Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5505790 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #5220 : 05 Haziran 2014, 19:58:11 »
estağfurullah abi ..

bizim forum olarak tek misyonumuz var o da Fenerbahçe'nin çıkarları, bunun dışında allaha şükür herhangi bir beklentimiz yok, olmadığı gibi bunun ucundan kıyısından geçmeyiz. bazı ergen siteler ve mensupları hem bizleri okuyup saatlerce tartışıyorlar, hemde bizlere laf söylüyorlar, okumayacaksınız kardeşim işinize gelmiyorsa, adam olacaksınız, akıllı olacaksınız.

Hidayet abime ve Semih kardeşime selamlar ..

Sen boşver herkesi Kemal Semihi getir ben Hidayete katlanmaya razıyım, Semih burun kıvırılacak adam değil :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #5221 : 05 Haziran 2014, 19:59:49 »
Hido konusunda daha önce yazmıştım,Hido'yu bende isterim ama Emir'in gitmesi şartıyla.Hido-Emir-Bojan 3 rotasyonu olarak çok yumuşak kaçar ki bu 3 isimde süre ister 5 dakika için gelmez.Yoksa Hido bu haliyle bile Avrupa'ya rahat yeter bence.

Misal Calathes gelirse Calathes 3 numaradan da süre alır.Atıyorum Delaney-Bogdan-Calathes üçlüsünü bol bol dener koç.Calathes kilit transfer gibi aslında olursa elimizi çok rahatlatır

Emir bu kadar kolay harcanacak bir adam değil 1den 4e kadar tepe tepe kullanıyoruz adamı daha ne yapsın

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5222 : 05 Haziran 2014, 20:01:23 »
Özkan
Emir için kendimi yormam kemal düşünsun de bo işi zor karar :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5223 : 05 Haziran 2014, 20:03:01 »
Emir ile devam edeceksek 1 şart koymak lazım
Ocak Şubat Mart  aylarında dinlensin

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #5224 : 05 Haziran 2014, 20:06:12 »
Emir bu kadar kolay harcanacak bir adam değil 1den 4e kadar tepe tepe kullanıyoruz adamı daha ne yapsın

Emir iyi oyuncu tamam da dezavantajı çok.Şutu istikrarsız,ayakları çabuk değil savunmada ilk adımda geçiliyor,atletizm yok,mental olarak düşük.Mental düşüşü dışındakiler geliştirilebilecek özellikler değil.Maciulis arkası Emir güzel olurdu da Bojan arkası Emir biraz yumuşak kalıyor.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #5225 : 05 Haziran 2014, 20:08:38 »
Emir iyi oyuncu tamam da dezavantajı çok.Şutu istikrarsız,ayakları çabuk değil savunmada ilk adımda geçiliyor,atletizm yok,mental olarak düşük.Mental düşüşü dışındakiler geliştirilebilecek özellikler değil.Maciulis arkası Emir güzel olurdu da Bojan arkası Emir biraz yumuşak kalıyor.

Bir an bizim mahalledeki kasap Bahattini anlattın sandım kardeşim :)

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #5226 : 05 Haziran 2014, 20:17:34 »
Bir an bizim mahalledeki kasap Bahattini anlattın sandım kardeşim :)

Ne zaman böyle biri gitsin tarzı konuşsam,beni kibar tabirle mahçup etmesi 3 gün sürüyor.Bugünde aynısını yaşamam muhtemel :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5227 : 06 Haziran 2014, 08:50:17 »
Bu yabanci kuralini "Obra var Ivkovic var cok bu kurali buyutmeyelim bizim genc oyuncular yetissin milli takim senlensin" mantigiyla cikardilar heralde. Baska bir espirisi yok. Takimlar hedef buyuttukce federasyon vizyon kucultuyor. Bu gidisle oturup ikinci lig takimlarini teker teker inceleyip kenarda kosede kalmis potansiyelli ama kotu hocalarla calismis adam arayacagiz. Berk-Kenan neslinin gelismesine de 3 4 sene var acikcasi. 

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #5228 : 06 Haziran 2014, 09:02:34 »
Emir ile devam edeceksek 1 şart koymak lazım
Ocak Şubat Mart  aylarında dinlensin

Bence o dönemlerde Umreye falan gönderelim abi :)

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #5229 : 06 Haziran 2014, 10:26:12 »
Bu yabanci kuralini "Obra var Ivkovic var cok bu kurali buyutmeyelim bizim genc oyuncular yetissin milli takim senlensin" mantigiyla cikardilar heralde. Baska bir espirisi yok. Takimlar hedef buyuttukce federasyon vizyon kucultuyor. Bu gidisle oturup ikinci lig takimlarini teker teker inceleyip kenarda kosede kalmis potansiyelli ama kotu hocalarla calismis adam arayacagiz. Berk-Kenan neslinin gelismesine de 3 4 sene var acikcasi.
Benim teorim: ivkovic 2 yillik planla geldi obradovicin 2+1 yillik sozlesmesi var 1 yili gitti.federasyonda yabanci kuralini 2 yillik yapip 2 yil sonra gorusuruz tekrar diyor.bana bunlarin hepsi tesaduf gelmiyor.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #5230 : 06 Haziran 2014, 10:52:30 »
Benim teorim: ivkovic 2 yillik planla geldi obradovicin 2+1 yillik sozlesmesi var 1 yili gitti.federasyonda yabanci kuralini 2 yillik yapip 2 yil sonra gorusuruz tekrar diyor.bana bunlarin hepsi tesaduf gelmiyor.

Böyle ayrıntılı şeyler düşünecek bir kurum değil. Çapsız yerlilerden gelen baskılara ve kafalarındaki tabulara karşılık verememişlerdir. Bu kadar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5231 : 06 Haziran 2014, 11:19:40 »
Iskender umre işi mantıklı :)

Yabancı kuralı henüz tam olarak resmiyet kazanmadi

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #5232 : 06 Haziran 2014, 11:45:41 »
Iskender umre işi mantıklı :)

Yabancı kuralı henüz tam olarak resmiyet kazanmadi

O zaman 6+2 yabanci kurali hayirli olsun diyebilir miyiz Cem Bey ?  :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5233 : 06 Haziran 2014, 11:58:36 »
O zaman 6+2 yabanci kurali hayirli olsun diyebilir miyiz Cem Bey ?  :D
gönül öyle olmasını çok istiyor.
11 haziranda toplantı var. TBl bi nabız yoklamak adına '' 5 yabancı '' mevzusu prensip olarak düşünüyoruz diye açıklama yaptı ama bence buna toplantıda ciddi itirazlar gelecektir. 6 yabancı öyle veya böyle olmak zorunda .
belki fazla optimist bir düşünce içindeyim ama 5 yabancı bize fayda sağlamaz. 6 bile az ama ona da şükür modundayız.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #5234 : 06 Haziran 2014, 12:36:29 »
yabancı kuralı 5+1 oluyor...5 sahada bir kenarda