"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kenan da Berk te müthiş yetenekler biz sabretmesini bilmiyoruz, herşeyi hemen olsun istiyoruz asıl mesele bu. Kenan 2-3 yaş büyük olsa nolur farkeden hiçbirşey olmaz, Ender Aslan 32 yaşına geldi halen pıtpıtpıt 20 sn yiyor sonra potaya gider gibi yapıp şut çıkarmaya çalışıyor
halen pıtpıtpıt 20 sn yiyor sonra potaya gider gibi yapıp şut çıkarmaya çalışıyor
kaç yaşında olduğu muamma sanırım, kendisiyle ilgili yaş küçültme dedikoduları vardı diye aklımda kalmış.@ tecessüsberk konusunda aynı fikirdeyiz. çok büyük oyuncu olamayacak gibi bence de. ama olmasına da gerek yok zaten. misal ömer onan, büyük oyuncu mudur, bence kesinlikle değil. ama çalışmanın bir oyuncuyu nereye getireceğini en net örneği.berk de çok çalışıp, şutunu geliştirebilirse, euroleague'de takımın yedek guardı olacak seviyeye gelirse fazlasıyla yeterli olur.ha keza metecan için de aynısı geçerli. görünüşe göre 4 numara olarak devam edecek kariyerine. burada iyi savunma yapıp, ceza şutlarını da sokan bir oyuncu konumuna gelse yeterli olur.alt yapıdan süperstar çıkarmak çok kolay değil, aslında kafasını kaldıran oyuncunun nba'e gittiğini düşünürsek, alt yapının nba'e değil de bize hizmet etmesi için alt yapımızdan euroleague seviyesinde rotasyon oyuncuları çıkarmak bizim açımızdan daha karlı olacaktır.berk-metecan-kenan-ilkan gibi oyunculara euroleague'de 15 dk süre verebilsek, yanlarına koyacağımız 6 yabancı ile üst düzey bir takım olabiliriz.
Aha ismet bademde forumdaymış
ben mi oluyorum İsmet Badem çok severim ya kendisini
Bence genç oyuncularımız içinde en fazla potansiyel vadeden İlkan. Hatta bütün genç jenerasyonunda Cedi Osman ile beraber en potansiyellisi diye düşünüyorum.Metecan'ın gelişimi durmasaydı yeni bir Karnisovas geliyordu
İsmet Badem'in nesini sevmiyorsunuz Tamam yorumları bazen komik ama adamın basketbol sevgisi samimi. Fanatik basketle geçti delikanlılık zamanımız
Gelişimi durmasaydı ama Karnisovav olmasaydı keşke ya...Adam basketbol tarihinin en büyük looser'ıydı...
tarafsız görüneceğim diye her yorumunda fenere sallamaya başlamasından sonra pek hazzetmez oldum hazretlerinden
Yanındaki oyuncular kötüydü Aslında karnisovas sevdiğim bir oyuncu değildir ama tarz olarak ilk aklıma o geldi. Mesela Cedi'de Rudy'den esintiler var