"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsi gecen tartisma o yondeyse, bence yanlis bir tartisma olmus. O husus zaten asikar degil mi? Obradovic'e sormadan oyuncu getirecek tek kisi Baskan veya ilgili sube sorumlusudur ki; o tarz bir yonetim sekli, cok sukur geride kaldi. Obradovic'in hicbir oyuncuyu takip etmedigini dusunuyorum. Yaptigi sey, Gherardini gibi adamlar tarafindan tavsiye edilen oyunculari inceleyip, son karari vermek bir nevi. Eee simdi, Gherardini gibi kaliteli oyunculari takip edip, takimin dinamiklerini iyi ozumseyerek hocanin onune koyacak biri ile bu vasiflara sahip olmayan birinin yapmasi arasinda daglar kadar fark var.
Her sey bir yana, bu yila kadar yerle bir olan basket takiminin prestiji ve marka degeri Obradovic ve Gherardini gibi adamlar varken yukselecektir bence. Onun disinda akli basinda adamlar ve farkli vizyonlar her zaman iyidir, gelsin ki daha kaliteli tartismalarla karar alinsin kulup icin. Eger Obradovic tek basina her seyi yapabilseydi yardimci secmezdi kendine, o acidan sayiyi cok da abartmadan kaliteli adamlarin subede olmasini isterim ben. Amerika ile iliskiler konusunda faydali olacagini dusunuyorum sonucta oyunculari soylediklerine bakinca Obradovic Avrupa pazarinin hakimi gibi, bu sentez basarili olursa Avrupa'nin San Antonio Spurs'u neden olmayalim?..Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Abi allah korusun Spurs'ü olmayalım da, Clippers'ı Oklahoma'sı falan olalım.
Fenerbahçe Ülker’in Yeni Genel Menajeri; Maurizio Gherardinihttp://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40083
Diye diye getirdik adamı Hayırlı uğurlu olsunBu gelişme obradovic ile uzun vadeli.bir yapı demek.
Nedim karakaşa ne olacak abi bu durumda ?