"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal erdem üzerine adam tanımıyorum. Bu adam kulübün faydası için acayip kamuoyu yapıyor cidden büyük adam
Sefoloshayı Avrupada istemeyecek koç yok
Savunması var penetresi var şutu var Avrupa seviyesi için 4 4 lük oyuncu zaten oynadığı kısa süre içinde Lebron etkisi yapmıştı bu kıtada.Zaten sisteme uymamak gibi bir durumda olacağını sanmıyorum.Sefolosha sistem için alınacak oyunculardan değil sistemi üzerine kuracağın oyunculardan(Avrupa için konuşuyorum)
Bizdeyken yüzde 53 saha içi isabet yüzde 50 3 sayılık isabet oranıyla oynamış Rudy'nin bu seneki 3lük yüzdesi yüzde 35 Sonny Weemsin yüzde 35 Brad Olesonun yüzde 45 Devin Smithin yüzde 41.Bu sene müthiş yüzdeyle 3lük attı dediğimiz Sergio Rodriguezin yüzde 50Tabiki bu istatistikler şutu Rudy veya Weemsten iyi anlamına gelmiyor ama gayet yüzdeli.Birebir yaratıp el üstü atamaz ama hiçte fena atmamış görünüyor
Şutuna çok güvenmeye gerek yok zaten.Hucumda gedik yaratmayacak kadar iyi atsın yeterli ki zaten bunu iyi yapar.Bizde bu şutları atacak Bojan var Bogdan var
Sefolosha farmar gelsin. Final four direkt hayırlı olsun derim ben
Kemal reyiz kafamızı keseriz. Daha bende ne duyumları var canım abimin
dök içini kardeşim
Sefolaşa gelirse Solomon kadar sevinirim..Direk..Sefo dayı efsane olurdu 1-2 sene kalsaydı
Gelmez abi gelmez adam iddialı bir takımda oynamak istiyorum demiş bizimkiler goygoy yapıolar:))))
Bencede gelmez..Gelse zaten efsane olur..Ciddi ezer geçeriz iyi bir Guardla.