Sen dalga mı geçiyorsun benle 
Niye Kleiza lider olmadığı diye yarım saattır ortaya bahaneler atıyorsun o zaman.. Deminden beri yok Emir'den alamadı yok ordan yapamadı diye argumanlar öne sürüyorsun..
4 numaranın lider olduğu takımlar yok mu dünya da? Garnett zamanında ki Wolves, şuanki Love döneminde Wolves, normal sezon içerisindeki Griffin Clippers'da gayette liderdiler.
Son dediğin argumanı en başından beri ben ileri sürüyorum zaten. 1. sınıf guard olsun diyen sensin..
Niye bu kadar çeliştin anlamadım açıkçası..
Sen en başta Kleiza'dan herkes liderlik bekliyordu dedin ya,ondan dedim

Yani 4 numara oynayan bir oyuncunun lider özelliği olsa bile tüm yazdıklarım olması lazım diye söyledim.Bir daha yazmama gerek yok,çok uzun

Clippers'ın lideri kesinlikle Chris Paul'dur,hatta saha içindeki koçudur bile diyebilirim.Ben de diyorum ki Garnett'e hiç top vermemişler,pozisyon hazırlamamışlar ve ona rağmen mi lider olmuş.Yoksa ona pozisyon hazırlanmış,çok katkı vermiş,sahada savaşmış da ondan sonra mı lider olmuş.Bir oyuncu istediği kadar lider özellikli olsun eğer sahada takımına katkı veremiyorsa liderlik yapmayı kendi gururuna yediremez bile.
Futbol takımında Volkan'a lider özellikli diyorlar şu an.İlk geldiği yıllarda yedek kulübesinde otururken de yapmış mıdır bu liderliği acaba?Hiç sanmıyorum

Demek istediğim eğer Kleiza lider özellikli olsaydı bile o liderliğini bu sene yapamazdı.