Olimpiacos tan yapılacak belli transferler de benim gözümde Partizan dakilere.gore daha risklidir.
Mesele en güzel örnek hines , antic. Bunlata petway/lojeski de eklenebilir hatta printezis bile....
Kirmizi beyazlılar son 3 senedir (.şans piyango ne dersek diyelim-mucize) işleyen ve kazanan.bir düzen kurdular
O sistemin o takımın bazi oyuncuları olduğundan fazla değerlendirdigini düşünüyorum
Bende dusnton i istiyorum ama bu adam da geçen sene italya da sıradan bir takımında oyuncuydu yahu. Ayni Hines gibi...
Hines aynı etkiyi Cska da gösteremedi.
Doğru sistem doğru oyuncu derim ben hep.
Şimdi maciulus yazanlar görüyorum.
Kalibimi basarim bizde olsa "koskoca litvanya dan ala ala bunyeteneksiz herifi mi " aldik derdik....
Bazı sistemler bazı takımlar oyuncuları olduğundan fazla parlatabiliyor
Ama takımda 1 tane yunan oyuncu olsum isterim
Oly'nin bu seneki kazanma taktiği tamamen faul yapma üzerine kuruluydu. O kadar çok faul yapıyorlardı ki hepsini çalsalar B takımının tamamı bile oyun dışı kalırdı

Tamam biraz abarttım ama haklılık payı da yok değil. 50 faul yapıyorlar 20 si çalınınca kazanıyorlar, 30 u çalınınca kaybediyorlardı

Top16 da bizimle pire'de oynadıkları maçta Spa'ya bir faul çalındı. Spa ellerini ağzına götürerek yere çömeldi, nasıl faul çalarsın diye. Ben de o tepki üzerine, herhalde başka oyuncu faul yaptı yanlışlıkla Spa'ya çaldılar sandım. Tekrarda gösterdiler, Spa bizim oyuncunun beline sarılmış ve bildiğin çekmiş. Grekoromen güreşte bile ikaz alır

Macilius bence değerli bir oyuncu. Ne vereceği %80+ oranında belli olan bir oyuncu.