"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Huertas gelip el ustu atamaz sut mekanigi yetmez.Sutu geriden cikarip bekliyor.Sayi opsiyonlari Tomicin perdesinden sonra havada asili kalip ya asist yapmak yada sut atmak.Takimi oynatmasina oynatir ama yine biz guarddan sut katkisi alamayiz.
zaten Avrupa da perde yapan tek oyuncu ANTE TOMİÇ....
O zaman huertas-tomic geliyor diyebilir miyiz acaba
Tabiki o degil.Ama Tomic cikiyor Dorsey giriyor o da duvar gibi adam.Yani sistemi huertasa gore kurmuslar.Bizde Zoric kaliyor Oguz var Furkan deniyor.Furkan nispeten bu perde isini daha iyi yapar ama Tomic gibi skorer degil.Bizde bu alinacak BABA 5 numara onem kazanir Huertas gelecekse.İyi perde iceri guzel devrilme ve bitiriciligi ust duzey olmali
yazılması doğal aslında huertas yazın free agent sambaras da dediklerinde haklı olabilir veya bizimde ilgilmiz olabilir ben normal görüyorum
O haberde huertas'a bir yıl daha var diyor sözleşme
Koç'un Huertas riskini alacağına ben de inanmıyorum şahsen. Takımda bu kadar winner loser muhabbeti dönerken Ortadoğu , Balkanlar ve Avrupa'nın büyük maçlarda en çok kaybolan oyun kurucusunu getirmek intihar olur.
bu sezon sonu boşta olması lazım diye biliyorum abi - 2011 de 3 senelik imzaladı çünkü - eğer sezon ortası vs+ 1 yaptılar ise bilemem