Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450808 defa)

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1530 : 08 Şubat 2014, 01:00:20 »
Jawad 16 sayı atmış bu sayıların 4 tanesi asist üzerinden 4/7 üçlük atmış. Dixon bu maçta 9 asist ile takımı idare etmiş bu çıkıyor ortaya
yani sorun bizde  , planımız yok çünkü ..

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1531 : 08 Şubat 2014, 01:19:28 »
Bir transferle düzelecek bir takım değiliz ben onu anladım bugün.
Pianigiani döneminde de böyle düşünüyordum meğer hocayla da değişmiyormuş bu durum.
udrih teodosic de colo falan da gelse böyle gidecek gibi.

Radikal kararlar alınsın artık.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2014, 02:04:55 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1532 : 08 Şubat 2014, 01:36:41 »
yabancı kontenjanı değişmeyecekse piyasa da yerli oyuncu sıkıntısı varken Semih için hamle yapabiliriz bence.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1533 : 08 Şubat 2014, 01:41:54 »
Hala Sosyal Medyada yada Forumlarda...

İbrahim Kutluay,Solomon ve Mrsiç videolarını paylaşıp AH-VAH ediyorsak..Ve Abdi İpekçi günlerini ÖZLÜYORSAK...

BİR SORUN VAR İŞLER KÖTÜ demektir...
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1534 : 08 Şubat 2014, 02:03:09 »
Ismet Badem soylemis mac sirasinda Oguz Olimpiakos macinda sahadaymis Ilkan ise bu sezon yokmus.Ne kadar onemliyse artik gene de yazmak istedim.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #1535 : 08 Şubat 2014, 11:25:32 »
Ismet Badem soylemis mac sirasinda Oguz Olimpiakos macinda sahadaymis Ilkan ise bu sezon yokmus.Ne kadar onemliyse artik gene de yazmak istedim.
Gürol Hocam Badem(!) söyledi ama daha belli değil İlkan'ın durumu.Bir hafta içinde bile dönebilir aslında ama sakatlığı çok enteresan.Stres kırığı ile başladı nerelere geldi.Hani Bunak İsmet Badem maç sırasında öyle bişey söyledi kabul ama kesin bir bilgi değil o.

Yönetim şeklini müsadenizle eleştireceğim.Teknik ekibi değil.Basketbol şubesi ile ilgilenen her bir bireyi.OBRA ne yapsın ? Takım da Guard olmadan Kupa Yarı Finalı oynuyor.Ufuk Sarıca'nın maç sonu sözlerini hatırlatayım : '' Fenerbahçe'nin yarı sahada bir şey üretemeyeceğini biliyorduk.Ondan dolayı hızlı hücumları durdurduğumuzda maçı kazanacağımızdan emindik.''

Kabul edin kısıtlı silahlarımız var.Bunun sebebi de OBRA değil.Formsuzluk da var işin içinde , laubalilik de var .. Ama en büyük suç şubeyi idare edenlerde ..
Ya çıkıp diyeceksin ki Biz genç oyuncuların süresinden çalmak istemiyoruz.Bu yüzden transfer yapmayacağız  ya da transferi zamanında yapacaksın.
Kimse kusura bakmasın.Senin takımının başında OBRA var. Gece 3'te canı karpuz çekse bütün şube kapısında sıra olmalı.Bu adamı rahat ettirin Allah Aşkına ! OBRA saha içerisinde İNSAN olduğu için hatalar yapıyor ama sanırım kimse olayın sebebinin OBRA olduğunu düşünmüyordur.
Bak şimdi DOMERCANT sakatlandı.Yarın yerine yeni transfer yapılır.8 yabancı mevzusu olmasa emin olun güne bu manşetle uyanırdık.
Profesyonel sporcularımız var, profesyonel antrenörlerimiz var ama profesyonellikten bihaber yöneticilerimiz var.
5 örnek sunacağım sonra da sözlerimi kapatacağım.Bütün branşlardan konuşacağım ki ayrım olmasın.
1-Şu anda CANER'e yeni sözleşme imzalatmamak
2-Zamanında NAZ'a ''Bekle Bekle'' diyip kızı ortadan bıraktıktan sonra VB'a gidince taraftarın önüne atmak
3-KİM ile geçen haftaki haberden sonra 5 yıllık sözleşme imzalatmamak
4-Kurtarıcı olarak JR BREMER , SAMIR GOUDA , TRIPKOVİC ve türevi oyuncular almak.
5-Kişisel egolar ile kulübe zarar vermek.(CASTELLANİ'nin gönderilişi vs )

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
« Yanıtla #1536 : 08 Şubat 2014, 11:57:26 »
Bu takıma çok iyi bir oyun kurucu almadan büyük hedeflere koşmak imkansız. Değil Obradovic, Phil Jackson bile gelse Emir'in 1. oyun kurucu opsiyonu olduğu bir takımdan bir cacık olmaz. Bu seneyi de kaybettik (en azından Euroleague başarısı açısından) ama seneye çok iyi 1 hatta 2 oyun kurucu almalıyız. Bir de yönetim artık GS ve Efes'le de kolkola girip Federasyon'a şu yabancı sınırı zırvalığını sonlandırmasını sağlamalı. Bu sınır Türk basketboluna en ufak bir katkı yapmıyor, aksine Türk takımlarının Avrupa'da başarı kazanmasındaki en önemli engel.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #1537 : 08 Şubat 2014, 11:59:49 »
Dün maçı izlerken İlkan sezonu kapattı dedi İsmet Badem.Benim bildiğim ay sonunda parkeye çıkacak.Zannedersem yerli oyuncu transfer etme süresi doldu.Yabancı guard alınacaktır.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2014, 12:06:57 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1538 : 08 Şubat 2014, 14:35:48 »
İsmet Badem öyle demişse kesin 1-2 hafta sonra oynar
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #1539 : 08 Şubat 2014, 14:44:10 »
İsmet Badem öyle demişse kesin 1-2 hafta sonra oynar
:D Bencede

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1540 : 08 Şubat 2014, 14:48:42 »
Dün maçı izlerken İlkan sezonu kapattı dedi İsmet Badem.Benim bildiğim ay sonunda parkeye çıkacak.Zannedersem yerli oyuncu transfer etme süresi doldu.Yabancı guard alınacaktır.
ne yapıp n edip bi uzun daha almamız lazım oğuzla çözülecek bi problem değil takımdaki zaten oğuz neticesini kaldırmaktan aciz.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
« Yanıtla #1541 : 08 Şubat 2014, 14:54:42 »
ne yapıp n edip bi uzun daha almamız lazım oğuzla çözülecek bi problem değil takımdaki zaten oğuz neticesini kaldırmaktan aciz.
Oğuz hücum'a büyük katkı verir de savunması malum.Uzun transferinden kast ettiğin oyuncu tipini anladım ama sende biliyorsun ki hoca o tür oyuncularla çalışmıyor.Benim merak ettiğim guard alınır mı?

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1542 : 08 Şubat 2014, 14:56:10 »
Oğuz hücum'a büyük katkı verir de savunması malum.Uzun transferinden kast ettiğin oyuncu tipini anladım ama sende biliyorsun ki hoca o tür oyuncularla çalışmıyor.Benim merak ettiğim guard alınır mı?
tamamda bizim hücumda bi sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
« Yanıtla #1543 : 08 Şubat 2014, 14:57:46 »
bu arada bi hatırlatma nanterre maçından sonra savunmadan çok korkuyorum yazdığımda Bay Ağrak beni twitterda yazarak dövmüştü.keşke haklı çıkmasaydım.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2014, 15:00:41 Gönderen: fb_balkay »
Aşkınla olduk derbeder
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1544 : 08 Şubat 2014, 14:59:05 »
İlkan dün Oğuz ve Zoric'le birlikte tam önümüzde maçı izledi.
Önümüzdeki gençlerden vakit kalmadığı için sakatlık durumlarını soramadım ama Zoric hariç diğer ikili gayet iyi görünüyordu.
...