"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan Kural la beraber Potacast te konusan diger arkadas Ataman i yere göge sigdiramiyor, bizim Obra yi yerin dibine sokmadiklari kaldibir kez bile hakemlere deginmediler; 6teknik foul calinmis be abi ,hic mi konusulmaz..2.mactan sonra Bo nun caldigi top da faul var diyebiliyor yok abi yok Federasyonu+Medyasi hepsi gs nin sampiyonlugunu istiyorlar, cünkü hepsi biliyor gs bu sene sampiyon oldu oldu olamazsa önümüzdeki yillarda Finale bile kalamaz
Bu karar ve olası Emir ayrılığından sonra Hidayet hamlesi daha mantıklı hale geldi.Artık Hidayet gelirse çokta problem olmaz yanlız biz Emirle 3 yıllık uzattık.Sözleşme fesh edilirse bu zararın hesabını nasıl verecek TBF
calathes-kenan-berkbogdan-melih-canbojan-brown-metecanfreeland-bjelica-izzetzoric-oğuzoluru var mı?
Bojan? bence çok daha iyi biri lazım o mevkiye uçan kaçan kovalayan atan her neyse işte anlayan anladı zaten Zoriç? onun mevkisinde de adam gibi biri lazım
Rahatla 8 yabancılı kadro kuralım...Calathes - Delaney - BerkBogdan - Melih - KenanMaciulis - Serhat - MetecanBjelica - Brown - BerkayDunston - Lampe - Oğuz2-3 yedekleri biraz yetersiz ama yine de iş yapabilecek gibi kadro...
brown kim? derick brown?calathes-kenan-berkbogdan-melih-canbojan-serhat-x bjelica-brown-izzetfreeland-zoric-oğuz güzel olur ama bence brown yerine 3-4 oynayabilecek Claver ilaç olur..
İskender şu kadroyu kurabilsek alır mıyız eurolegue'i Bo-Dragic-KenanBatum-Serhat-MelihShved-Emir-HidoBjelica-Teletovic-İlkanAjinca-Oğuz-Baynes
5 numaralar yetersiz abi.