Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5568566 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1560 : 10 Şubat 2014, 22:54:46 »
Az evvel twitterdan şunu yazıp sildi

Why am I trending turkey? And why are a bunch people telling to come play for them ? Lol woke up to this

Tam olarak ne demek ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1561 : 10 Şubat 2014, 22:58:12 »
Sanırım biraz alaycı bir şekilde gelmiycem demiş gibi mi anladım?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #1562 : 10 Şubat 2014, 23:02:48 »
Ben tanınmamıs bir isimden ziyade tanınmıs bır avrupalı olmasından yanayım misal keske yotam halperin olsa yada jannero pargo bıze atanda daha cok oynatan biri olmalı diye dusunuyorum hatta omar cook bıle olabılır
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Burakcnar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1563 : 10 Şubat 2014, 23:03:43 »
Gelse bence katkısı olurdu.Ama karakterini filan hiç bilmiyorduk.Bu kafadaki bir oyuncunun gelmemesi daha hayırlı oldu gibi.Eğer gelse egosu takıma çok ciddi zarar verebilirdi sonucunu çıkardım ben bu yazısından.

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
« Yanıtla #1564 : 10 Şubat 2014, 23:05:38 »
Bu sabah bu haberle uyandım. Türkiyede neden trend oldum? Neden insanlar gelip onlar icin oynamamı söylüyorlar ? Yani böyle bir transferden habersiz. Ama kısa bir süre sonra sildi, lakin kendisine konuyla ilgili yorum yapan birinin yorumu rt yaptı o halen duruyo. Tuhaf ve karışık bir durum.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #1565 : 10 Şubat 2014, 23:15:56 »
Hayırlısı diyelim o zaman.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #1566 : 10 Şubat 2014, 23:37:43 »
Klasik Amerikalı br guard. Bu tavırlarını normal görmek lazım.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
« Yanıtla #1567 : 11 Şubat 2014, 21:51:50 »
Eğer Obradoviç'in istediklerini yaparsa, bazen savunmada kaybettiği dikkatini, odaklanmasını üst düzey tutarsa müthiş bir oyunu/sayı makinası edinmiş oluruz. Bir de kolları ve elleri inanılmaz çabuk bir oyuncu.
Hoops and rap

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1568 : 12 Şubat 2014, 08:58:18 »
abiler ibizim bi pierre olayı vardı cem abi haberin varmı n oldu o iş ????
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1569 : 13 Şubat 2014, 18:24:23 »
Eurohoops.net ‏@Eurohoopsnet

Almost everyone is moving in the market, and only @Fenerbahce 's targets are still undiscovered. Well played...#euroleague
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1570 : 14 Şubat 2014, 10:20:11 »
G.Saray Liv Hospital’ın bugün THY Euroleague Top 16’da karşılaşacağı CSKA Moskova’nın ünlü oyun kurucusu Milos Teodosic, VATAN’dan Merve Toy'a konuştu… Sarı-kırmızılı takımdan övgüyle bahseden, F.Bahçe Ülker’e transferi hakkında konuşan ve Türk basketboluyla ilgili fikirlerini açıklayan 26 yaşındaki Sırp yıldızın özlerinden öne çıkanlar şöyle:

“CSKA Moskova olarak her hafta daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum. Yakın dönemde düşüş yaşadığımız maçlar oldu fakat tüm olumsuz etkenlere rağmen çok kaliteli bir takım olduğumuzu gösteren performanslar ortaya koyduk. Kilit oyuncularımızdan ayrı kaldığımız zamanlarda karakterimizi ortaya koyarak mücadele ettik ve bana göre bu takımımız adına çok önemli bir artı.

G.Saray’la bundan iki sene önce yaptığımız oldukça zorlu bir maç var. Taraftarları ve onların takımlarına verdikleri destek inanılmaz. Takım içinde önemli değişiklikler oldu ve bana göre grupta her takımı yenebilecek güçteler. Çok zorlu bir karşılaşma olacak ama elbette iki sene öncenin aksine kazanan taraf olmak istiyoruz.

‘TÜRKiYE’YE ŞAŞIRDIM’

Türk basketbolu bana göre çok iyi noktalara geldi. Son 10-15 yılda önemli oyuncular yetiştirdiler. Kazanılan madalyalarda bunun etkisi var özellikle de son Dünya Şampiyonası’nda bunu gördük. Fakat açık söylemek gerekirse Eurobasket 2013’teki peformansları ve 2. turda elenmeleri büyük sürprizdi. Ben play-off oynayabilecek takımlara aday olduklarını düşünüyordum.”

‘Önce final-four’a kalmalıyız’

Teodosic, THY Euroleague’de bu sezon da amaçlarının final-four oynamak olduğunu belirtirken, kendi açısından diğer adayları ise Real Madrid, Olympiakos, Barcelona, Panathinaikos ve Maccabi olarak sıraladı. Olympiakos’a geçen sezon yarı final, bir önceki yıl ise İstanbul’da finalde kaybettiklerini hatırlattığımızda ise “Ben bu maçları düşünmemeye gayret ediyorum. Yarı final ya da finalde eşleşeceğimiz takıma dair seçim yapmak yerine önce orada olmak için gerekli konsantrasyon ve mücadeleyi ortaya koymalıyız” dedi.

‘Benim için F.Bahçe mümkün’

Sezon başında ismi F.Bahçe Ülker’le anılan Teodosic, gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyme ihtimaliyle ilgili olarak “Hepimiz neredeyse her gün farklı kulüplerden bana yapılan tekliflerle ilgili söylentiler okuyoruz. Gerçek şu ki CSKA’yla kontratım devam ediyor ve öncelikli hedefim şu an oyuncusu olduğum takıma katkı sağlamak ve başarısı için çabalamak. Şu an gelecek sezon nerede oynayacağımla ilgili bir düşüncem yok ama elbette her şey mümkün” diye konuştu.

‘Obradovic zorlukları aşar’
F.Bahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic ile ilgili görüşünü sorduğumuz Teodosic “Kendisi çok saygı duyduğum bir antrenör ve F.Bahçe’yle muazzam işler yapıyor. Şu an Top 16’da bazı zorluklar yaşıyorlar ama ben onun bu zorlukların üstesinden geleceğine eminim” yanıtını verdi.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1571 : 14 Şubat 2014, 13:50:05 »
Teo seneye bizde, bitmiş bu iş :D
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 13:50:17 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1572 : 14 Şubat 2014, 14:18:59 »
gelsin ercan gelsin ,
onun bize bizim ona ihtiyacımız var

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #1573 : 14 Şubat 2014, 14:57:32 »
yaz transferinde hesabım ve tahminlerim doğruysa Teo'ya hem Real hem de Barca da talip olacaktır

Ben yaz transferinde açık konuşayım: Evvela Obradovic'i elde tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Koçun bazı dediğini yapmayan veya kaşık kadar akılla koça "tavsiye" verenler var diye geliyor kulağa, yemin ediyorum Bahçeşhir'den Ataşehir'e kombine alır lig-kupa-EL her maç gider şeref tribünündekilere ve Nedim Karakaşa küfreder maçı izlemeden eve geri giderim.

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1574 : 14 Şubat 2014, 16:25:31 »
Fenerbahçe Ülker Menajeri Mirsad Türkcan, bir hafta içinde oyun kurucu transferini bitirmek istediklerini söyledi.

Cuma günleri 12.00-13.00 saatleri arasında LİG RADYO’a yayınlanan LİG BASKET Programı’nda, telefon bağlantısı ile Ümit Avcı’nın konuğu olan Türkcan, “Kenan’ın sakatlığı bizi fazlasıyla üzdü. Genç bir oyuncu, en kritik anda takımdan ayrı kaldı. Kısa sürede aramıza döneceğine inanıyorum ancak onun sakatlanmasıyla birlikte oyun kurucu pozisyonunda eksik kaldık. Şube Başkanımız Ahmet Özokur’dan onay aldıktan sonra, bazı oyuncuları takibe aldık. Şu ana kadar hocanın aklına tam olarak uyan bir isim olmadığı için transfer yapmamıştık, şimdi ise 2-3 oyuncu ile temastayız. Transferi bugün yapsak bile, Sekulic gibi Olimpiakos maçına kadar oynatamayacağımız için bir haftamız daha var. En doğru kararı varip, TOP 16’nın ikinci yarısından önce beklenen takviyeyi yapacağız” dedi.