Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450844 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #5550 : 12 Haziran 2014, 17:15:59 »
Valla bence rotasyon oyuncusu olarak bile düşünülmemeli :) Yine 10-15 dakika oynar,o arada da verebileceği maksimum zararı verir,geri çıkar :) Aynı Hırvat milli takımında geçen yaz yaptıkları gibi.Üstüne bir de yabancı hakkımızdan gitmiş olur.

Ama şunu unutmamak gerekir Hıvat milli takımının guardı Ukic ve takımı oynatamıyordu. Bende Zoric'in 10-15 dk oynayarak maksimum verim vereceğini düşünüyorum

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5551 : 12 Haziran 2014, 17:16:38 »
Emir 17 yaşında geldi deniyor da, 20 yaşında geldi yahu. Karara göre yabancı sayılacak. milli takımda oynayıp, yabancı sayılması büyük oksimoron ama şu anki durumda yabancı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5552 : 12 Haziran 2014, 17:18:55 »
Macilus i küçümsemiyorum sadece hakki ne ise onu söylüyorum
Yahu macu işte bu sene izlemiyoruz ki sadece zalgiris milani günlerinden beri izleriz az çok
Yabancı hakkını benom niçin fark yaratan oyuncudan yana kullanmak isterim. Yoksa sınırsız yabancı olsa gelsin diyebilirim belki..
Kötü oyuncu kesinlikle değil kendisine göre uygun bir takim bulursa mutkaka fayda sağlayacaktır..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5553 : 12 Haziran 2014, 17:21:32 »
Trevor kötü savunmaci bence..
Atlet olmak veya blok tehditi olamsi bir oyuncuyu iti yapmaz dusnton çok farkli tabi adam savunma biliyor
Trevor u ender dedikten sonra 2 tam maçını izledim.italya ligine gore değerli bir oyuncu ama savunma da uyuyor ikili oyun savunmasi oguz dan kötü
Ama atlet ribci bir adam
Ilk Barcelona ya koyduğumuz maçta zoric de o maçı domine etmişti.
Edit
yukaridaki ve bu mesajı Ahkam keser gibi yazmışım kusura bakılmasin....
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 17:31:40 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
« Yanıtla #5554 : 12 Haziran 2014, 17:31:26 »
Panathinaikos bütün yabancılarını bırakıyorsa ilk bakılacak isim Lasme bence. Gist'le kötü anılarımız var ama iki senede öğrendi o da basketbolu oralarda. Tertemiz kaparız uzun işini.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #5555 : 12 Haziran 2014, 17:31:56 »
Kesinlikle katılıyorum.
Biz top16 da, biraz da mecburiyetten, Bojan'dan Petrovic, Danilovic performansı/tarzı bekledik. Hatta günümüz oyuncularından Batum ve Rudy.
Bojan henüz öyle bir oyuncu değil, belki hiç olamayacak. Bojan kullanılması gereken bir oyuncu. Zaten Emir iyi olduğunda performansının artmasının sebebi de bu

Örnekler tam yerinde. Aynen ben de bu şekilde düşünüyorum.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #5556 : 12 Haziran 2014, 17:38:24 »
Trevor kötü savunmaci bence..
Atlet olmak veya blok tehditi olamsi bir oyuncuyu iti yapmaz dusnton çok farkli tabi adam savunma biliyor
Trevor u ender dedikten sonra 2 tam maçını izledim.italya ligine gore değerli bir oyuncu ama savunma da uyuyor ikili oyun savunmasi oguz dan kötü
Ama atlet ribci bir adam
Ilk Barcelona ya koyduğumuz maçta zoric de o maçı domine etmişti.
Edit
yukaridaki ve bu mesajı Ahkam keser gibi yazmışım kusura bakılmasin....

Başıma bir şey gelmeyecekse hayalimdeki 5 numarayı tarif edeceğim. Ibaka,dunston vari savunma bilgisi, gist tadında atletiklik, tomic yumuşaklığında elleri olan sırtı dönük oynayan bir pivot. Şutu olmasın,pas görüşü olsun yeter.

Çok şey istedim ama var mı böyle bir uzun ?

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #5557 : 12 Haziran 2014, 17:39:25 »
bu yeni yabancı sınırlaması ile beraber önümüzdeki sene kadromuzda emir olmayacak, ilkan zaten sakat, umarım semih erden'i alırız. 15 dk oynayıp sertlik yapacak, rebund alacak bir yerli uzun bizim için gayet iyi olacaktır.

delaney-kenan-berk
bo-bogdan-melih
bojan-serhat-metecan
bjelica-printezis-ilkan
freeland-semih-oğuz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5558 : 12 Haziran 2014, 17:40:41 »
Niye başına birşey gelsin :)
O dediğin adamlar bu kitaya gelmiyor 8)

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5559 : 12 Haziran 2014, 17:42:03 »
Ama şunu unutmamak gerekir Hıvat milli takımının guardı Ukic ve takımı oynatamıyordu. Bende Zoric'in 10-15 dk oynayarak maksimum verim vereceğini düşünüyorum
Ukic kesinlikle oynatamıyordu ama Tomic yine de takır takır oynuyordu mesela.Aslında Zoric oynadığı bölümlerde Ukic'den çok Draper ile oynuyordu,Ukic ve Tomic oyundan çıktığında Zoric ve Draper giriyordu ki Draper da iyi asist yapan bir guarddır,Zoric'e baya top iniyordu.Hatta Zoric Tomic'den daha az oynamasına rağmen ondan daha fazla şut kullandığı maçlar da vardır baya ama  turvuvanın en iyi 5'ini yaptıkları gibi en kötü 5'ini de yapsalar  pivot bölgesinde Zoric olurdu bence.Hadi Ukicle oynadı diye farzedelim,Ukicle beraber oynasa bile bu kadar facia oynamaması lazım bir pivotun.Baltalamıştı Hırvatistan takımını resmen,aynısını da zaten top 16'da bize yaptı.Zoric kariyerinin en fit,en güçlü olması gereken yaşta bu kadar güçsüzse,seneye 1 yaş daha yaşlanınca nasıl olur kestiremiyorum.Belki Top 16'da yaptıklarından dolayı ben  kendisine fazla derecede de mesafeli olabilirim,bilmiyorum ama böyle bir oyuncuya karşı yabancı hakkımızı kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum yine de Eurolegue'de başarı istiyorsak.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #5560 : 12 Haziran 2014, 17:46:12 »
Niye başına birşey gelsin :)
O dediğin adamlar bu kitaya gelmiyor 8)

Fran Vazquez fena olmaz mı acaba ?

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #5561 : 12 Haziran 2014, 17:53:20 »
Başıma bir şey gelmeyecekse hayalimdeki 5 numarayı tarif edeceğim. Ibaka,dunston vari savunma bilgisi, gist tadında atletiklik, tomic yumuşaklığında elleri olan sırtı dönük oynayan bir pivot. Şutu olmasın,pas görüşü olsun yeter.

Çok şey istedim ama var mı böyle bir uzun ?
noah?:D
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5562 : 12 Haziran 2014, 17:58:42 »
Fran Vazquez fena olmaz mı acaba ?
Valla avrupada saydığınız özelliklere en fazla yaklaşan isim heralde Fran Vazquez'dir,çok da iyi olur.Ben çok beğenirim Vazquez'i ama adam ispanya dışına çıkmak istemiyor.Nba'den de çok fazla isteniyordu 2 sene öncesine kadar ama İspanya dışına çıkmayı hiç istemediğinden olmadı.Bu nedenle onun gelmesi çok zor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5563 : 12 Haziran 2014, 18:01:10 »
Ukic kesinlikle oynatamıyordu ama Tomic yine de takır takır oynuyordu mesela.Aslında Zoric oynadığı bölümlerde Ukic'den çok Draper ile oynuyordu,Ukic ve Tomic oyundan çıktığında Zoric ve Draper giriyordu ki Draper da iyi asist yapan bir guarddır,Zoric'e baya top iniyordu.Hatta Zoric Tomic'den daha az oynamasına rağmen ondan daha fazla şut kullandığı maçlar da vardır baya ama  turvuvanın en iyi 5'ini yaptıkları gibi en kötü 5'ini de yapsalar  pivot bölgesinde Zoric olurdu bence.Hadi Ukicle oynadı diye farzedelim,Ukicle beraber oynasa bile bu kadar facia oynamaması lazım bir pivotun.Baltalamıştı Hırvatistan takımını resmen,aynısını da zaten top 16'da bize yaptı.Zoric kariyerinin en fit,en güçlü olması gereken yaşta bu kadar güçsüzse,seneye 1 yaş daha yaşlanınca nasıl olur kestiremiyorum.Belki Top 16'da yaptıklarından dolayı ben  kendisine fazla derecede de mesafeli olabilirim,bilmiyorum ama böyle bir oyuncuya karşı yabancı hakkımızı kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum yine de Eurolegue'de başarı istiyorsak.

Tomic'in iyi oynamasında Saric'in etkisi çoktu ikisininde saha görüşü çok iyi olduğu için 4-5 paslaşması çok iyiydi , dediğiniz gibi Zoric çok kötü eurobasket ve top16 geçirdi ama bence birazda oynadığı guard ve oyun sistemiyle alakalı top16da bire bire dayalı bir basketbol vardı play offla birlikte daha farklı basketbol oynuyoruz ben gelecek sene Zoric'in bize daha iyi katkı vereceğini düşünüyorum tabi yollar ayrılmazsa

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5564 : 12 Haziran 2014, 18:11:05 »
Aneta ve yakubu'dan kurtulduğumuz gibi zoric'ten de mutlak suretle kurtulmamız lazım. Yeni sezonda yolların ayrılacağı ilk oyuncu olmalı. 15 dakika sure alıp rotasyon oyuncusu olacak diye yabancı kontenjanini işgal etmesi yazık olur. Umarım öyle bir hata yapmayız.