ender yeminle işe gelirken sabah arabada onu düşünüyordum ( 1 saatlik yol var düşünmeye vaktim bol oluyor
)
hani top 16 a başladığımız oyun sistemi ve sonrası gelişen düzen ve şu andaki düzen .. 3 farklı oyun planı var gibi...
mesela şu anda oynadığımız hücum setleri için ciddi efor lazım - 4 ve 5 numaralar devamlı perdeye geliyorlar. ayrıca hem 4 ve 5 lerin perdesi üzerinden ikili oyuncular vs vs yani takım hücum ederken belirli dakikalar haricinde ciddi efor sarf ediyor. acaba 3 4 ay önceki fiziki durumumuz buna müsait olmadığı için mi o dönemler daha çok ( 1 e 1 demek istemiyorum ) ters eşleşmeler üzerinden oynuyorduk , hocaya sormak isterim..
tabi savunma olarak da oldukça iyi durumdayız. kaymalarda bazen sıkıntılarımız oluyor ama maçın % 70 bölümlerinde iyi savunma yapıyoruz. zaten % 100 yapacak kıvama gelsek o zaman Pao gibi oluruz
Edit : sen sevmesende Bojan da ciddi bir gelişim var oyun anlamında. yapabilecekleri anlamında.
Melih desen keza öyle.
Ömer in 30 yaşında olmasını çok isterdim şahsen. Obradoviç ile farklı bir oyuncu olabilirdi .
Senin sözünün üstüne söz söylemem abi beni tanırsın

ancak Bojan konusunda seninle saatler süren telefon konuşmalarımız da az-çok NEDEN istemediğimi biliyorsun

Kleiza fiziksel anlamda açıkcası kötü bir yıl geçirdi bunun da etkisi büyük olabilir ayrıca top 16 'nın özellikle belli maçlarında Mental anlamda çok ciddi anlamda kırıldık ben buna bağlıyorum.. Bence o sistem daha yorucuydu abi şuanda oynadığımıza göre ve ayrıca bu sistemi daha çok benimsemiş belli oyuncular (Ömer-BO-Kleiza-Bojan) daha az bireysellik daha az oyundan kopma..
Çünkü bireysellik tabanlı oyunda 40 dakika konsantrasyonda kalmak zorundasın en ufak kopmada darma duman olabiliyorsun..
Bu sistem roller belli olduğu için kimse kopmuyor oyunda,dediğin gibi 4 numara sürekli aktif perdeye geliyor şut için hemen perde sonrası pozisyon alıyor ( özellikle Kleiza için çok verimli sistem ) genel anlamda oyuncular açısından çok daha zevk ve şevkle bağlı kaldılar bu sisteme..