"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
claver ile 3-4 freland ile 4-5 oynatabiliriz çok güzel olur.
işte Yeni Türkiye'de bu bakış açısına ihtiyaç var ;artık dünya basketbolunda, statik pozisyon devri bitmiştir, lastik gibi çekilebilir pozisyonlar devri başlamıştır. salt 3 alayım, salt 4 alayım, salt 5 alayım denmemeli. alacağın adam gerektiği zaman 3 gerektiği zaman 4 oynayabilmeli, Claver buna en güzel örnek, şayet avrupa kararı alırsa mutlaka tutup kolundan getirmeli bu adamı yönetim.Joel Freeland içinde aynı şey geçerli.
Anadolu Efes gelecek sezon için Saric ve Krstic ile anlaştı haberleri geliyor. Guard haberlerine girmiyorum. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var.Ee malumunuz ;Piyasada bir kaç oyuncu var. Aynı zamanda guard arayan 7-8 takım var. Fenerbahçe-Efes-Barcelona-Kuban-CSKA(kısmen) vs vs .. Menajerler resmen çakallık yapıp herkesle görüşüyor.Kısalardan değil de uzunlardan örnek vereyim ; Krstic'in menajeri ile bir görüşme yaptığımızı söylemiştim.Yönetimi suçlamıştım.Biraz ön yargılı davranmışım.Menajeri Efes ile görüşmeye geldiğinde bizimkilerden de randevu talep etmiş. Nezaket olarak kabul etmişler ama oyuncu ile kesinlikle ilgilenmediklerini belirtmişler.Fakat menajeri gitmiş Efes'e Fenerbahçe ile görüştük şu kadar veriyorlar demiş.Fiyat yükseltmişler.Yani bu yıl saçma şeyler olmaya başladı.Serhat'ın şimdiden imzalamış olması güzel hamle.Çünkü sezon sonunda yerli oyuncu pazarı iyice daralmış olacak.
Saric'i bizzat mı duydunuz yoksa haberler mi?Saric NBA'e gidecek. Bunu artık herkes biliyor. Bir senelik olarak da kimse almak istemiyor. Saric bu sene bile gidebilir hatta.
1 yıl oynayıp gidecekse, Efes sever öyle mallıkları parayı verir alır hemen