazanalım yapılacak takviyelerle tur atlarız.Semih Erden belki seyirci desteğiyle hareketlenir o açıdan iyi transfer olabilir üstelik yerli

Efes dusko-kerem ve miljko ile deplasmanda yenebiliyorsa bizde bjelica-kleiza ve zoric ile sahamızda hayli hayli yenmemiz lazım artık.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1315 : 02 Şubat 2014, 02:00:06 »
Efes dusko-kerem ve miljko ile deplasmanda yenebiliyorsa bizde bjelica-kleiza ve zoric ile sahamızda hayli hayli yenmemiz lazım artık.

iZZET de bence süre almalı artık..Oynarsa az da olsa katkı verir..
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #1316 : 02 Şubat 2014, 02:09:54 »
iZZET de bence süre almalı artık..Oynarsa az da olsa katkı verir..
Her ikinize de hak veriyorum.Efes Laboral'ı 5 numarasız oynayıp yendi.Murat Hocam haklı,İzzet son zamanlarda form tuttu.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1317 : 02 Şubat 2014, 02:26:02 »
Semih mevzusu dillendirilen bir durum mu yoksa hazır kadro dışıyken transfer edelim diye taraftarın beklentisi mi?
Hem EL hem ligde direk rakibimiz olan bir takımın oyuncusunu bize vereceğini sanmıyorum.
Şayet olabilecek bir transfer ise Efes'in bizden bonservis istemesi muhtemel.

Ayrıca bir ihtimal gelişir umudumuz olan İzzet'e tahammül edemeyen Obradovic olmuş hali ile bile fark yaratamayan Semih'i isteyeceğini sanmıyorum.
Tabii tercih şansımızın bu kadar az olduğu ortamda milli bir oyuncu olması nedeniyle tercih edilebilir ama bize çok büyük katkıları olacağını sanmıyorum(transfer gerçekleşirse umarım yanılırım).
...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1318 : 02 Şubat 2014, 02:27:16 »
Semih Erden gelirse tek başına yeterli olmaz. Bir uzun daha transfer etmemiz gerekir. Çünkü Efes Semih'i ikinci turda oynattığı için Eurolegue'de kullanamıyoruz diye biliyorum.

2 uzun + 1 guard transferi yapılır mı? Sanmam. Obradovic 3 transfere birden müsaade etmez. Koçun önceliğinin guard olduğunu da biliyoruz. 1 yabancı uzun ve 1 yabancı guard alınır bence.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1319 : 02 Şubat 2014, 02:27:24 »
Semih mevzusu dillendirilen bir durum mu yoksa hazır kadro dışıyken transfer edelim diye taraftarın beklentisi mi?
Hem EL hem ligde direk rakibimiz olan bir takımın oyuncusunu bize vereceğini sanmıyorum.
Şayet olabilecek bir transfer ise Efes'in bizden bonservis istemesi muhtemel.

Ayrıca bir ihtimal gelişir umudumuz olan İzzet'e tahammül edemeyen Obradovic olmuş hali ile bile fark yaratamayan Semih'i isteyeceğini sanmıyorum.
Tabii tercih şansımızın bu kadar az olduğu ortamda milli bir oyuncu olması nedeniyle tercih edilebilir ama bize çok büyük katkıları olacağını sanmıyorum(transfer gerçekleşirse umarım yanılırım).

Semih olayı tamamen taraftar lafı kanka..Efes sanmıyorum salak değildir zaar..Sezon sonu belki.
HaBaBaM GüM GüM GüM