Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5506333 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4305 : 20 Mayıs 2014, 01:59:55 »
Mike Musacala'yı getirirsek iyi olur

Valla ne yalan konuşayım hiç izlemedim ama dedikleri kadar iyiyse bu kıtlıkta Nba'de kalır.

Nba pazarı olayı bence şehir efsanesi olacak. Yani seneye kurulacak kadroda gelmesi kolay bilindik oyuncular alınacak misal veriyorum ; huertas-bogdanovic-vesely-krstic-furkan aldemir-semih erden... Vs gibi.
Haa gerardini farmar,aaron brooks,thabo sefolosha gibi isimler getirirse bütün söylediklerimi geri alırım.
Birde cem abiye bişey soracağım bojan kesin kalıyor mu? Biri sezon sonu broklyn'e dönecek yazmışta?

Krstic'i alamadın diyelim kimi alacaksın Avrupa'da o seviyede alabileceğin adam yok,mecbur Nba pazarına yöneleceksin.Bogdanovic gitti diyelim,o ayarda adam Avrupa'da yok gene o pazara yöneleceksin.
Nba'den oyuncu getirmek zaten kolay bişi değil ki Sefo,Brooks,Farmar istese kontrat bulur,gelmesi zaten ekstra bir durum.
Langdon,Charlie Bell,Marcus Brown,Tyus Edney gibi oyuncuları keşfetmiş,Benetton'a kazandırmış bir adam,bize de elbet bir şeyler kazandıracaktır

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4306 : 20 Mayıs 2014, 02:06:08 »
Valla ne yalan konuşayım hiç izlemedim ama dedikleri kadar iyiyse bu kıtlıkta Nba'de kalır.

Krstic'i alamadın diyelim kimi alacaksın Avrupa'da o seviyede alabileceğin adam yok,mecbur Nba pazarına yöneleceksin.Bogdanovic gitti diyelim,o ayarda adam Avrupa'da yok gene o pazara yöneleceksin.
Nba'den oyuncu getirmek zaten kolay bişi değil ki Sefo,Brooks,Farmar istese kontrat bulur,gelmesi zaten ekstra bir durum.
Langdon,Charlie Bell,Marcus Brown,Tyus Edney gibi oyuncuları keşfetmiş,Benetton'a kazandırmış bir adam,bize de elbet bir şeyler kazandıracaktır

edney, zalgiris'ten gitti benetton'a.
şampiyon zalgiris kadrosunun yıldızıydı.

marcus brown da yanlış hatırlamıyorsam koraç kupası kazanan limoges kadrosundaydı.

langdon, avrupa tecrübesi olmadan cleveland'tan gitme sanırım...

charlie bell'in kendisini dahi hatırlamıyorum. :)

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #4307 : 20 Mayıs 2014, 02:30:41 »
edney, zalgiris'ten gitti benetton'a.
şampiyon zalgiris kadrosunun yıldızıydı.

marcus brown da yanlış hatırlamıyorsam koraç kupası kazanan limoges kadrosundaydı.

langdon, avrupa tecrübesi olmadan cleveland'tan gitme sanırım...

charlie bell'in kendisini dahi hatırlamıyorum. :)

Keşfetmek yanlış kelime olmuş,oyuncuların kariyerini ivmelendirmiş bir adam diyelim.Brown'da Langdon'da Benetton sayesinde ivmelendi,keza Charlie Bell Avrupa seyahati sonrası Nba'e geri dönme fırsatı yakaladı.Nachbar mesela Benetton kariyeri sonrası Nba yapmış

Şimdi aklıma isim olarak örnek gelmedi atıyorum ben Randy Foye'um,Nba'de istediğim süreleri alamıyorum menajerime Avrupa kulüplerini bi yokla dedim.Nba'den başka bir şey bilmediğim için Avrupa Basketboluna doğal olarak yabancıyım Obradovic falan tanımıyorum,geldi Nedim Karakaş geldi konuştu bana teklifte bulundu.İnternetten bakıyorum,bu Fb'nin F8 ötesine çıkmışlığı yok.Kinsey,Solomon Fb sonrası Nba yaptı eyvallah ama genel olarak oyuncuların oyununun üzerine koymuşluğu yok.Şimdi bu şartlar altında ben niye Fb teklifini kabul edeyim.

Diğer yanda Karakaş yerine Gherardini konuşsa dese ki bak ben şu şu oyuncularla çalıştım şu şu oyuncuların oyununun üzerine koymasını sağladım,sende de şu potansiyeli görüyorum dese oyuncu etkilenir.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4308 : 20 Mayıs 2014, 04:13:12 »
Basketfaul'un habere bak hahahahah

"Oyuncu ve kulüp menajeri pazarlama şöhreti olan ve verdiği haberlerin çoğu gerçekleşmeyen Sportando Sitesi İtalyan Maurizio Gherardini'nin gelecek sezon Fenerbahçe Ülker'de genel menajerlik görevini yapacağını iddia etti."

Bu arada benim aklım fikrim oyun kurucuda.

Antoine Diot'yu daha önce yazmıştım,nasıl olur ?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #4309 : 20 Mayıs 2014, 06:41:55 »
adetullahtandır ;

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #4310 : 20 Mayıs 2014, 08:38:44 »
Es geçilmemesi gereken nokta Gherardini gelecekse sadece NBA'den transfer yapsın diye gelmeyecek. Gherardini'nin gelmesi demek basketbol şubesinin organizasyonunun A'dan Z'ye değişmesi demek altyapılar dahil. Zaten bunu önemli kılan kısa günü kurtarma hamlesi olmamasıdır, tüm şubenin çok daha üstün ve sağlıklı bir organizasyona kavuşması belli bir kültürün oluşması için altyapı olacaktır.
Maalesef çok fazla transfer odaklı düşündüğümüz bir dönemdeyiz :D

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #4311 : 20 Mayıs 2014, 11:33:43 »
Arkadaşlar burada ki isimler sizin gelmesini istediğiniz oyuncular mı yoksa kulübümüzün bu oyuncuları transfer etmek için bir çalışma içinde mi ?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #4312 : 20 Mayıs 2014, 12:31:05 »
Arkadaşlar burada ki isimler sizin gelmesini istediğiniz oyuncular mı yoksa kulübümüzün bu oyuncuları transfer etmek için bir çalışma içinde mi ?

Bunlar bizzat Cem Ağrak'ı arayarak abi beni oraya aldır diyenler sevgili kardeşim 8)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı mbenga

• Üye
« Yanıtla #4313 : 20 Mayıs 2014, 12:34:28 »
Farmar(Delaney)-Dunston-Freeland. Bir düşünsenize?

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #4314 : 20 Mayıs 2014, 13:25:49 »
Gherardini hamlesini sadece takim nba pazarina yonelecek seklinde yorumlamamak gerekir bence.Gherardini ilk basta iyi bir muhendistir bunu yalniz kadro kurmak acisindan degil kadro devamliligini saglamak acisindanda elit duzeyde yapar.NBA'den bir ornekle anlatacak olursam Sam Presti Thunder icin ne ifade ediyorsa gherardini de avrupa sartlarinda bunu yapabilir. Potansiyel kesfetme acisindan yetenegi yeterince bahsedilmis forumda ama buldugu potansiyelin islenmesi ve gelistirilmesi acisindan obradovic ile uyumu da onemli bunu 2002-2004 arasi messina ile cok iyi yapmislardi mesela.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #4315 : 20 Mayıs 2014, 13:32:53 »
Bu arada iyi yonlerinden bahsederken kotu yonlerini ve kararlarini da unutmamak gerekir kesfetti dedikleri Langdon'i ertesi yil efese gonderen Pozzeco gibi italyan basketbolunun gelmis gecmis en psikopat adamini yillarca transfer etmeye calisip onu cok buyuk bir yildiz olarak goren 2006 draftinda lamarcus aldridge brandon roy gibi adamlar varken ilk siradan torontoya bargnani'yi sectirende gherardinidir

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4316 : 20 Mayıs 2014, 13:50:12 »
DR TYLER kardeşim olumlu/olumsuz her açıdan değinmiş güzel değinmiş ,
benim tek istediğim yönetim mantalitesi değişsin , şöyle bir durum var normalde takımın genel menajeri hocayı oyuncuları vs seçer bizde durum biraz tersi oldu :)
mesela Benetton'a obradoviç i alan sonra 2002 de MEssina'yı alan Gherardınhi , şimdi ise hocanın isteği üzerine genel manajer olarak geri gelecek
ben ocak ayında bir abimiz ile sohbet ederken hocanın uzun vadeli güzel planları var -
bu hamle o planlardan birisi olabilir artık transfer sezonlarında veya ara transfer dönemlerinde kanka menajer ilişkileri üzerinden oyuncu tekliflerinin yapıldığı bir yapı olmayalım benim tek isteğim budur.
birkaç güzel projesi daha varmış ama bunlar önemsenmiyor ne yazık ki bizde

1- Farmar gelsin mi gelmesin mi kısmı daha önemli görüyoruz :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4317 : 20 Mayıs 2014, 13:50:59 »
Bu arada iyi yonlerinden bahsederken kotu yonlerini ve kararlarini da unutmamak gerekir kesfetti dedikleri Langdon'i ertesi yil efese gonderen Pozzeco gibi italyan basketbolunun gelmis gecmis en psikopat adamini yillarca transfer etmeye calisip onu cok buyuk bir yildiz olarak goren 2006 draftinda lamarcus aldridge brandon roy gibi adamlar varken ilk siradan torontoya bargnani'yi sectirende gherardinidir

pozzecco ya laf ettirmem koçum :)
abi kardeş forumdasınız diye üzerime gelmeyin sakın ;)

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #4318 : 20 Mayıs 2014, 13:55:03 »
pozzecco ya laf ettirmem koçum :)
abi kardeş forumdasınız diye üzerime gelmeyin sakın ;)
Abi pozzeco'yu bende severdim yillarca varese'yi izledik reis icin ama psikopatin tekiydi:) kendini harcadi

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #4319 : 20 Mayıs 2014, 13:56:22 »
Abi pozzeco'yu bende severdim yillarca varese'yi izledik reis icin ama psikopatin tekiydi:) kendini harcadi

Pozecco yu bir sene Varese de oynarken ACAYİP harcamıştık..Karlı bir İstanbul havası çok feci farklamıştık
HaBaBaM GüM GüM GüM