Dentmon ve Delaney gibi adamların asla Eurolegue'de şampiyonluk hedefleyen takıma uymayacağını düşünüyorum ben,bizim de hedefimiz şampiyonluk,şampiyonluk yaşayan takımlarda oynasın bu 2 oyuncu da,uyuyolarmı uyumuyorlar mı o zaman bakmak lazım.Zalgris ve Bayern'de elbette yapabilirler.
Farmar'ın Nba'de daha iyi yaptığı birşey var demedim ben zaten.Ama işte kririk olan burda Nba kısmı.Brooks Nba'de pr üzerinden çok fazla asist yapabilen bir adam değil ama Farmar bu konuda çok iyidir.Avrupada oynanan basketbola baktığımızda Farmar asist üzerinden çok daha fazla katkı verir ve avrupada da oyun kurucunun en önemli özelliği asist olmalı,Brooks'da asist yapar ama Brooks Westbrrok tipi asist yapar,Farmar ise Chris Paul tarzı asist yapar.Ayrıca Brooks 2 senedir doğru düzgün basketbol oynamıyor ki Obradovic hayatta bu riske girmez,bu sene o riske girdi,bir daha hayatta girmez.
dostum bu saydıgım adamlarla brooksu bir mi tutuyorsun sen ?
bobby brown dentmon öyle veya böyle euroleague isim yaptılar.
Brooks dedigin adam bunların birkac gömlek üstü oyuncu.
Oyun tarzları benziyor diye örnek verdim. Bu adamlar iş yapıyor avrupada.
Zaten sut atabiliyorsan her türlü iş yaparsın avrupada.
willie solomon bile yaptı, brooks mu yapamayacak

Farmarın pnr olayı da tamamen oynadıgı sistem ve uzunlarla acıklanabilir. Adamın elinin altında yıllarca, gasol ve bynum vardı. onlarla da oynasın artık

yoksa brooksun oyun görüşü farmarın önünde