kardeşler bence İlkan ı yazmayın kadroya - ikinci kez ameliyat olmuş dizinden onun tekrar spora dönmesi biraz zaman alır bence.
BO Kenan Berk
Melih Ömer
EMir BOjan
6 tane kısa oyuncumuz var - ben Melih harici hepsini şutunu riske ederim rakip takım oyuncusu olsam..
şut basit 3 harften oluşan bir kelime ama bütün takımın hücum ve rakibin defans dengesini alt üst eden bir olgu.
Bom boş kalıyoruz şut atmıyoruz ( bo - emir - Bojan atıyor sokamıyor

) bütün herşey alt üst oluyor. bu sefer şapkadan tavşan çıkarmak molaları geliyor.
Bo yu çok seviyorum ama şut atmıyor kafasında şut kelimesini çıkartmış - 3lüğü geçtim orta mesafede atmıyor
yukarıda değinilmiş.
Sİnan -ender cenkl arroyo - marko bu adamlar boş olsun olmasın atıyor yahu - evet bizim oyuncularımız kjadar yaratıcı ve '' skorer'' değiller ama atıyorlar anasını satayım.
senin dün ( eren sağolsun bana pozisyonları güzel izah etti izlemiş kadar oldum ) köşden bomboş atamıyorsun atsan maç gelecek kopacak - cenk aynı köşeden atıyor.
Bu arada Nba den oyuncu almayacaksak Teo da olmuyor ise
Huertel - Delenay - Bogdan 3 ü birden gelsin..
Huertel şu anda top seviyede olmayabilir ama bir altındaki en iyi oyuncudur. 1 2 seneye Barcelona ya çok rahat gider.
hali hazırda mevcut oyunculardan Teo gibi bir isim alınmıyorsa
Huertel -Delaney ikilisi güzel olur.
Bojan konusunda üzülüyorum hep mahçup ediyorum onun için bardağın dolu taraflarını görmeye çalşıyoruz ( tecessus-utkan ben ve birçok kişi ) ama işte bu noktalarda bizi üzüyor - kaldı 2 maç halen bizi mutlu etme fırsatı var bakalım nasıl olacak
11 haziran bugün sanırım klüpler ve federasyon yabancı sınırı ile ilgili toplantı yapıp karar verecekler.