"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
750 tl verdim kombine aldım. 2.5 senedir alıyorum canları.sagolsun diyorum. Bütçenin tamamı Ülker'e ait. Allah razı olsun yıllardır veriyorlar ama 10 katını alıyorlar. Alsınlar laf etmiyorum haklarıdir. Salon reklam avrupa Arenası. Ayrıca holding olarak verilen bütün para vergi kdv va heryerden düşüyor. YGoksenin için 200 300 mü verilecek versinler umurumda değil. Furkan için 300 400 mu aynı şekilde. Onlar kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler o yüzden gereken ne ise yapılsın. Teo içim efes te devrede durumu var 200 300 fazla verip alalım. Hoca kimi istiyorsak alalım. .hiç acimiyorum yeter ki başarı gelsin başarının temeli atilsin..Benim parama kimse acimiyor sa sorun yok. Takma Özkan kardeşim Paraları.giderse de gitskn çöpe.
karın ağrısı olan varsa açık açık yazsın bizim yerimiz yurdumuz belli ..
twitterda ün yapmış duyumcu varsa söyleyin takip edelim
Ben Kemal Erdem kadar başarılı transfer duyumu veren bir adam daha tanımıyorum. Kendisi politikaya atılmadan önce yüzde doksan civarında bir yüzdesi vardı.
Artık bu toplara girmiyor eren Bilmiyorum diyor bana oysa heryerde gözü kulağı var
olum yaşlandık artık bir zamanlar antu'da 5 nickle duyum yazardık nerden nereye yine de sana özel bir durum verebilirim ..
Dinliyorum abi. Özel mesaj mı atacaksın? Telefondan mı bekleyeyim? Heyecanlandım.
Aşk olsun kemalNe forumda ne de Twitter'da duyumculuk yaptım mi ? Takipçi derdine düşsek yazarız ama bize yakışmaz.Duyumcu olsan ne olur olmasanAma duyumculuk için 1nci şart : kongre üyesi olmak
Andris Biedrins ismini daha önce söyleyen oldu mu sana ?
Haydaaaa. Yalnız bu çok ciddi bir iddia?