Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450861 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6150 : 21 Haziran 2014, 21:47:51 »
Bogdan Bogdanovic in maci var beyler

Partizan ilk yarıyı 36-35 önde kaparken 16 sayı 4 asist 3 ribauntla oynamış. Çok büyük oynuyor final serisinde.

Çevrimdışı prosoför

• Üye
« Yanıtla #6151 : 21 Haziran 2014, 21:52:42 »
Gündemimizdeki uzunlardan Jusuf Nurkic'i tanımak istiyorsanız buyrun:

http://www.altinciadam.com/2014/06/21/jusuf-nurkic/

Çok güzel yazı olmuş. İzlemiş kadar olduk. Teşekkürler.

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #6152 : 21 Haziran 2014, 21:54:21 »
Bu eleştiri size yöenlik değil yanlış anlamayın,ama ön yargı var Melih'in savunması zayıf diye,doğru ilk geldiği zaman savunma zayıftı ama her geçen gün savunmasını geliştirmeye başladı,eskisi gibi kolay geçilmiyor.

Geldiği güne göre daha iyi olabilir doğru ama tek kriter toplu savunma olmamalı, topsuz savunma da çok önemli. Perdeleri iyi kullanan şutörlere karşı çok rahat top aldırıyor mesela. Ömer bu konuda çok iyiydi ayak çabukluğunu kaybetmediği dönemde. Savunma bazen de top aldırmamak olmalı.

Çevrimdışı pentagram22

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6153 : 21 Haziran 2014, 21:56:10 »
Sakatlık vs olmasın da Melih'in bu yazı savunmasını geliştirecek  bireysel idmanlarla geçireceğini öngörebiliriz. Sezon boyunca çok ciddi katkıları oldu ve çok daha iyisini yapabilecek potansiyele de sahip.

Serhat Çetin kesin deniliyor, mevcut yerli pazarında az sayıdaki opsiyondan biri ancak o dikiş bence yine tutmaz, yanılan ben olurum inşallah.

Serhat konusunda size tamamen katılıyorum,çok şut kullanıyor isabet oranı da istikrarlı değil,İbrahim Kutluay'ın son zamanlarındaki (33-34 yaş) şutları gibi atıyor.Ender ve Cenk'in adı ciddi şekilde bizle anılıyor,Ender'in iyi bir Fenerbahçeli olduğunu biliyorum,Cenk konusunda renkdaşlarla aynı şekilde düşünmekle birlikte Harun ve İbrahim'in suyundan olduğunu düşünmekteyim şut konusunda..İlginç bir detayda her iki oyuncunun menajerinin de Misko Raznatovic olması,bildiğiniz üzere Misko ile basketbol şube yöneticilerimiz ve Obra Reisin arasında geçmişten sıkıntılar vardı,aradaki buzlar eriyor anlaşılan..

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6154 : 21 Haziran 2014, 21:58:28 »

Serhat konusunda size tamamen katılıyorum,çok şut kullanıyor isabet oranı da istikrarlı değil,İbrahim Kutluay'ın son zamanlarındaki (33-34 yaş) şutları gibi atıyor.Ender ve Cenk'in adı ciddi şekilde bizle anılıyor,Ender'in iyi bir Fenerbahçeli olduğunu biliyorum,Cenk konusunda renkdaşlarla aynı şekilde düşünmekle birlikte Harun ve İbrahim'in suyundan olduğunu düşünmekteyim şut konusunda..İlginç bir detayda her iki oyuncunun menajerinin de Misko Raznatovic olması,bildiğiniz üzere Misko ile basketbol şube yöneticilerimiz ve Obra Reisin arasında geçmişten sıkıntılar vardı,aradaki buzlar eriyor anlaşılan..

bence gs den oyuncu alabiliriz bu güzel olur. gerçi bu oyuncu sancho olsa daha iyi olurdu ama

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #6155 : 21 Haziran 2014, 22:00:09 »
Partizan maçını nereden izleriz?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6156 : 21 Haziran 2014, 22:51:28 »
Ender bize teklif edildi daha doğrusu bize şu anda çok oyuncu teklif ediliyor..
Savunma da perdeye takılma konusunda Buğra hakli ama o konuda bo da mesela ciddi kötü. 
Ömer o konuda çok iyiydi ama 36 yaşına geldi bu gerçeği görmezden gelmemek lazım

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6157 : 21 Haziran 2014, 22:57:32 »
Melih konusunda size katiliyorum ve kesinlilkle bu takimin bir parcasi olmasi gerektigini dusunuyorum ama sahsen Cedi Osman'nin cok daha iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. Bu sezonun ozellikle ikinci yarisinda henuz dah 18 yasinda olmasina ragmen cok iyi oynadi.

Cedinin iyi oyuncu olması Melihi kötü yapmaz, Melih te mevkisinin en iyi oyuncularından biri bence

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6158 : 21 Haziran 2014, 23:00:14 »

Enderi beğenip isteyen kim Allah aşkına bu saatten sonra ne pıtpıt Enderi, Berk var Kenan var yazık çocuklara. Künefe için Baklavadan belki vazgeçilir de Kemal paşa için baklava feda edilirmi yani

Çevrimdışı sambaras

• Üye
« Yanıtla #6159 : 21 Haziran 2014, 23:00:28 »
Çok güzel yazı olmuş. İzlemiş kadar olduk. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Gelirse olumsuz bakmamak lazım da sanırım kafası NBA'de.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6160 : 21 Haziran 2014, 23:03:15 »
Enderi beğenip isteyen kim Allah aşkına bu saatten sonra ne pıtpıt Enderi, Berk var Kenan var yazık çocuklara. Künefe için Baklavadan belki vazgeçilir de Kemal paşa için baklava feda edilirmi yani

teo bizdeyse eğer ikinci bir yabancı oyun kurucu alınmayacaksa kesinlikle alınmalı. berk ve kanan şu an için çok yetersiz ve tecrübesizler aksi halde alınırsan bogdandan veya emirden oyun kuruculuk bekleriz bu sene gibi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6161 : 21 Haziran 2014, 23:05:03 »
teo bizdeyse eğer ikinci bir yabancı oyun kurucu alınmayacaksa kesinlikle alınmalı. berk ve kanan şu an için çok yetersiz ve tecrübesizler aksi halde alınırsan bogdandan veya emirden oyun kuruculuk bekleriz bu sene gibi.

Şahsi fikrimdir Enderin ne tecrübesine ne şutuna nede başka bir haltına zerre kadar ihtiyacımız yok eksik olsun. 40 yaşındaki Keremi alırım onu almam ben.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6162 : 21 Haziran 2014, 23:12:45 »

Gerek Kenan gerekse Berk oynadıkları hangi maçta yetersizdiler bu kanaate nasıl vardın kardeşim. Kenan euroleague maçlarında ilk 5 başladığı maçlarda bile canla başla mücadele etti ve bence çok ta başarılı oldu. Berk te 2. yarıda süre almaya başladıktan sonra oldukça geliştirdi kendisini seneye mutlaka çok daha iyi olacaklardır, kalitesiz ve kapasitesiz dedeleri takıma doldurarak bu çocukları feda edemeyiz.

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
« Yanıtla #6163 : 21 Haziran 2014, 23:13:41 »
 Partizan şampiyon oldu. Bogdanovic 36 sayı 6 ribaunt 6 asistle tamamladı maçı. Finaldeki 4 maç ortalamaları 30.7 sayı 4.7 ribaunt 4.2 asist.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #6164 : 21 Haziran 2014, 23:17:37 »
Bogdan Bogdanovic'in ayağı kaydı yerde kaldı çok korktum valla sahiplendik kendisini inşallah bize gelir