Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5505805 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4065 : 13 Mayıs 2014, 19:05:33 »
Brooks, Farmar'a göre daha skorer bir adamdır..

Aynı şekilde NBA düzeyinde Farmar göre daha fazla liderlik yapmış bir adamdır..

Ayrıca bencil de değildir.. Uzunları da kullanır..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4066 : 13 Mayıs 2014, 19:08:18 »
Final Four olacaktı o kısım :F

Farmar kötü oyuncu gelmesin demiyorum ancak Farmar gelmezse Dünya'nın sonu da değil..

Ayrıca bu sezon Kleiza'yı yüklediğimiz lider oyuncu vasfını (ki kendisi kariyeri boyunca büyük bir oyuncu olmasına rağmen milli takımda bir kaç sezon hariç hiç takım lideri olmadı ) önümüzdeki sezon Farmar'a yüklersek olası bir hayal kırıklığı yaşıyabiliriz..
Kleiza ve Farmar kıyaslaması çok yanlış.Birisi oyun kurucu,yani kendi şutunu yaratır,asist yapar ama Kleiza oyun kurucuya bağlı bir oyuncu,ona pozisyon yaratmadığın,sürekli saçma sapan yerlerde top verdiğin  zaman elbette bekleneni veremez,çünkü savunması da yok,yapabildiği tek şey hücum,ona da 1 sene boyunca pozisyon hazırlanmadı.

Çevrimdışı mbenga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4067 : 13 Mayıs 2014, 19:12:09 »
Brooks'un gelmeyeceğini ve gelirse Farmar'ın geleceği gerçeğini bi kabullenelim bence.

Bu arada Patric Young'ı takip eden arkadaşlar var mı? Tam bize göre bi adam. Atlet, çok kuvvetli, bitiriciliği de Dunston-Lasme gibi uzunlara göre oldukça iyi. 4-5 oynuyor ve iş ahlakı muazzam. Draft'ta da o kadar üst sıralardan seçilmeyecek. Keşke bir ilgimiz olsa.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4068 : 13 Mayıs 2014, 19:13:37 »
Ben Farmar ve Kleiza'yı oyuncu kalitesi olarak kıyaslamadım ki.

Kleiza yetenek açısından Farmar'dan da yeteneklidir.

Kleiza, buraya gelirken taraftarın gözünde lider olarak geldi.. Ancak Kleiza hayatı boyunc 1-2 senelik milli takımı kariyeri dışında takım lideri olmadı.. Adama gelmeden kendisinde olmayan bir vasfı yükledik.

Aynısı Farmar için de geçerli.. NBA kariyeri malum, Efes'te tam lider değildi. Benzer bir hayal kırıklığı yaşama şansımız var.. Ondan bahsediyorum
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4069 : 13 Mayıs 2014, 19:15:58 »
Brooks o kadar zor bir ihtimal değil..

Young olayın katılıyorum hatta bence NBA'de onu seçen alttan iyi bir seçim yapacak ancak drafttan yeni çıkan oyuncular takımları onu isterse kolay kolay gelmez..

Önce hangi takımın onu ne düşünerek seçeceği önemli..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4070 : 13 Mayıs 2014, 19:16:12 »
Farmar maccabinde kaç maç oynadı ?
iskender yani nedim abimiz farmar gelsin diyorsa gelir
Farmar &bo kombinasyonu nasıl olur..

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4071 : 13 Mayıs 2014, 19:19:07 »
Huertas kötü oyun kurucu diyen yok zaten.. Ancak istikrarsız ve oyun içinde çok büyük düşüşler yaşabiliyor..

Ayrıca ne olursa olsun 1. sınıf bir guard değil..

Sonuçta Maccabi final-four a çıktı.. O oyuncularla.. O takım kalitesiyle final-four yaptı. Neden? Çünkü sistemli oynadılar.

CSKA'da da Teo'nun sakatlığı ve formsuzluğu yüzünden koça bir sezon bekleneni veremediğini düşünürsek ve diğer guardlarından pek beklediğini alamadığını düşünürsek onlar için net bir şekilde guard takımı diyemeyiz. (Teo'nun iyi oynadığı dönem dışında)

Ya da Oly tam bir 1. sınıf guardları olmasına rağmen kadro kalitesi yüzünde F-8  de kaldı..
Huertas bence 1. sınıf  oyun kurucu,tek sorunu Navarro'nun olması,o oynadığı zaman bazen direksiyonu ona bırakmak zorunda hissediyor kendisini.Navarro'nun hayatı Barcelona,çok iyi oyuncu,tüm taraftar çok seviyor onu,doğal olarak da Navarro'ya bırakmak zorunda kalıyor ki Barcelona'da hangi oyun kurucu olursa olsun Navarro olduğu sürece bazen direksiyonu onu bırakmak zorunda kalır.Huertas'ın oyun içinde yaşadığı düşüşler de tamamen bundan kaynaklanıyor.

Oly kadro kalitesi yüzünden değil Real Madrid ile eşleştiği için elendi bu sene.Yoksa hemen hemen aynı tip kadrolarla 2 senedir alıyordu Euroleuge'i.Olide 1 tane 1. sınıf oyun kurucu varsa Real Madrid'de 2 tane var,tabi bir de bana göre avrupanın en iyi oyuncusu olan Rudy Fernandez var.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #4072 : 13 Mayıs 2014, 19:20:35 »
Farmar maccabinde kaç maç oynadı ?
iskender yani nedim abimiz farmar gelsin diyorsa gelir
Farmar &bo kombinasyonu nasıl olur..

abi Brooks habirimi çıktı sadece yorummu yapılıyo anlamadım ???
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4073 : 13 Mayıs 2014, 19:22:47 »
Ben Farmar ve Kleiza'yı oyuncu kalitesi olarak kıyaslamadım ki.

Kleiza yetenek açısından Farmar'dan da yeteneklidir.

Kleiza, buraya gelirken taraftarın gözünde lider olarak geldi.. Ancak Kleiza hayatı boyunc 1-2 senelik milli takımı kariyeri dışında takım lideri olmadı.. Adama gelmeden kendisinde olmayan bir vasfı yükledik.

Aynısı Farmar için de geçerli.. NBA kariyeri malum, Efes'te tam lider değildi. Benzer bir hayal kırıklığı yaşama şansımız var.. Ondan bahsediyorum
Emir ve Bogdanovic olduğu sürece,onlar Kleiza'ya top vermediği sürece Kleiza nasıl lider olsun?Adam bir ara kendini dışlanmış gibi bile hissetmiştir,bazı maçlarda Emir,Kleiza'ya bomboşken top bile atmıyordu,bir Eurolegue maçında Kleiza'nın Emir'e haykırışı hala hafızamda.Bu şekilde adam nasıl lider olsun?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4074 : 13 Mayıs 2014, 19:26:48 »
Barış brooks haber.cikmadi sadece kimler gelir gelse iyi olur tarzında sohbet ediyoruz

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4075 : 13 Mayıs 2014, 19:27:13 »
Yalnız hakikaten Brooks'u kim ortaya attı? :) Sabahtan beri Brooks-Farmar kıyaslaması konuşuyoruz,boşuna da konuşuyoruz bence,ayrıca Farmar'ın da adı falan çıktı mı?Yoksa Farmar içinde mi boşuna konuşuyoruz :) Ama inşallah Farmar'ın adı çıkmıştır,Teodosic de olmayacaksa alınması lazım.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4076 : 13 Mayıs 2014, 19:27:34 »
Huertas bence 1. sınıf  oyun kurucu,tek sorunu Navarro'nun olması,o oynadığı zaman bazen direksiyonu ona bırakmak zorunda hissediyor kendisini.Navarro'nun hayatı Barcelona,çok iyi oyuncu,tüm taraftar çok seviyor onu,doğal olarak da Navarro'ya bırakmak zorunda kalıyor ki Barcelona'da hangi oyun kurucu olursa olsun Navarro olduğu sürece bazen direksiyonu onu bırakmak zorunda kalır.Huertas'ın oyun içinde yaşadığı düşüşler de tamamen bundan kaynaklanıyor.

Oly kadro kalitesi yüzünden değil Real Madrid ile eşleştiği için elendi bu sene.Yoksa hemen hemen aynı tip kadrolarla 2 senedir alıyordu Euroleuge'i.Olide 1 tane 1. sınıf oyun kurucu varsa Real Madrid'de 2 tane var,tabi bir de bana göre avrupanın en iyi oyuncusu olan Rudy Fernandez var.

Geçen seneki Oly olsa bana göre bu sezon Madrid'i elerdi.. Ayrıca kadro kalitesi düşük demek Madrid'e göre düşük demek oluyor. Sonuçta yetmedi..

Huertas'ın kariyerini sadece Barcelona üzerinden yargılıyorsun.. Navarro evet etkiliyor ama kendisi de dengesiz bir adam zaten..

Joventut'da, Laboral de, Milli takımda bir çok kere bize nasıl düşüşler yaşadığını. Maç içerisinde kritik anlarda saçma kararlar verdiğini gösterdi..

Her şeyi geçtim yetenekli oyuncudur ama 1. sınıf  değildir..

1. snıf: Spa, Dia, Sergiolar, kendini kanıtlamasa da Teo'dur..

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4077 : 13 Mayıs 2014, 19:28:07 »
Yalnız hakikaten Brooks'u kim ortaya attı? :) Sabahtan beri Brooks-Farmar kıyaslaması konuşuyoruz,boşuna da konuşuyoruz bence,ayrıca Farmar'ın da adı falan çıktı mı?Yoksa Farmar içinde mi boşuna konuşuyoruz :) Ama inşallah Farmar'ın adı çıkmıştır,Teodosic de olmayacaksa alınması lazım.

Farmar ismi var. Brooks sadece bizim fantezimiz.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #4078 : 13 Mayıs 2014, 19:29:43 »
Barış brooks haber.cikmadi sadece kimler gelir gelse iyi olur tarzında sohbet ediyoruz
anladım abi şampiyonluk ayağına gündemden uzak kaldım o yüzden sordum. ayrıca benim tercihimde brooks olur her zaman farmardan daha çok beğenmişimdir.ayrıca gelirse.Greivis Vásquez gelirse avrupaya fazla bile gelebilir.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4079 : 13 Mayıs 2014, 19:31:17 »
Emir ve Bogdanovic olduğu sürece,onlar Kleiza'ya top vermediği sürece Kleiza nasıl lider olsun?Adam bir ara kendini dışlanmış gibi bile hissetmiştir,bazı maçlarda Emir,Kleiza'ya bomboşken top bile atmıyordu,bir Eurolegue maçında Kleiza'nın Emir'e haykırışı hala hafızamda.Bu şekilde adam nasıl lider olsun?

Öyle bir şey yok lider dediğin oyuncu zaten liderlik verilmez kendi alır. Sen Jordan'a hiç liderlik verildiğini gördün mü? Kobe'nin? Bunlar lider oyunculardır.. Direk liderliği kabullenirler..

Kleiza, lider değildi.. Ne Oly'de ne de NBA'de böyle bir role bürünmedi. Bürünmekte istemedi.. Üst düzey oyuncu o ayrı..

Ayrıca Kleiza lider olmak istese Obradovic ona her türlü o imkanı verirdi.