Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450821 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #3240 : 04 Mayıs 2014, 22:23:28 »
Gitmesi gerekiyorsa gitsin tabi abi. Ama Bo gider Kleiza ve Zoric kalırsa isyan çıkarırım :)

Bence kontrat sebebilye kalirda zoric kalır.
Kleiza ninda duracağına pek inanmıyorum.
Hayirlisi ne diyelim

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #3241 : 05 Mayıs 2014, 08:53:35 »
Hidayetin kaburgalarinda iki catlak varmis.fenerbahce ulker transfer olacak misiniz diye sormuslar nerden cikiyor bu haberler demis.kaynak:basketfaul

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #3242 : 05 Mayıs 2014, 09:49:05 »
Hidayet olayı umarım yalandır. Benim basketbol kafama asla uymayacak bir transfer. Buradaki tüm görüşlere saygı duymakla birlikte, Hidayet'in en tehlikeli yaş ve psikolojide olduğunu düşünüyorum. Bu malum arkadaş geçen sene de Hidayet'in buy-out alabilirse bize geleceğini söylemişti. Kemal Erdem daha iyi bilir ama bu sene de gelirse şaşırmayacağını söyledi.

Langford olayında da durum aynı. Biz de adayız. Galatasaray'ın durumu belli değil. Dün A Lisans alabilecekleri üzerine bir haber okudum mesela. Öyle bir şey olursa, bütçe düşürme gibi bir şansları kalmaz. Ligin bitmesini o yüzden beklemek gerek. Galatasaray'ın şu anki durumunda Ergin Ataman kalmaz.

Bogdan Bogdanovic mevzusu da malumunuz.

Diğer durumlar hakkında konuşulabilecek bir şeyler yok şu an. Gerçekten çok fazla şey dönüyor. Can sıkıcı şeyler de, ilginç gelişmeler de dolanıyor. Bakalım. Bunlar artık herkes tarafından biliniyor diye rahat rahat konuşuyoruz. Ligin sonuna doğru iyice karışır ortalık.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2014, 09:51:04 Gönderen: Eto »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3243 : 05 Mayıs 2014, 09:54:54 »
Eren teo ya imza attır da gerisi kolay ;)

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3244 : 05 Mayıs 2014, 09:57:26 »
Şimdi siz bana şeyi söyleyin; Delaney'i bir numara olarak mı düşündünüz yoksa tamamlayıcı guard olarak mı?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3245 : 05 Mayıs 2014, 10:22:02 »
Iskender delenay menajeri o izah etsin ;)
Şimdi teo.final 4 u alıp mi gelsin yoksa kaybedip mi gelsin
Ne dersin eren

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3246 : 05 Mayıs 2014, 10:29:38 »
Iskender delenay menajeri o izah etsin ;)
Şimdi teo.final 4 u alıp mi gelsin yoksa kaybedip mi gelsin
Ne dersin eren

Teo'yu severim abi. Finalleri kazansın.

Delaney'i yakın takibe alıyorum. İskender'den bilgi bekliyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3247 : 05 Mayıs 2014, 10:32:06 »
Teodosic i bende severim eren
Sevecek başka o tarz adam bulamıyorum yahu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3248 : 05 Mayıs 2014, 10:39:40 »
bu yaz free agent olacak oyuncuları bilen varsa şuraya bi liste yazabilir mi ? AVrupa da oynayan oyuncuları kast etmek istedim :)

ben bildiklerimi yazayım gerisini de siz alıntı yaparak getirin.

Teodosiç
Vasquez
Mcov
Ricky Hickman
Dragiç
Huertas
Langford
Doellman
Delaney
Zizis
Goudelock

Justin dentmon  da free bu .yaz.

Besim in dilinde tüy bitti yazmazsak ayıp olur 8)

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #3249 : 05 Mayıs 2014, 11:15:54 »
Şimdi siz bana şeyi söyleyin; Delaney'i bir numara olarak mı düşündünüz yoksa tamamlayıcı guard olarak mı?
Benim için tamamen üstüne takım kurulacak bir oyuncu değil hele ki bizim gibi euroleague de şampiyonluk hedefleyen bir takım için
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3250 : 05 Mayıs 2014, 11:17:46 »
isimlere yine takılmayalım diyorum niye derseniz
oyun kurucusu daha doğrusu en kilit oyuncusu Jerrels olan bir takım Final 4 'un eşiğiden döndü :) ;)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #3251 : 05 Mayıs 2014, 11:26:00 »
oyun kurucusu daha doğrusu en kilit oyuncusu Jerrels olan bir takım Final 4 'un eşiğiden döndü :) ;)
Jerrels geri gelsin o zaman :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #3252 : 05 Mayıs 2014, 11:34:26 »
Abi isimden ziyade bize takımı oynatacak eli titremeyecek sağlam bi guard lazım bu yıl o tarz bı guardımı olsaydı belkide şuan final fourda olacaktık zoriç kötü oyuncu muydu bence gayette iyiydi ama biz adamın en iyi yaptığı işi uygulayamadık kaç tane p&r sayısı bulabildi keza diğer oyuncular içinde geçerli kaç pozisyon Kleizanın eline top değmedi hücümda bundan dolayı onuda kaybettik sene ortasında bu adamın nıyetı euroleague kazanmak olmasa defalarca dile getirmezdi ama onuda psikolojik olarak tükettik bojanı sırf guard yok diye guard gibi oynatmaya çalıştı oda iyi yaptığı işleri bile yapamaz hale geldi tamam belki star değil ama bu kadar da kötü bir oyuncu değildi bojan suan servest bıraksak iddia ediyorum bütün baba takımlar almak için kapısının önünde yatar Emir bile tüm sezon boyunca Bo nun yapması gerekenleri yapmak zorunda kaldı sonunda bir yerde oda patladı yani kısacası dışlilerden biri bozuk olunca teker teker diğerleri de bozuldu ama burda Obrayı suçlayamam çünkü adam sene başında Teo yu istedi biliyordu o tarz bi guard olmadan bu işin sonunun olmayacağını Teo işi olmayınca da eldekı kadrodan dolayı da herkesın bıre bır oynadıgı bir sistem oynatmak zorunda kaldı sonunda da patladık top 16 da yani kısacası benim için guard dışında kimin alındığının bir önemi yok ama istiyorum ki sağlam bir guardımız olsun ki bu yıl yaşadıklarımızı yaşatmayalım Obra ya bu konuda güvenim tam ama inanıyorum bizi mutlu edecek bir takım kuracağına

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3253 : 05 Mayıs 2014, 11:40:16 »
Abi isimden ziyade bize takımı oynatacak eli titremeyecek sağlam bi guard lazım bu yıl o tarz bı guardımı olsaydı belkide şuan final fourda olacaktık zoriç kötü oyuncu muydu bence gayette iyiydi ama biz adamın en iyi yaptığı işi uygulayamadık kaç tane p&r sayısı bulabildi keza diğer oyuncular içinde geçerli kaç pozisyon Kleizanın eline top değmedi hücümda bundan dolayı onuda kaybettik sene ortasında bu adamın nıyetı euroleague kazanmak olmasa defalarca dile getirmezdi ama onuda psikolojik olarak tükettik bojanı sırf guard yok diye guard gibi oynatmaya çalıştı oda iyi yaptığı işleri bile yapamaz hale geldi tamam belki star değil ama bu kadar da kötü bir oyuncu değildi bojan suan servest bıraksak iddia ediyorum bütün baba takımlar almak için kapısının önünde yatar Emir bile tüm sezon boyunca Bo nun yapması gerekenleri yapmak zorunda kaldı sonunda bir yerde oda patladı yani kısacası dışlilerden biri bozuk olunca teker teker diğerleri de bozuldu ama burda Obrayı suçlayamam çünkü adam sene başında Teo yu istedi biliyordu o tarz bi guard olmadan bu işin sonunun olmayacağını Teo işi olmayınca da eldekı kadrodan dolayı da herkesın bıre bır oynadıgı bir sistem oynatmak zorunda kaldı sonunda da patladık top 16 da yani kısacası benim için guard dışında kimin alındığının bir önemi yok ama istiyorum ki sağlam bir guardımız olsun ki bu yıl yaşadıklarımızı yaşatmayalım Obra ya bu konuda güvenim tam ama inanıyorum bizi mutlu edecek bir takım kuracağına

evet haklısın güzel kardeşim .
önümüzdeki sezonun yapılanması için daha fazla vakit oldu , hem bu yaz free olacak oyuncu çok fazla var.
Partizan dan oyuncu transferi de free gibi zaten ( ispanyollar gibi para delisi değiller 200 300 500 buy out ile biter )
o yüzden sezon bi güzel bitsin Allah'ın izni ile senenin yapılanma planı mutlaka bitmiştir
hazirtan sonuna kadar bizim bütün kadromuz bence şekillenir...

mesela 500 bin buy out kendisine de 1 milyon euro versin Dunston koşa koşa gelir buralara ;)

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #3254 : 05 Mayıs 2014, 11:53:29 »
evet haklısın güzel kardeşim .
önümüzdeki sezonun yapılanması için daha fazla vakit oldu , hem bu yaz free olacak oyuncu çok fazla var.
Partizan dan oyuncu transferi de free gibi zaten ( ispanyollar gibi para delisi değiller 200 300 500 buy out ile biter )
o yüzden sezon bi güzel bitsin Allah'ın izni ile senenin yapılanma planı mutlaka bitmiştir
hazirtan sonuna kadar bizim bütün kadromuz bence şekillenir...

mesela 500 bin buy out kendisine de 1 milyon euro versin Dunston koşa koşa gelir buralara ;)
Haydaaaaaaa Cem Ağrak bombayı bıraktı:-):-):-)