Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450844 defa)

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4605 : 27 Mayıs 2014, 13:58:17 »
Kadroma İlkan'ı eklemeyi unutmuşum. Kendisinin yaptığı işe bakış açısını da düşünürsek kadroda mutlaka olmalı. Nitelik açısından aynen James Gist gibi bir eksiği olmayan, sakatlıktan sonra güçlenip mental anlamda da ilerlerse harika bir oyuncuya evrilecek bir kardeşimiz.

Bo-Kenan-Berk
Melih-Bogdan-Delaney-Utku
Emir-Bojan-Metecan
Bjelica-Kleiza-İlkan-Berkay
Oğuz-Zoric-Dunston

Gerekirse İlkan 5 numara da oynatılabilir. Kağıt üzerinde 1 numara sorunlu görünse de Bogdan ve Delaney o işe katkıyı verir.

Abi cehaletime verirsen
Utku kim?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #4606 : 27 Mayıs 2014, 13:58:32 »
Xxxxx /Kenan-Berk
Bogdan-Melih-Bo
Bojan-Serhat- ???? (Devşirme kuralına göre olur )
Bjelica-xxxxx İlkan-
Freeland /Oğuz-Zoriç

Xx ler nba den gelir.bence... ;)

Freeland bizde yani :D

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4607 : 27 Mayıs 2014, 14:05:15 »

Claver'de olabilir :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4608 : 27 Mayıs 2014, 14:06:23 »
Yok.ben sadece mevcut sartlarda oraya gelebilecek en  mantıklı isim diye düşündüm.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4609 : 27 Mayıs 2014, 14:08:35 »
Abi cehaletime verirsen
Utku kim?
Estağfurullah abi, genç takımın gardı olur kendisi. 18 yaşında...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #4610 : 27 Mayıs 2014, 14:10:21 »
Estağfurullah abi, genç takımın gardı olur kendisi. 18 yaşında...
Hah şimdi oldu :)

Böyle kadroya can kurban :))
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #4611 : 27 Mayıs 2014, 14:14:58 »
Emir'i gönderdim, Bo'yu tuttum, Yunan oyuncu aldım, Zoriç'in sözleşmesinden çıkamadım, Semih'i getirmedim, sert uzunlar aldım, Emir'in yerine yerli aldım, kadro budur :)

Bo-Kenan-Berk
Bogdan-Melih-Sloukas
Bojan-Serhat-Metecan
Bjelica-Lauvergne-İlkan-İzzet
Dunston-Oğuz-Zoriç

çok yumuşak takım olmuş

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #4612 : 27 Mayıs 2014, 14:33:05 »
bir şey fark ettim.
gherardini geldiğinden beri kadro kurmuyorum yanlış hatırlamıyorsam. :)

benchte avrupa'nın en iyi hocası, yanında avrupa'nın en iyi genel menajeri varken kadro kurmak bana düşmez diye bakıyorum olaya...
normalde ben bilmem ağam bilir mantığından nefret eden biriyimdir, sorgulamalı her insan.
ama bu heriflerin olduğu yerde düşünmek bile zaman kaybı gibi geliyor nedense... :)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4613 : 27 Mayıs 2014, 14:34:39 »
Bu arada şunu söyleyeyim. Farmar işi çok çok zor. Hatta öyle bir şey yok.

Lakers'ta kalacak galiba..
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2014, 14:34:53 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #4614 : 27 Mayıs 2014, 14:37:24 »
Bu arada şunu söyleyeyim. Farmar işi çok çok zor. Hatta öyle bir şey yok.

Lakers'ta kalacak galiba..

Utkan drafta girip seçilmesi zor olan ama Avrupa'da iş yapacak adamlardan ekmek çıkar mı?
A.Y.

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #4615 : 27 Mayıs 2014, 14:54:46 »
Utkan drafta girip seçilmesi zor olan ama Avrupa'da iş yapacak adamlardan ekmek çıkar mı?
bence çok fazla yetenek var ama draftı beklemek lazım tabi bazıları yaz liginde kontratta kovalayabiyor o konuda gm güveniyorum.. ama ncaa yabancı sınırının olduğu yerde bence risk; alıp 1 sene kiralayabiliriz belki?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #4616 : 27 Mayıs 2014, 14:55:21 »
Şöyle bir toparlamak gerekirse:

-Benim açımdan garanti olan tek duyum Bogdan Bogdanovic. Onu artık kesin sayıyorum.

-Buralarda sürekli yazılan yerli bir ismi de duydum ama kesin mi bilmiyorum. Furkan konusunda da dediğim gibi, o işler sezon bitmeden kesinleşmez.

-Langford devşirme olarak oynayabilecekse bizde oynayacak duyumum hala daha onaylı. Bilemiyorum yine de. Pasaport işi, devşirme işi her an değişebilir. Galatasaray da sponsor bulmuşa benziyor. O iş karışacak gibi. Bence Langford Türk pasaportu ile oynayamayacak. O şekilde Efes'e giderse bilemem.

-Diğer hiçbir isim ile ilgili net bir bilgim yok. Burada çok kez yazdım ve gerçekten hiçbir bilgim yoktu; NBA'e açılmak zorundaydık. Pazar iyice daralmaya ve alıcısı da çok olmaya başlamıştı çünkü. Sonrasında Gherardini'nin gelmesi o yüzden çok sevindirici oldu benim adıma. Benim tahminim 2 dış ve 2 iç oyuncu ile takviye yaparız. Zoric gitmez. Bo gitmez inşallah. Yine benim görüşüme göre Kleiza gidicidir.

bence çok fazla yetenek var ama draftı beklemek lazım tabi bazıları yaz liginde kontratta kovalayabiyor o konuda gm güveniyorum.. ama ncaa yabancı sınırının olduğu yerde bence risk; alıp 1 sene kiralayabiliriz belki?

Zoc geldiği günden beri takıma sağlam bir gelecek kurmaya çalışıyor. Önceliği bu hatta. Bir senelik adam almaz diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2014, 14:57:22 Gönderen: Eto »

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4617 : 27 Mayıs 2014, 15:07:53 »
Eren abinin dediğine katılmak ile beraber..

NCAA işi zor iş abi.

Şöyle anlatıyım bu sezon draft girenler adına konuşuyorum..

İlk 60 seçildi. Bu sezon ki draft (çok güçlü) ilk 60 ın ilk 30 zaten direk kontrat alıyor. Diğer 30'un ise bence 15-20 si takımlarında kalır. Geriye kalan 10 kişi ise ya Avrupalıdır daha sonra gelecektir ya da diğer ABD'lidir takımda yer olmadığı için serbest bırakılmıştır ancak başka takımda kontrat bulacaktır.

Draft olamayanlardan ise diyelim 15-20 tane potansiyelli oyuncu var. Bu adamlar kolay kolay bu sezon gelmez. Önce yaz kampına gider, arkasından oradan iş çıkmaz ise koşa koşa D-Leaguene gider..

Adamın kafasında ben D-Leagune gideyim. Orada istatistik kasayım sonra da 10 günlük kontrat bulurum düşüncesi var.

Bunun olmaması için adamın çok acil paraya ihtiyacı olması gerek..

Ha bunların dışında kalan iyi oyuncular yok mu var. Ancak bu 75 oyuncu sonrası iyi oyuncuların hep birer defoları oluyor. Onların defolarını iyi bulmak ve ona göre işine geliyorsa almak gerek..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #4618 : 27 Mayıs 2014, 15:25:21 »
Eren abinin dediğine katılmak ile beraber..

NCAA işi zor iş abi.

Şöyle anlatıyım bu sezon draft girenler adına konuşuyorum..

İlk 60 seçildi. Bu sezon ki draft (çok güçlü) ilk 60 ın ilk 30 zaten direk kontrat alıyor. Diğer 30'un ise bence 15-20 si takımlarında kalır. Geriye kalan 10 kişi ise ya Avrupalıdır daha sonra gelecektir ya da diğer ABD'lidir takımda yer olmadığı için serbest bırakılmıştır ancak başka takımda kontrat bulacaktır.

Draft olamayanlardan ise diyelim 15-20 tane potansiyelli oyuncu var. Bu adamlar kolay kolay bu sezon gelmez. Önce yaz kampına gider, arkasından oradan iş çıkmaz ise koşa koşa D-Leaguene gider..

Adamın kafasında ben D-Leagune gideyim. Orada istatistik kasayım sonra da 10 günlük kontrat bulurum düşüncesi var.

Bunun olmaması için adamın çok acil paraya ihtiyacı olması gerek..

Ha bunların dışında kalan iyi oyuncular yok mu var. Ancak bu 75 oyuncu sonrası iyi oyuncuların hep birer defoları oluyor. Onların defolarını iyi bulmak ve ona göre işine geliyorsa almak gerek..

Peki kardeşim iyi güzel ama bu Allahın cezası Karşıyaka nereden buluyor bu adamları? Biz neden bulamıyoruz? Veya Uşak nasıl buluyor?
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2014, 15:25:48 Gönderen: Okan Y. »
A.Y.

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4619 : 27 Mayıs 2014, 15:46:16 »
Şu şekilde buluyor abi.. Getirdikleri adamlar genellikle hep birer defosu olan adamlar oluyor..

Ancak takım düzenlerini o defoyu göstermeyecek şekilde kuruyorlar..

Mesela Diebler, NCAA tarihinin en skorer adamlarından birisidir. Sakatlığı olduğu için Avrupa geldi. Tutmaya da bilirdi.