açıkçası transfere ihtiyacımız yok diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum...
şuan elimizde EL standartlarında sadece 3 tane kısa oyuncu var ve bunların ikisi savnmada topu biraz yere vurmayı becerebilen her oyuncunun geçebileceği oyuncular.elimizdeki diğer parçalar ise (kenan ve metecan'ı bi kenara koyuyorum) hiç buraların oyuncuları değil ömer'in yaşı ve geçirdiği sakatlıklar yüzünden artık eskisi gibi katkı vermesi çok zor, melih fiziksel olarak çok zayıf ve yapabilecekleri sınırlı bi oyuncu,diğeri ise rotasyonda düşünülmeyen barış.hal böyleyken transfere ihtiyaç yok demek pek gerçekçi gelmiyo bana.
alınacak oyuncu hem emir'in hemde bo'nun üzerindeki yükü hafifletecek bi oyuncu olmalı çünkü Allah korusun bu iki oyuncudan birine bişey olsa tepetaklak olabiliriz ki bu oyuncuların başına hiç bi şansızlık gelmese bile sertleşen maçlarda yetersiz kalabilir ve böyle bi oyuncuya ihtiyaç duyulabilir .bahsettiğim oyuncu daniel hackett hem bo'nun hemde emir'in özelliklerinden bişeyler barındırıyo tabi buraya gelip sienada yaptıkların yapmasını beklemiyorum orası ayrı hucümda hiç bişey katamasa bile en kötü ihtimalle savunmamızı iki gömlek yukarı çekebilecek bi oyuncu.
tabi bu oyuncu için en büyük soru işareti nba'e gitmek istemesi ve sienanın istediği bonservis.nba 'e gitme durumunu obradovic çözebilir ki çözebildiğni daha önce gördük, bonservis konusuda çözülebilir.eğer böyle bir transfer yapılmazsa geçen seneki efesi hatırlatacak bu durum bana onlarda üçün beşin hesabını yapıp uzun transferi yapmayarak 30 milyon euroluk takımı hiç etmişlerdi.
transfer yaoılacağına inanıyorum zaten İbrahim Kutluay da bir aydır falan böyle bi transferin olabileceğini işaret ediyo..