Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450845 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6090 : 21 Haziran 2014, 13:36:55 »
Kadrom...

Kenan-TEO-BO

BOGDAN-Melih-Serhat

Emir(devşirme)-Yeni yabancı İsim bulamadım işi fazla bilmiyorum..

Bjelica-Brown

BAYNES-zoriç-Oğuz Dönerse ilkan
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6091 : 21 Haziran 2014, 13:48:56 »
Semih Erden düşünülebilir.Seyirci faktörü ile tekrar kendisine geleceğini düşünüyorum.Semih-Oğuz-Zoric

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #6092 : 21 Haziran 2014, 13:54:24 »
Teo-kenan-gordon
Bogdan-melih-serhat
Emir-bojan
Bjelica-printezis-berkay
Zoric-oğuz-dubljevic

Tabi emir'i devşirme olarak yazdım,bana bir şekilde devşirme olarak devam edecekmiş gibi geliyor.Gordon'ı almak çok mantıklı geliyor bana.1-2 olarak kullanırız,tribüne çıkmayı da çok sorun etmez diye düşünüyorum.Eurolig maçlarında da gayet iyi yedekler teo'yu.
#12 Damir Mrsiç

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6093 : 21 Haziran 2014, 13:59:25 »
Bende kendimce bi kadro yazayım.:))
Teo/Kenan/Berk
Bogdan/melih/serhat
Cj Miles/Emir** /Metecan
Bjelica/Ed davis/berkay
Zoric/Oğuz/Nurkic

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #6094 : 21 Haziran 2014, 14:04:44 »
Teodosic - Calathes - Kenan
Bogdan - Jamon - Serhat
Mačiulis - Bojan - Emir
Printezis - Bjelica - İlkan
Freeland - Zoric - Oğuz

EL hedefi için 10 yabancı oldu kadrom. İsimler değişebilir. Meselemiz bu değil zaten.
Emir yabancı sayılamaz. O işten vazgeçecek TBF. Verilmiş hak geri alınamaz. Mahkeme ile de olsa kazanılır.

Bütün sezonu tek point guard üzerine yıkıp geçemeyiz. Barcelona'da Huertas - Pullen - Sada, Real Madrid'de Rodriguez - Draper - Llull, CSKA'da Teodosic - Jackson - Pargo. İnsaf arkadaşlar. Teodosic bu kadar maçın sorumluluğunu alırsa sezon sonunda neden performansı düştü diye hayıflanır dururuz. Calathes, Spanoulis, Diamantidis, Zisis aynı takımda oynadı. Calathes , Teodosic yanyana oynayamaz, ego cümlelerini bir kenara bırakalım. Tümer, Sergen yanyana oynamaz muhabbetine benzemeye başladı iyiden iyiye. Oluyor, oldu, olacak bunlar. Yatırım ise gerçekten yatırım. Sözde kalmamalı. Kenan ile Berk yukarıdaki isimler hiç biri kadar Teodosic'i idare edemezler sezon boyu. Bu yaştaki oyunculara bu kadar sorumluluk vermek çok fazla. Lütfen resmen point guardsız oynadığımız bu sezon ile karşılaştırmasın hiçkimse.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #6095 : 21 Haziran 2014, 14:11:46 »
Zoric mutlaka kadroda olmalı.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6096 : 21 Haziran 2014, 14:12:33 »
yabancı kısıtlaması ve emirin durumu tam açık değil ama hidayeti getirip bogdan da gelecekse 2-3 numara için bogdan-ömer-melih-hidayet-emit-serhat düşünüp, 1-4-5 numaralar için ikişer yabancı kullanabilirmiyiz.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6097 : 21 Haziran 2014, 14:13:07 »
Herkes kadro yapmışsa bende yapayım😁 emir yabancı sayılarak yapıyorum 8 yabancılı.

Milos teodosic-bo mccalebb-kenan sipahi
Bogdan bogdanovic-melih mahmutoğlu-ömer onan
Emir preldzic-hidayet türkoğlu-serhat çetin
Nemanja bjelica-derrick brown-berkay candan
Joel freeland-luca zoric-oğuz savaş

boyle bir kadro yani

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #6098 : 21 Haziran 2014, 14:17:00 »
Bo Mutlaka kalmalı..Ondaki enerji bize çok maç kazandırdı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #6099 : 21 Haziran 2014, 14:19:35 »
8.yabancıyla başlamamıza ihtimal vermiyorum,hangi oyuncu sadece EL'de oynamak için teklifi kabul eder ki

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #6100 : 21 Haziran 2014, 14:38:35 »
Teodosic - Calathes - Kenan
Bogdan - Jamon - Serhat
Mačiulis - Bojan - Emir
Printezis - Bjelica - İlkan
Freeland - Zoric - Oğuz

EL hedefi için 10 yabancı oldu kadrom. İsimler değişebilir. Meselemiz bu değil zaten.
Emir yabancı sayılamaz. O işten vazgeçecek TBF. Verilmiş hak geri alınamaz. Mahkeme ile de olsa kazanılır.

Bütün sezonu tek point guard üzerine yıkıp geçemeyiz. Barcelona'da Huertas - Pullen - Sada, Real Madrid'de Rodriguez - Draper - Llull, CSKA'da Teodosic - Jackson - Pargo. İnsaf arkadaşlar. Teodosic bu kadar maçın sorumluluğunu alırsa sezon sonunda neden performansı düştü diye hayıflanır dururuz. Calathes, Spanoulis, Diamantidis, Zisis aynı takımda oynadı. Calathes , Teodosic yanyana oynayamaz, ego cümlelerini bir kenara bırakalım. Tümer, Sergen yanyana oynamaz muhabbetine benzemeye başladı iyiden iyiye. Oluyor, oldu, olacak bunlar. Yatırım ise gerçekten yatırım. Sözde kalmamalı. Kenan ile Berk yukarıdaki isimler hiç biri kadar Teodosic'i idare edemezler sezon boyu. Bu yaştaki oyunculara bu kadar sorumluluk vermek çok fazla. Lütfen resmen point guardsız oynadığımız bu sezon ile karşılaştırmasın hiçkimse.
emir yabancı sayılmıyor zaten :) yerli-yabancı kuralı kalktı onun yerine türkiyede yetişmiş ve yetişmemiş kuralı geldi emir yetişmemiş kısmında
« Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 14:41:51 Gönderen: danbilzerian »

Çevrimdışı deli_kanarya

• Üye
  • Yer: Sanlıurfa
« Yanıtla #6101 : 21 Haziran 2014, 14:44:05 »
Bende kendimce bi kadro yazayım.:))
Teo/Kenan/Berk
Bogdan/melih/serhat
Cj Miles/Emir** /Metecan
Bjelica/Ed davis/berkay
Zoric/Oğuz/Nurkic
Cj miles kim abi

Çevrimdışı Alper Zeynel

• Üye
« Yanıtla #6102 : 21 Haziran 2014, 14:45:05 »
Teo - Berk - Kenan yetersiz olmaz mı özellikle avrupa için? Bu yıldan bir farkı olmaz bence.Bo kalacaksa ve parkede Teo - Bo ya da Kenan - Bo aynı anda olacaksa bir yere kadar ama öbür türlü yetersiz.
Yerli olarak Serhat Çetin'in yanı sıra Semih ve Hidayet alınmalı bence.Semih kötü bir oyuncu değil sadece kötü bir sezon geçirdi.Hidayet takımın abisi 10-15 dakika oynasa maçlarda yeterli.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #6103 : 21 Haziran 2014, 15:03:07 »
Açıkçası ben Teo transferini riskli buluyorum. Huertel ismi de geçiyordu fakat o da kritik anları kaldırabilir mi emin değilm.. Kısa rotasyonunda bu sene takımı yönlendiren sadece emir vardı, şimdi huertel bogdan ve emir bence yeterli olur..

huertel kenan

Bogdan melih serhat

Bojan emir

Bjelica İlkan

Zoric  Oguz Nurkic Semih ( veya semih yerine samet geyik )

Bu şekilde yedi yabancı oldu emirle birlikte. Bir kişi ligde dısarda kalıcak.. Tabi bu kadroda istemesemde mccaleb ayrılmış oluyor.

Çevrimdışı hercumerc

• Üye
  • Yer: Tampa,FL
« Yanıtla #6104 : 21 Haziran 2014, 15:04:45 »
Teodosic/Bo/Kenan/Berk
Bogdan/Serhat/Melih
Sefolosa/(Emir)Hidayet/Metecan
Bjelica/D. Brown/Berkay
Baynes/Zoric/Oğuz

Bo muhtemelen gidecek gibi görünüyor ama ben kalmasından yanayım. 2 numaraya bogdan gelecekse Serhat, Melih ve zaman zaman iki oyun kurucu ile oynayacağımız için yeterli derinlik sağlanmış olacaktır. 3 numara Sefolosa savunmaya, ribaunda inanılmaz katkı yapar, takıma atletizm getirir. Gelmesi zor ama en azından o tarz bir oyuncu olmasını isterim. Hidayet ve Emir benzer özellikleri olan iki oyuncu ben şahsen emir gitsin istemem ama yabancı olarak oynayacak ve Hidayet de gelecekse bence kalması cok lüks olur. Metecan'nin da rolü gelisimiyle birlikte artacaktır. 4 numara Bjelica zaten bizde. Derrick brown olursa cok güzel olur. Artık atletizm anlamında ezilen, ribaund sıkıntısı çeken bir takım olmak istemiyorum. Arkalarında da Berkay is yapar. 5 numara da Baynes transferi hem savunma sertliği, hem de ribaund katkisi acısından cok katkı yapacaktır.