Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450833 defa)

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1680 : 24 Şubat 2014, 16:38:43 »
Bo takımdan gitmesinde Teodosiç gelsin sıkıntı değil benim için..
Teodosiç i çok severim ve onun yeteneklerine çok inanırım bir terslik olmaz ise bu tarz bize gelmesi kesin gibi.
ama bo heleki bu hali ile bo takımdan gitmemeli ve sanırım takımda kalacak .

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1681 : 24 Şubat 2014, 17:30:26 »
Sezon sonu ligde ve Euroleague'de alınacak neticeye göre bazı isimlerin kalıp gitmesine karar verilir. Özellikle ligde yine olası bir hezimet çok dengeyi değiştirir ve bu defa oyuncu kadrosuna ciddi anlamda neşter atılır.

Kısacası, sezon bitmeden şu gitsin, bu kalsın demek kişisel temenniden öteye geçmez.

Kötü bir sonuçta bu defa koçun canı değil; oyuncuların canı yanar. Hem de öyle böyle değil. Dokunulmaz denilen nice kelle kökünden sökülür.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1682 : 24 Şubat 2014, 18:32:20 »
http://www.eurohoops.net/2014/02/flopping/43163
Not only Bojan, but also Bogdan Bogdanovic may end up being a member of Fenerbahce/ Ulker next season. Both players are sharing the same agent, Alex Raskovic, with Fener’s coach Zeljko Obradovic, they are considered two of the biggest young talents in Europe and they can be united in Istanbul.

Nets’ draftee Bojan Bogdanovic will be a free agent this summer, but he recently hired Raskovic and there seems to be an ongoing negotiation between him and Fener for a multiyear extension of his contract which will also include an NBA out. Bogdan Bogdanovic who is automatically eligible for this year’s NBA draft has a contract with Partizan until the summer of 2015, however the policy of the Serbian team is to sell its players in order to have a financial gain and there are already some initial talks between his side and Fener. Of course it’s still too early for predictions on the outcome of both cases, but the Turkish club has the money needed in order to create this perimeter duo for next season.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1683 : 24 Şubat 2014, 18:37:59 »
http://www.eurohoops.net/2014/02/flopping/43163
Not only Bojan, but also Bogdan Bogdanovic may end up being a member of Fenerbahce/ Ulker next season. Both players are sharing the same agent, Alex Raskovic, with Fener’s coach Zeljko Obradovic, they are considered two of the biggest young talents in Europe and they can be united in Istanbul.

Nets’ draftee Bojan Bogdanovic will be a free agent this summer, but he recently hired Raskovic and there seems to be an ongoing negotiation between him and Fener for a multiyear extension of his contract which will also include an NBA out. Bogdan Bogdanovic who is automatically eligible for this year’s NBA draft has a contract with Partizan until the summer of 2015, however the policy of the Serbian team is to sell its players in order to have a financial gain and there are already some initial talks between his side and Fener. Of course it’s still too early for predictions on the outcome of both cases, but the Turkish club has the money needed in order to create this perimeter duo for next season.

gelsin tabi yaaa başka nereye gidecek bide teo bo ikilisini kurdukmu tammdır.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1684 : 24 Şubat 2014, 18:41:41 »
Ben olsam, gelecek sene emiri kenardan getiririm

bo-bogdan-bojan-bjelica-zoric

Böyle bir 5e kenardan ;

kenan-melih-emir-kleiza- oguz ile destek veririm
11 ve 12. oyuncu da berk ve metecan

Gönlüm zoric yerine Tomicde ama cok zor tabi :D

sekulic ve jackson dısarda kaldı :))
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 18:43:38 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1685 : 24 Şubat 2014, 18:52:57 »
Bu kadroda melih 5 dakika süre bulamaz.. Gitsin daha iyi.
Aynı sekilde kenanın süresi de 10 dakikayı zor gecer. Berke hic girmiyorum

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1686 : 24 Şubat 2014, 19:04:04 »
valla avrupa şampiyonluğu mu istiyosun genç oyuncu mu gelişsin istiyosun bilmiyorum ama hem avrupa şampiyonu olup hemde spanoulis-diemantidis yaratman imkansız. Ayrıca benim gönlümden geçen kadroyu söylemedim realist yaklaştım öngörüde bulundum şartları göz önüne alınca seneye böyle bir kadro oluşması yüksek ihtimal ciddi yüksek bi ihtimal hemde
Not: bu kadroda ki 2 yabancı lig kadrosunda yer almayacak onu da göz önüne almalıyız

Ben hocanın özellikle de kenanın önünü bu kadar kapatacak bir hamle yapacagına ihtmal vermiyorum. Jackson üzerine konusurken bile kenanın sakatlıgı yüzünden vs dedi.
Bogdan gelirse, teodosic gelmez.. Gelirse de bo gider.

Bonun anlasması sanırım opsiyonlu.. Öyle bir yazı görmüştüm yanlısım yoksa

ayrıca bu takım 1 combo guard bir de 5 numara ile istenilen yerleri görür. O kadar karamsar bir tablo yok
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 19:05:36 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı fbulker27

• Üye
  • Yer: Ankara/Gaziantep
« Yanıtla #1687 : 24 Şubat 2014, 19:14:50 »
bo'nun sözleşmesi bu yıl mı bitiyor opsiyon kesin var mı ?
KFY              Sonuna Kadar Fenerbahçe

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1688 : 24 Şubat 2014, 19:16:59 »
karamsar tablo tabiki yok şu kadroyla bence final four yapabiliriz yeterki real madrid ile eşleşmeyelim

o zaman ekstradan 2 tane fazla süre bulacak kısa almanın anlamı yok avrupa sampiyonlugu için.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1689 : 24 Şubat 2014, 19:39:08 »
okay obradovice söylerim:)
'valla avrupa şampiyonluğu mu istiyosun genç oyuncu mu gelişsin istiyosun bilmiyorum' argümanını obradovic mi yazdı:)
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 19:40:02 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1690 : 24 Şubat 2014, 19:47:30 »
yok ya ondan bahsetmiyorum abicim şimdi;
1-) Bojan menajerini değiştirdi obradovicin menajeri oldu büyük ihtimal yazılanlara göre bu benim tahminim bojan kalacak.
2-) sportando bogdan bogdanovic seneye fenerbahçe de oynayabilir diyor ki sportando baya ciddi bir kaynak
3-)teodosic ile söz kesildi bunu biliyoruz 2014-2015
4-) bo'nun sözleşmesi var ve ben obradovicin onu gönderme ihtimalini düşük görüyorum
 Şimdi sen diyosun ki 2 tane kısa oyuncu alınmasın tamam diyorum obradovice söyleyelim adam kısa oyuncu istiyor işte. Biz zaten kenan sakatlanmadan önce guard aramaya başladık istersen ahmet özokurun twitlerine bakabilirsin.

Kenan sakatlanmadan önce 1 tane guard arıyorduk ki ihtiyacımız oldugunu düşünüyorum ben de.
Lakin sen sene sonu 2 tane birden getiriyorsun.

Bence bu muhtemel değil diyorum.
Sonucta herkes olasılıklar üzerinden yorum yapıyor. Benim de tahminim bu yönde.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 19:47:54 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #1691 : 24 Şubat 2014, 22:45:10 »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1692 : 25 Şubat 2014, 10:48:33 »
Jackson'la kısadan karaladım birşeyler ;

Kim Bu Jackson ?

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Pierre Jackson hakkında yazılanları okuduğum zaman tebessüm ediyorum zira aynı insanların bundan 1-2 hafta sonra söyleceklerini az çok tahmin edebiliyorum.

Şahsi fikrim Pierre Jackson şu dönemde alınabilecek en iyi oyunculardan biri ve muhtemelen Fenerbahçe'ye katkısı olumlu olacaktır. Ancak bu oyuncunun NBDL istatistiklerini baz alarak yorumlarda bulunmak pek sağlıklı değil. NBDL'de 6.2 asist ortalaması yakalaması onun Fenerbahçe'de Chris Paul etkisi yaratacağı anlamına gelmez.

29.1 sayı ortalamasıyla oynaması da Westbrook gibi sazı her an eline alacağı anlamına gelmez.

Bunları şundan söylüyorum ;

Daha maça çıkmadan Jackson'a misyon yüklemeye başladı bazıları. Beklentileri o kadar yükseğe çıkartıyolar ki bu yorumları okuyanlar bu beklentiler doğrultusunda oyuncuyu izliyor ve öyle yargılıyor. Toplum olarak çok çabuk gaza geliyoruz, manası olmayan beklentiler içine giriyoruz, bu beklentilerimiz karşılık bulamayınca da oyuncuyu ateşe atıyoruz.

Jackson'a bundan 2 hafta sonra ''adam olsaydı NBA'de oynardı, orada ekmek bulamadı, buralara kadar düştü'' dememek için önce beklentileri gerçekçi bir şekilde ortaya koymak gerekiyor.

Öncelikle Jackson'dan ahım şahım savunma beklemesin kimse, bu özelliği onun en zayıf yanlarından biri. Ki hiç alışık olmadığı Euroleague sertliğinde biraz bocalama yaşayacaktır. Eğer Jackson'dan üstdüzey savunma beklerseniz işte o zaman yandınız. Bunu zaten Obradovic iyi biliyor, ona göre planlama yapıyor ancak bizler tüm bunları unutup, yapacağı en ufak savunma hatasında adamı geldiğine pişman edeceksek şimdiden geçmiş olsun.

Jackson'ın en büyük artısı hücumda olacak ..

Jackson Fenerbahçe'nin hücumdaki en büyük silahı olabilir zira ritmini bulduğu zaman hem atar hem attırır.

Yalnız tekrar etmekte fayda var, hücumdaki en büyük silahı olması demek 25-30 sayı atıp, 7-8 asist yapacağı anlamına gelmiyor. Bazen oyuncuların istatistiklere yansımayan katkıları olur, verdiği pas doğrudan asist olmaz ancak asiste giden yolu açar. Yaptığı bir koşu istatistik kağıdına işlemez ancak o koşunun getirisi olarak kendisine çektiği 2 kişi sayesinde takım arkadaşına boş şut imkanı sağlar.

Burada önemli olan takımın onun oyununa ayak uydurması, eğer ondan takıma ayak uydurması beklenirse, ki bir oyun kurucu için en büyük dezavataj bu olur, asla istenen verim alınamaz. Emir'in oyun içersinde biraz daha fedakarlık yaparak kontrolü Jackson'a bırakması gerekiyor. Bu tip oyuncular için kontrolün kendi elinde olması önemli bir faktördür.

''Topu biz sana verdiğimiz zaman takımı yönlendirirsin'' gibi bir yaklaşım Jackson tarzı oyuncuların tüm ritmini bozar. Jackson'ın oyunda olduğu dakikalarda mümkün olduğunca topun eline değmesini sağlamak gerekiyor. Top eline ne kadar değerse o da o kadar ısınacaktır.

Lafı fazla uzatmak istemiyorum ;

Fenerbahçe camia olarak hassas bir dönemden geçiyor. Herkes pusuda beklemiş durumda. Rant kapısı olarak gördükleri bu kulübün etinden kemiğinden faydalanmak isteyen herkes iyi ya da kötü bir şekilde Fenerbahçe üzerinden prim yapmanın derdinde. Bugün Jackson'ı gazlayanlar yarın o gazı almak için kapıya ilk gelenler olacaktır.

Siz ne o gazı alın ne de o kapıyı açın sadece Obradovic'e güvenin ..

http://www.derinnba.com/index.php/derinanaliz/derinbakis/item/2830-kim-bu-jackson-?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1693 : 25 Şubat 2014, 10:55:08 »
ağzına sağlık Kemal
istanbul sana yaramış , çok güzel gerçekçi ve akıcı bir yazı olmuş :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1694 : 25 Şubat 2014, 13:15:10 »
Bu şekilde oynayan BO yu gönderecek adamın akıl sağlığından şüphe ederim ben
HaBaBaM GüM GüM GüM