"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ozur dilerim Cem Abi bir daha olmaz.GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Galatasaray'ın Semih'le ilgilenmesi Furkan'ın gidişine karşı bir önlem gibi görüyorum ben. Keza Furkan bize gelmezse biz Semih'le ilgileneceğiz gibi duruyor ki Semih'in aklının bizde olduğunun hepimiz farkındayız.Ben seyirci etkisi, doğru roller verilmesi ve Obradovic ile farklı bir Semih izleriz diye düşünüyorum. Çünkü bir sporcu asla kötü geçirdiği sezonun ardından diğer sezona da kötü başlamaz. İlla bir noktada reaksiyon gösterecek.
Gherardini eli boş gelmese bari.Freelandla Jeffrey Tayloruda getirsin
Yazık olmuş özel sempatim olan bir oyuncuydu Gherardini reyiz daha iyisini bulur umarım
Twitter'da sevdiğimiz saydığımız kişiler tarafından "Teodosic açık çek" muhabbeti dönüyor ama meselenin kaynağını bir türlü bulamadım.
Açık çek ne abi Adam oraya bi yazcak 5 milyon euro sonra görücez açık çeki Şaka bi yana açık çek falan olacağını sanmıyorum olacaksada Teodosice olmazEdit:Teodosicin yüzde 99.9 Türkiyede olacağını düşünüyorum.Belki Barca alır ama Navarro varken Teo oraya gitmez
Normalde pek sallayan biri değildir Uğur Türker hatta Kleiza Tripkoviç haberlerinide en ilk o vermişti ama bu konu bıraz sacma acık cek nedır kardesım yok kulubun anahtarını verseydık barı:))
Teo yu Barça alirsa huertasa yol verirler
Sonunda mevzuyu anlayabildim.Teşekkürler.
Oyun anlamında değil zaten.Navarroda lider ruhlu ve Teodosicte lider olmaya çalışan egoist birisi.Ciddi ego savaşları çıkar orda.Son 2-3 senedir F4te sürekli batırmasına rağmen Huertasın hala Barcada kalmasının onun silik karekteriyle Navarronun liderliğini kabullenmesiyle alakası olabilir mi ? Ben Barca taraftarı olsam Navarro artık bıraksın diye dua ederdim
Navarro 2 senedir haybeye takımda kalıyor.Bütün sene sakat birtek önemli maçlarda oynuyor bu sene onuda yapamadı.Artık kaldığı her sene zarar.Bizim menfaatimize göre bakarsak Navarro 2-3 yıl daha devam etsin isterim.Barcanın en büyük eksiği oyun sıkıştığında topu alıp birşeyler üretebilecek skorerler.Navarro Huertas giderse ve oraya kaliteli 2 tane oyuncu alırlarsa tabi birde takımı prangalarından kurtaracak koçla beraber çok daha tehlikeli olurlar.