"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben zaten at demiyorum kontrat olduğunu biliyorum o yüzden kenarda beklet ne bileyim x ... bojan x bjelica Oğuz yaz yahu , ne bileyim kimi yazarsan yaz ama ilk 5 e bu sene için Zoriç'i yazma ona ne güvenmiştim oysaki
Euroleague - Lig dengesi de çok saçma bir hal alıyor abicim. Düzgün, ikisine de uyan bir kural lazım. Öyle doldur dolur, belli bir kısmını kullan. Lige göre ayrı plan yap. Sıkıntılı işler.
7 yabancıda sabitlemeye de eyvallah derim ama 6 çok az. Euroleague için yetmiyor.
Sınırı da, konuşmayı da aklım hayalim almıyor ama en oluru 8 transfer, 7 oynayabilir olmalı.
Yalnız ben koçun Kleizayı göndereceğini düşünmüyorum sadece üst düzey olarak Bjelica kalırsa sıkıntı yaşarız çok yük biner üstüne onunda zaten bu yıl ki performansa göre gönderecek olsak Zoriç hemen yollanmalı ama ben seneye Teo geleceği için Kleiza nın kalması taraftarıyım
Hoca Kleiza nın antremandaki vs hallerinden dolayı çok sıkıntı sanırım aslında Teodosiç gelirse herşeye rağmen Zoriç i tutmak lazım , çapulcu ezik bir tipi var ama kendisine kızgın da olsam hücumda özellikleri olan bir herif
Takıma bir tane atlet oyuncu lazım bence büyük bir atletizm sıkıntısı çekiyoruz.Konuşulan isimlerle de bu sıkıntı sürecek gibi duruyor
Çok klasik olacak ama Obradovic cidden çok fazla atletle çalışan bir adam değil. Pota altına bir tane olabilir en iyi ihtimalle.
Teodosic yine sakatlanmış, play-offları kaçıracakmış.Bu yıl epey sakatlık yaşadı, büyük risk alıyoruz transfer ederek maalesef...Bu durumda alıp da katkı yapan oyuncu da ne futbolda, ne basketbolda yok gibi hemen hemen...