Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5506460 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4575 : 26 Mayıs 2014, 19:46:51 »
Langford büyük ölçüde Efes'te gibi.. Biz araya girmezsek..

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

hakanyetenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4576 : 26 Mayıs 2014, 19:51:20 »
Weems transferi zaten imkansız.Ama Langford veya Delaneyden birisi alınacaktır ki büyük ihtimal Delaney olur bu.Tabi Bo'nun şu play off performansını görünce ondan vazgeçmek çok zor olacak malesef

Ben Delaney'in alinmasi taraftariyim. Acaba var midir hakikaten bir girisim oyuncu icin? Veya kocun kafasindan geciyor mudur acaba?

hakanyetenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4577 : 26 Mayıs 2014, 19:59:13 »
Girişim olup olmadığını şu aşamada bilemeyiz.İllaki çalışmalar yürütülüyordur ama play off dönemi olduğu için bir duyum almak zor.Zaten Delaney ile alakalı hiçbir yerde haberimizde çıkmadı.Birçok kişi Delaney falan diyor ama ben koçun Delaney veya o tarz bir oyuncu alacağını sanmıyorum

Sampiyon olalim da artik duyumlarin ustune burada daha reel kritikler yapalim. Ama bir seyi soylemeden edemeyecegim. Zoc icin cogu oyuncuyu istemiyor diyorlar:) Peki bu adam kimi alicak yahu:)

hakanyetenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4578 : 26 Mayıs 2014, 20:05:33 »
Belki istiyordur orasını bilemem ama ben istemediğini düşünüyorum.Zaten birçok isimde varsayım üzerine konuşuluyor.Mesela sene başından beri Teo Teo dedik Efese gitti.Şuan Bogdan hariç ismi bizle yazılan kimse yok.Play offlar bitince isimler netleşir.Koç bu sefer kendi takımını kuracak ona güveniyorum ama şu yabancı sınırı büyük problem

Yani avrupanin beyaz yaka olarak dream teamini kurduk. Gecen sene tamam zoc tam kendi oyuncularina alamadi. Ancak bu sene ne isterse alinacak gibi gozukuyor. Gelecek sene taraftar en az F4 ile bitirilirse memnun olur. Daha azi beklentileri karsilamaz..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #4579 : 26 Mayıs 2014, 20:12:11 »
Kesinlikle.F4+Lig yapmalıyız

Sakin arkadaşlar

Gherardini'nin açıklamasını size hatırlatırım:

"Bir takımı satın alamazsınız. Onu inşaa etmeniz gerekir"

Biz inşaat aşamasındayız henüz. Ben kimi alırsak alalım gelecek sene ki Final 4 şansımızın bu seneden fazla olduğuna inanmıyorum. Açık ve net. Olursa da şans olur
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

hakanyetenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4580 : 26 Mayıs 2014, 20:16:59 »
Sakin arkadaşlar

Gherardini'nin açıklamasını size hatırlatırım:

"Bir takımı satın alamazsınız. Onu inşaa etmeniz gerekir"

Biz inşaat aşamasındayız henüz. Ben kimi alırsak alalım gelecek sene ki Final 4 şansımızın bu seneden fazla olduğuna inanmıyorum. Açık ve net. Olursa da şans olur

Katilmiyorum. Bu imkanlar varken bana gore; ceyrek final olmazsa olmaz, F4 olmasi gereken ancak sampiyonluk icin sans diyebilirim. Tabi herkesin gorusune saygi duyarim.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #4581 : 26 Mayıs 2014, 20:25:06 »
Obradovıc geleli bir sene, Gherardini geleli ise daha bir hafta oldu Casak kardeşim tamam yıllardır bekliyoruz ama sabırlı olmak lazım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4582 : 26 Mayıs 2014, 20:43:51 »
Ben Bo'nun gitmesini istemiyorum. Devlet buna bişey yapması lazım...

Bo-Kenan-Berk
Bogdan-Melih-Delaney
Bojan-Emir-Metecan
Bjelica-Kleiza-Berkay
Zoric-Oğuz-Dunston
Kara deryalarda bir FENERsin!

hakanyetenn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4583 : 26 Mayıs 2014, 20:49:44 »
Ben Bo'nun gitmesini istemiyorum. Devlet buna bişey yapması lazım...

Bo-Kenan-Berk
Bogdan-Melih-Delaney
Bojan-Emir-Metecan
Bjelica-Kleiza-Berkay
Zoric-Oğuz-Dunston

Super bir kadro!! Oyle uzak da degil 3 transfer sadece Bogdan-Delaney-Dunston...

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
« Yanıtla #4584 : 26 Mayıs 2014, 20:59:57 »
Semih Erden gelse Obradovic adam edebilir mi acaba?
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4585 : 26 Mayıs 2014, 21:03:12 »
Bu sene bir tek biz transfer yapmıyoruz unutmamak lazım.

Efes piyasaya inanılmaz girdi. Çok iyi kadro kuruyor.

CSKA, yeninden yapılanacak.

Barcelona ve Madrid elbette bir kaç hamle yapacak.

Münih bütçe artırıyor. Laboral bütçe artıyor.

Sanki transfer ı bir tek bizim ihtiyacımız varmış gibi düşünmek hata..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #4586 : 26 Mayıs 2014, 21:06:11 »
Abi tamamda bu nasıl bir inşaat ki yıllardır bitmedi ? Taraftarda artık başarı istiyor.Tamam çabucak olacak şeyler değil bunlar ama en azından şampiyonluk olmasa bile bi F4 yapmalıyız artık.Obradovic ilk geldiğinde basın toplantısında ona bir soru sorulmuştu hedef nedir diye o da ben buraya 2.lik için gelmedim katıldığım her turnuvada hedefim zirve demişti.Daha önceki 6 takımının 5iyle(yanlış hatırlamıyorsam) ilk senesinde EL aldı.Bu işte bir tezatlık yok mu ?

Mimarı getireli 8 ay falan oldu inşaat firmasını daha yeni kurduk dolayısıyla yeni yapılanma için daha başlamadık bile desek yeridir eskilerin hepsi eskide kaldı eskidi gitti bundan sonrasına bakmak lazım

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
« Yanıtla #4587 : 26 Mayıs 2014, 21:10:38 »
Bo'nun yanına Calathes, Alex Tyus ve Kleiza 'ınn yerine Printzesis transferlerini istiyorum ben. Yerli olarak da Serhat ve İlkan oynayamayacaksa Semih Erden. Bojan konusunda kararsızım. Berk'i Partizan'a kiralayalım, oradan Bogdan gelsin.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #4588 : 26 Mayıs 2014, 21:58:42 »
Belki istiyordur orasını bilemem ama ben istemediğini düşünüyorum.Zaten birçok isimde varsayım üzerine konuşuluyor.Mesela sene başından beri Teo Teo dedik Efese gitti.Şuan Bogdan hariç ismi bizle yazılan kimse yok.Play offlar bitince isimler netleşir.Koç bu sefer kendi takımını kuracak ona güveniyorum ama şu yabancı sınırı büyük problem

Bu Kadro Kocun kurdugu kadro degil miydi ?

Adam akilli yapilanma olmadigindan cok zaman kaybettik.

Umarim bu sene olumlu adimlar atilir.

Obra gibi deger varken herturlu fedakarlik yapilmali

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #4589 : 27 Mayıs 2014, 03:56:41 »
Farmar-Kenan-Berk
Bogdan-Melih
Thabo-Emir
Bjelica-Kleiza-İlkan