Abi isimden ziyade bize takımı oynatacak eli titremeyecek sağlam bi guard lazım bu yıl o tarz bı guardımı olsaydı belkide şuan final fourda olacaktık zoriç kötü oyuncu muydu bence gayette iyiydi ama biz adamın en iyi yaptığı işi uygulayamadık kaç tane p&r sayısı bulabildi keza diğer oyuncular içinde geçerli kaç pozisyon Kleizanın eline top değmedi hücümda bundan dolayı onuda kaybettik sene ortasında bu adamın nıyetı euroleague kazanmak olmasa defalarca dile getirmezdi ama onuda psikolojik olarak tükettik bojanı sırf guard yok diye guard gibi oynatmaya çalıştı oda iyi yaptığı işleri bile yapamaz hale geldi tamam belki star değil ama bu kadar da kötü bir oyuncu değildi bojan suan servest bıraksak iddia ediyorum bütün baba takımlar almak için kapısının önünde yatar Emir bile tüm sezon boyunca Bo nun yapması gerekenleri yapmak zorunda kaldı sonunda bir yerde oda patladı yani kısacası dışlilerden biri bozuk olunca teker teker diğerleri de bozuldu ama burda Obrayı suçlayamam çünkü adam sene başında Teo yu istedi biliyordu o tarz bi guard olmadan bu işin sonunun olmayacağını Teo işi olmayınca da eldekı kadrodan dolayı da herkesın bıre bır oynadıgı bir sistem oynatmak zorunda kaldı sonunda da patladık top 16 da yani kısacası benim için guard dışında kimin alındığının bir önemi yok ama istiyorum ki sağlam bir guardımız olsun ki bu yıl yaşadıklarımızı yaşatmayalım Obra ya bu konuda güvenim tam ama inanıyorum bizi mutlu edecek bir takım kuracağına
evet haklısın güzel kardeşim .
önümüzdeki sezonun yapılanması için daha fazla vakit oldu , hem bu yaz free olacak oyuncu çok fazla var.
Partizan dan oyuncu transferi de free gibi zaten ( ispanyollar gibi para delisi değiller 200 300 500 buy out ile biter )
o yüzden sezon bi güzel bitsin Allah'ın izni ile senenin yapılanma planı mutlaka bitmiştir
hazirtan sonuna kadar bizim bütün kadromuz bence şekillenir...
mesela 500 bin buy out kendisine de 1 milyon euro versin Dunston koşa koşa gelir buralara