"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bogdan Bogdanovic'in ayağı kaydı yerde kaldı çok korktum valla sahiplendik kendisini inşallah bize gelir
Gerek Kenan gerekse Berk oynadıkları hangi maçta yetersizdiler bu kanaate nasıl vardın kardeşim. Kenan euroleague maçlarında ilk 5 başladığı maçlarda bile canla başla mücadele etti ve bence çok ta başarılı oldu. Berk te 2. yarıda süre almaya başladıktan sonra oldukça geliştirdi kendisini seneye mutlaka çok daha iyi olacaklardır, kalitesiz ve kapasitesiz dedeleri takıma doldurarak bu çocukları feda edemeyiz.
benim görüşüm iki tane en az teo kalitesinde yabancı oyun kurucu alınmalı. eğer alınmazsa ikisi de gelecek vaat eden oyuncular olmasına rağmen gs ikinci maçını hatırla son periyod hoca bo yu dinlendirirken berk oyundaydı 2 dakika daha oyuna girmeseydi bo maç geri çeviremezdik zaten çeviremiyoduk şans yanımızda olmasa aynı şey avrupada daha sert rakiplerle olduğunda vurup geçerler. ayrıca sakatlık ihtimalini de düşün bu sene olduğu gibi yada teodosic genel özelliği olan bazı maçlarda formsuz olması
Düzeltıyorum Raskovıc yazmış da umarım gitmez
Drafta girecek. Drafta gireceği zaten belliydi ama onu hemen çağıracak kadar ilgilenen takım yok yanlış bilmiyorsam. Belki San Antonio olabilir onlar ciddi olarak istiyordu.
Yugobasket@yugobasket After winning the Serbian championship trophy, Bogdan Bogdanović told that he is staying with #Partizan for another season.
Bojan, NBA'e gitmiyor mu? Tutmayalim, kariyerine engel olmayalim cocugun