"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki kim bu iki guard transferimiz twitter'da guard transferinin kesinleştiğini yazan arkdaşlar var ama isim vermemişler.
Bugün bunları yazmak saçma biraz ama yine de yazayım;Teodosic-Calathes-Kenan(Berk)Bogdan-Melih-SerhatBojan-Hidayet-MetecanBjelica-Printezis-BerkayFreeland-Oğuz-Mbakwe (EL)8 yabancılı, 7 yabancıya lisans çıkarılabileceğini düşünüyorum. Berk ya da Kenan'dan birisi kiralık gönderilmeli. Emir'in ne olacağı meçhul, yabancı sayılır diye Hidayet'i yazdım. Bütçe olarak biraz masraflı gibi oldu ama o konuları ilgililer düşünsün.
inşallah bo yu gönderip yerine bir guard alıp kenan ve berk le yetinmezler. kenanın yanına mutlaka en az teo kalitesinde iki guard gerekiyor
En ideal 2li bencede.Yanlarına alınacak oyuncular önemli.Özellikle 3 numara pozisyonu çok kritik.Teo-Delaney-Maciulis benchtende Bogdan gelir gayet iyi rotasyon.Tabi pota altında artık elinde kürekle bekleyen biride olmalı.Kısaları geçen her oyuncu rahatça turnike atamamalı
yeni transferler su an derincede kulübe yakın bir ismin malikanesinde istirahat ediyorlar, kesin bilgi
İlla Arjantin olacaksa işin içinde Ginobili olsun
Skola yada hayır demem