"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Weems transferi zaten imkansız.Ama Langford veya Delaneyden birisi alınacaktır ki büyük ihtimal Delaney olur bu.Tabi Bo'nun şu play off performansını görünce ondan vazgeçmek çok zor olacak malesef
Girişim olup olmadığını şu aşamada bilemeyiz.İllaki çalışmalar yürütülüyordur ama play off dönemi olduğu için bir duyum almak zor.Zaten Delaney ile alakalı hiçbir yerde haberimizde çıkmadı.Birçok kişi Delaney falan diyor ama ben koçun Delaney veya o tarz bir oyuncu alacağını sanmıyorum
Belki istiyordur orasını bilemem ama ben istemediğini düşünüyorum.Zaten birçok isimde varsayım üzerine konuşuluyor.Mesela sene başından beri Teo Teo dedik Efese gitti.Şuan Bogdan hariç ismi bizle yazılan kimse yok.Play offlar bitince isimler netleşir.Koç bu sefer kendi takımını kuracak ona güveniyorum ama şu yabancı sınırı büyük problem
Kesinlikle.F4+Lig yapmalıyız
Sakin arkadaşlarGherardini'nin açıklamasını size hatırlatırım:"Bir takımı satın alamazsınız. Onu inşaa etmeniz gerekir"Biz inşaat aşamasındayız henüz. Ben kimi alırsak alalım gelecek sene ki Final 4 şansımızın bu seneden fazla olduğuna inanmıyorum. Açık ve net. Olursa da şans olur
Ben Bo'nun gitmesini istemiyorum. Devlet buna bişey yapması lazım...Bo-Kenan-BerkBogdan-Melih-DelaneyBojan-Emir-MetecanBjelica-Kleiza-BerkayZoric-Oğuz-Dunston
Abi tamamda bu nasıl bir inşaat ki yıllardır bitmedi ? Taraftarda artık başarı istiyor.Tamam çabucak olacak şeyler değil bunlar ama en azından şampiyonluk olmasa bile bi F4 yapmalıyız artık.Obradovic ilk geldiğinde basın toplantısında ona bir soru sorulmuştu hedef nedir diye o da ben buraya 2.lik için gelmedim katıldığım her turnuvada hedefim zirve demişti.Daha önceki 6 takımının 5iyle(yanlış hatırlamıyorsam) ilk senesinde EL aldı.Bu işte bir tezatlık yok mu ?