CSKA; Jeremmy Pargo,Miloş Teodosiç,Aaron Jackson,Sonny Weems,Vitalli Fridzon..
Real Madrid; Sergio Rodriguez,Sergio Lull,Tremel Darden,Jaycee Carrol,
Olympiakos; Vassilis Spanoulis,Kostas Sloukas,Acie law,Matt Lojeski
Barcelona;Marcelo Huertas,Pullen,Sada,Navarro,Brad Oleson
Fenerbahçe Ülker;Bo Mccalebb,Ömer Onan,Melih Mahmutoğlu,Kenan Sipahi
Top 16.Final8 ve inşallah Final fourdaki rakiplerimizin 1-2 rotasyonu ve bizim 1-2 rotasyonumuz.Tbl seviyesinde bile yetersiz olan bi rotasyon bence elimizdeki rotasyon.Ve buna rağmen transfere ihiyacımız yok,transfer düşünmüyoruz demek bence, bizim büyük hedeflerimiz yok son sekiz yaparsak yeterli demektir.Obradovic geldiği günde söylemiştim F4 olmazsa net başarısız olmuşuz demektir benim için. hiç bi zaman final four öyle kolay değil gelenek lazım bi kaç sene buraları oynamaya alışmak lazım gibi yorumlara katılmadım.doğru koç+doğru kadro+doğru kimya=Final four.
Bu takımın çok acil olarak 1-2 oynayan üst düzey bi oyuncuya ihtiyacı var.isim belli zaten.
Koçunda şuan elindeki kadrodan memnun olduğunu düşünmüyorum sonuçta planlar teodoic üzerine kurulmuştu.Ve Kleiza yı 3 numarada kullanmayı düşünüyodu bence ama fiziksel durumu nedeniyle bu planda tutmadı..
obradoviç'in önemsediği maçlarda bojan ve emir 35 dakika sahada kalmak zorunda kalıyolar ve bu oyunculardan top 16 boyunca bu süreleri alıp top seviyede performans beklemek en başta emir ve bojana haksızlık.bu oyuncular aynı anda sahadayken kolay geçildikleri için yaptığımız savunma neddeniyle rakibin yaptığı her ekstra pas boş şut imkanı veriyo rakibe buda işin diğer boyutu.