Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450844 defa)

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #5685 : 15 Haziran 2014, 12:02:23 »
Yıkılmayan Son Kale @fbsonkalefb  ·  16 sa.
Milos Teodosiç önümüzdeki yıl bizimle olacak kontratı 2 yıllık

Bu tarz ismi - resmi olmayan ama transfer haberleri paylaşanlara inanmalı mıyız?

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
« Yanıtla #5686 : 15 Haziran 2014, 12:25:46 »
Hidayet röportaj vermiş;

Daha önce Efes ve Fenerbahçe demiştim ama artık Türkiye’ye dönersem tek oynayacağım takım Fenerbahçe olur. Biraz daha duygularımı dinlediğimde mutlu olabileceğim yer orası diye düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem, kulübün düşüncesi ne olur onu bilemeyiz.

Ancak bu sene dönmeyi düşünmüyorum. Geçen yıl da söylemiştim, NBA’de bin maç barajını geçip gelmem lazım. Onu daha doldurmadım. Ayrıca NBA’de iki yıl daha en üst düzeyde basketbol oynayabileceğimi düşünüyorum ve bunu istiyorum. Burada buna da nokta koyalım. Geldi, gelecek söylentilerini bitirelim. Bu sezon yokum.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #5687 : 15 Haziran 2014, 12:30:55 »
Hidayet röportaj vermiş;

Daha önce Efes ve Fenerbahçe demiştim ama artık Türkiye’ye dönersem tek oynayacağım takım Fenerbahçe olur. Biraz daha duygularımı dinlediğimde mutlu olabileceğim yer orası diye düşünüyorum. Tabii bu benim düşüncem, kulübün düşüncesi ne olur onu bilemeyiz.

Ancak bu sene dönmeyi düşünmüyorum. Geçen yıl da söylemiştim, NBA’de bin maç barajını geçip gelmem lazım. Onu daha doldurmadım. Ayrıca NBA’de iki yıl daha en üst düzeyde basketbol oynayabileceğimi düşünüyorum ve bunu istiyorum. Burada buna da nokta koyalım. Geldi, gelecek söylentilerini bitirelim. Bu sezon yokum.
Bende okudum haberi de gitsin 2 yıl sonra mahallesinde tek pota oynasın Zeljkonun takımında ancak staff da olur cunku
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı A.Yılmaz

• Üye
« Yanıtla #5688 : 15 Haziran 2014, 12:52:39 »
Peki guard için Avrupa’nın en iyi oyun kurucularından biri olan Uros Tripkovic e ne dersiniz  ;D  :D
Ben Teo yu Oly den beri keşke bir gün bizde olsa diye seyrederdim. İnşallah bu sene kavuşucaz :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5689 : 15 Haziran 2014, 12:53:40 »
Hido resmi ağızdan konuşuyor...Pek takmayın böyle şeylere...
Calathes'le de bizzat Obra konuşmuş...1 Temmuz'a kadar süre istemiş düşünmek için....Ha daha önce de karar verebilir tabii...şunun şurasında iki hafta kaldı..Her şeynetleşir

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #5690 : 15 Haziran 2014, 12:57:20 »

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #5691 : 15 Haziran 2014, 13:34:17 »
teo ve calathes gelirse, bogdanın da geldiğini farz edersek aslında kısa rotasyonumuz belli denilebilir.

teo-berk-kenan
calathes-bogdan-melih
bojan-serhat-metecan

burada 4 yabancı hakkımızı kullanmış oluyoruz.

lige 7 yabancı ile başlayacağımızı düşünüyorum, ilkan'ın nasıl döneceği belirsiz olduğuna göre elimizdeki tek yerli uzun oğuz var. diyebiliriz.

zoriç ve bjelica da kalırsa buraya tek bir hamle yapma şansımız olacak, 4-5 oynayabilecek (daha çok 4) bir oyuncu almamız lazım. ve bence semih erden'i hiç düşünmeden kadroya katmalıyız.

bjelica-xxx-izzet
zoriç-oğuz-semih

bu şartlar altında, 7 yabancılı bir kadro ile yola çıkmış olacağız. ligde biri dışarda kalacak, şu kadro yapısıyla kısalardan biri olması daha muhtemel. bunu da dikkate alarak, bir yerli kısa daha alsak çok iyi olur.

son tahlilde şöyle bir kadro olacak gibi.

teo-berk-kenan
calathes-bogdan-melih
bojan-serhat-metecan
bjelica-xxx-izzet
zoriç-oğuz-semih

Çevrimdışı mbenga

• Üye
« Yanıtla #5692 : 15 Haziran 2014, 13:35:40 »
Mbakwe'yi bilmiyorum ama Delaney'i bir iki sene içinde iç çekerek izleriz.

Yok Delaney için bende aynı düşüncedeyim ama daha çok tamamlayıcı rolünde, benim lafım direk guard rotasyonunu onun üstüne kuranlaraydı :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #5693 : 15 Haziran 2014, 13:49:35 »
valla yerli uzun da yok ki...Semih'i menajerler önerdi de bildiğim Obra olmaz demiş...Ancak 1 yıl basketbol oynamamış ilkan'a da ne kadar güvenilir...Son durumu hakkında bilgi de yok..sezon öncesi kampa katılacak mı katılmayacak mı...o çok önemli...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #5694 : 15 Haziran 2014, 13:51:57 »
Hidayet röportaj vermiş;

Şu haliyle bile fiziksel ve mental durumunun Fenerbahçe ve Euroleague'i kaldıracağına inanmıyorum ki; iki sene sonrasını düşünebileyim... Bizi çiftlik sanıyor herhalde. Emekli sandığı olduğumuzu düşünüyor galiba. Belli ki, Obradovic öncesinin Fenerbahçe'siyle karıştırıyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #5695 : 15 Haziran 2014, 13:53:17 »
Abi Hido ile ben de konuştum, o laflarına bakmayın...soruyu geçiştirmiş...biraz bekleyelim...göreceğiz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #5696 : 15 Haziran 2014, 14:23:04 »
Semih'in en büyük etkisi bu foruma olur. Her maç ona edilen onlarca küfür ve hakaret içerikli mesajı silmekten ve Semih tartışmalarından gına gelir bize.

Evlerden ırak...

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
« Yanıtla #5697 : 15 Haziran 2014, 14:31:35 »

teo-berk-kenan
calathes-bogdan-melih
bojan-serhat-metecan
bjelica-xxx-izzet
zoriç-oğuz-semih

Sanki hidayet 4 numara olarak dusunulebilir gibi geliyor bana. NBA de cok zorlanmisti ama Turkiye de ve EL de yapabilir. Ayrica savunma yonunu Kleiza dan daha iyi yapar diye dusunuyorum.  Obradovic basketbol zekasina onem veren bir koc. dolayisiyla Hidayet'i isteyecektir diye tahmin ediyorum. Boylece 4 numara pozisyonu Bjelica- Hidayet- Izzet olur. daha bir de Ilkan gelecek ve hatta Berkay dahi dusunulebilir. bu rotasyon bence 4 numara icin yeterli ve hala 7. yabanciya yer var.

Burda benim aklima takilan gencler ne olacak? Berk, Berkay, Kenan, Metecan, ve Ayberk olacak elimizde ama zannediyorum Kenan ve Metecan disinda ki oyuncularin yerleri supheli. Oynayacaklari bir takima kiralanmalari faydali olabilir.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
« Yanıtla #5698 : 15 Haziran 2014, 14:34:18 »
Semih'in en büyük etkisi bu foruma olur. Her maç ona edilen onlarca küfür ve hakaret içerikli mesajı silmekten ve Semih tartışmalarından gına gelir bize.

Evlerden ırak...

Hakan abi sizce ilkan 5 numara olarak kullanilabilir mi 3. alternatif olarak? dis sutu olamasi sahaya genislik getirecektir fizik olarak da herkesle mucadele edebilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun