Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450811 defa)

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4815 : 29 Mayıs 2014, 16:30:15 »
Serhat asist özelliği de var ama rib alir kısmı sırasında eray in aklı diamantidis e gitti sanırım :).:)
Serhat iyidir iyi..
5 sene önceki savunma ritmini bulmak şartıyla
Savunması çok büyük sıkıntı iki senedir izlediğim tüm maçlarında kimle eşleştiyse onu yıldız yaptı,oyun aklı falan o konuya hiç girmiyorum :) Saha dışındada sıkıntılı bi karakter olduğu söyleniyo hep.Ha daha genç yaşta Obradoviç'le çalışma fırsatı bulsa Eray'ın dediği gibi yeni Ömer Onan'ımız olabilirdi.Bakalım hayırlı olsun çokta armudun sapı üzümün çöpü dememek lazım piyasanın durumu ortada.Serhat Çetin,P&R ve savunma kelimeleri yan yana biraz garip geldi ondan yazdım :)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2014, 16:32:07 Gönderen: ErdemFB »
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4816 : 29 Mayıs 2014, 16:32:32 »
Ömer Onan'a pnr oynatan bi değer var elimizde serhat fantezi asistler yapabilir .. ;)

Çevrimdışı carltonmyers

• Üye
  • Yer: Bursa
  • mehmet
« Yanıtla #4817 : 29 Mayıs 2014, 16:34:44 »
Bursa'dan bildiriyorum  :)  öyle adamı şişirmeyelim, kapasitesi belli. Ama savunması var, saf şutör değil ama gayet temiz şutu var, cezaları atıyor. Bu sezon Tofaş'ın kadro yapısı gereği hücumda sorumluluk aldı hep, çok el üstü üç soktu. Mental açıdan gayet dirayetli. Yerine göre akıl koyabiliyor. Mevcut yerli oyuncu fakirliğinde gayet güvenilir bir transfer bence. Uzun süredir Serhat'ı alalım deyip duran dostum Tayfun çok sevinmiştir şimdi.

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4818 : 29 Mayıs 2014, 16:42:16 »
Melih Mahmutoğlu - Erdemir son sezonundan sonra Obra'nın elinde işlendiğini
gördükten sonra Serhat Çetin - Tofaş son sezonundan sonra aynı durumu
neden görmeyelim.Bence iyi transfer Serhat Çetin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4819 : 29 Mayıs 2014, 16:43:33 »
Mehmet faha fazls bildir lütfen :)
Eray
Tertemiz bir kadro mühendisi oldun. Yanlış anlasak ne olur koçum benim...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4820 : 29 Mayıs 2014, 16:48:01 »
 :D  :D  ;D

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #4821 : 29 Mayıs 2014, 17:43:29 »
Serhat bizde oynarken baya baya saha görüşü vardı diye hatırlıyorum.Hatta 2-3 hafta guardsız oynamıştık o arada Serhat oyun kurucu oynamıştı 9-10 asist yaptığı maçlar vardı sonradan kendini geliştirmek bir yana geriye gitti ama en azından oyun aklı ve altyapısı var.Obradovic bunu kullanacaktır
Delaney Maccabi haberinede şaşırmadım.Kafamda direk Delaney diyince Maccabi canlanıyordu.Hickmanıda biz kapalım hemen

Serhat geriye gitmez yahu küsmüştür bişeylere, çok iyi de bileği var bence iyi sayılabilecek transfer

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #4822 : 29 Mayıs 2014, 17:54:21 »
Partizandan Bogdani aldik mi?
Alirsak iyi transfer yapmis olurmuyuz ..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4823 : 29 Mayıs 2014, 18:08:36 »
Partizandan Bogdani aldik mi?
Alirsak iyi transfer yapmis olurmuyuz ..

aldik mi bilmiyorum ama alindi diyenler var.Eger aldiysak iyi degil muthis transfer yapmis oluruz.Cok iyi sutordur,asist yapar,ribaund alir,konsantre oldugu zaman iyi savunma yapar,top calar.2 tane de eksi ozelligi var benim izledigim kadariyla.Konsantre oldugu zaman iyi savunma yapar demistim,bazen savunmada konsantresini kaybedince perdelere falan kolay takiliyor ama Obradovic basimizdayken bu sorununu cozecektir.Diger sikintisi ise kolay top kaybi yapabilen oyuncu,bazen cok sey yapmak istediginde kolay top kaybi yapiyo.Ama bu 2 sorununu da hallederse olaganustu 2 numaraya sahip oluruz(aldiysak tabi) ki bu 2 sorunu da Obradovic ile rahatlikla halledebilir.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #4824 : 29 Mayıs 2014, 18:21:46 »
aldik mi bilmiyorum ama alindi diyenler var.Eger aldiysak iyi degil muthis transfer yapmis oluruz.Cok iyi sutordur,asist yapar,ribaund alir,konsantre oldugu zaman iyi savunma yapar,top calar.2 tane de eksi ozelligi var benim izledigim kadariyla.Konsantre oldugu zaman iyi savunma yapar demistim,bazen savunmada konsantresini kaybedince perdelere falan kolay takiliyor ama Obradovic basimizdayken bu sorununu cozecektir.Diger sikintisi ise kolay top kaybi yapabilen oyuncu,bazen cok sey yapmak istediginde kolay top kaybi yapiyo.Ama bu 2 sorununu da hallederse olaganustu 2 numaraya sahip oluruz(aldiysak tabi) ki bu 2 sorunu da Obradovic ile rahatlikla halledebilir.

Haklisiniz konsantre oldugunda cok iyi

Aksam youtube da tanitimini izledigimde
Sizin bahsettiginiz 2 eksigini de vurgulamislardi.

Haklisiniz yeterki Obra Reisin eline dussun. Onlarda duzelcektir.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4825 : 29 Mayıs 2014, 19:17:39 »
Bu seneki eksikleri düşününce p&r oynayabilen ve ceza atışı güvenilir 1 numara ve sert bir 5 numara ihtiyacı çok açık. Bogdan geliyor,Bo-Kleiza gidiyor gibi düşününce 4.5 numara Lauvergne, Caner-Medley tarzı biri oyuna cesitlilik katar ve bu seneki gibi Kleiza-Bjelica'yi yanyana oynatmak zorunda kaldığımız durumlarda savunmada ezilmemeyi de sağlar. 1 numarada bu sene kesinlikle bileği temiz birisi olur, benim gönlümden Huertas geçiyor ama muhtemelen farklı biri olacak. 5 numarada ise açıkçası Gherardini sonrası ABD pazarı bizim için belirleyici olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4826 : 29 Mayıs 2014, 19:26:11 »
Cem Abi ;
Teodosic-Calathes-Kenan
Bogdan-Serhat-Melih
Bojan-Emir
Bjelica-Caner Madley
Dunston-Oğuz-Semih

Fit miyiz abi :)

Çevrimdışı GasperVidmar13

• Üye
  • Yer: Istanbul
  • Şampiyon Fenerbahçe'm ne istersen iste benden.
« Yanıtla #4827 : 29 Mayıs 2014, 19:28:52 »

Cem Abi ;
Teodosic-Calathes-Kenan
Bogdan-Serhat-Melih
Bojan-Emir
Bjelica-Caner Madley
Dunston-Oğuz-Semih

Fit miyiz abi :)
iyi Kadro abi :D

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4828 : 29 Mayıs 2014, 19:30:45 »
Haklisiniz konsantre oldugunda cok iyi

Aksam youtube da tanitimini izledigimde
Sizin bahsettiginiz 2 eksigini de vurgulamislardi.

Haklisiniz yeterki Obra Reisin eline dussun. Onlarda duzelcektir.

Gerçekten Bogdanovic çok çok iyi transfer olur çünkü büyük bir yıldız olabilecek her özelliğe fazlasıyla sahip.Bir antrenörü büyük yapan en önemli şeylerden biri bence yaptığı oyuncu tercihleridir,Obradovic bu konuda da çok büyük üstad,yaptığı oyuncu tercihleri hep basketbolu bilen,oyun zekası olan,asist yapabilen adamlar ve başarıyı da hep bu tip oyuncuları olan takımlar yakalamıştır.Valla elimizde her yönden çok büyük bir antrenör var,değerini biz biliyoruz da yönetim de bilir inşallah ve en az  10 sene kalsa çok iyi olur.

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #4829 : 29 Mayıs 2014, 19:34:41 »
Gerçekten Bogdanovic çok çok iyi transfer olur çünkü büyük bir yıldız olabilecek her özelliğe fazlasıyla sahip.Bir antrenörü büyük yapan en önemli şeylerden biri bence yaptığı oyuncu tercihleridir,Obradovic bu konuda da çok büyük üstad,yaptığı oyuncu tercihleri hep basketbolu bilen,oyun zekası olan,asist yapabilen adamlar ve başarıyı da hep bu tip oyuncuları olan takımlar yakalamıştır.Valla elimizde her yönden çok büyük bir antrenör var,değerini biz biliyoruz da yönetim de bilir inşallah ve en az  10 sene kalsa çok iyi olur.

Insallah Obradovic ile uzunca sure calisir ve takima kalici bir vizyon asilar.

Bogdanovic de cok kaliteli umarim kesin anlasma saglanmistir.  Yoksa kaparlar

Eger ki baska takim ile adi gecmedi ise anlasma saglanmis olabilir.