"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Roger var serkan Ayrıca adi aklima gelmeyen hem badalona hemde Panathinaikos da oynattigi 1 oyuncu daha var A ama genel olarak Amerikalı oyuncu tercihi az
neredeyse tek ornek sayılabilir batiste en azindan ıstıkrarlı sekilde oynatılma acisindan yanliş hatrlamiyorsam 98 yada 99 sezonunda Kitchen diye de bi pivotları vardi 2 sene onu kullanmıstı birde birkaç yıl once 4 numara için aldığı Steven Smith
aynen abi aklıma gelmedi oly'den gelmişti yanliş hatrlamiyosam johny rogers
O da beyaz di yahu Tony delk vardi guard sanırım. Toplasan 15 etmez sanırımAcaba Benetton da iken kimler ile çalışmış imkani olan bakabilir mi netten
Emili su anda italya liginde ki en hazir 5 numaranın Samuels olduğunu söylüyor. Sonra Anosike dedi Sanırım 100 200 bin euro buy out varmış.
geçen cska teo yu ne kadar aradı hepimiz gördük son dakıkalarda weems olmasa pana almıştı maçı umarım burdaki abilerin dediği gibidir ve teoyu almışızdır yoksa kafamızı duvarlara vururuz bana göre en önemli transfer Teo olur
birazda hucum stratejisiyle alakalı o hem teo hem kristic için ozellikle savunma açisindan arkayı doldurmak onemli yoksa yıne husran olur belkide bu seneden cok daha fazla hatta çünkü seneye dış alan savunmasını yapabilen tek adam bo olmayacak