Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450866 defa)

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6285 : 22 Haziran 2014, 22:44:56 »
Kiraladığın oyuncuyu rakip takımın tepe tepe kullanması bir yana hiçbir kiralanan oyuncumuzu kazanamadık şimdiye kadar ben kesinlikle karşıyım kiralama işine. Obradoviç yeterince süre veriyor herkese, yetişecekse de batacaksa da bizim kadroda olsun. Aynı şey değil ama Beykanı Karabüke kiraladık hocası ilginç bir tip, elinde 5 forvet varken Beykanı kiraladı pas tuttu çocuk kenarda bizde olsa forvetlerin sakat olduğu dönemde en azından oynama şansı olabilirdi yani, artık ondan bize hayır da gelmez bu saatten sonra malesef

Önemli olan doğru takıma kiralamak değil mi zaten ? Beykan Karabük'ün tutmayacağı örneğin ilk günden belliydi. Kiraladığım takım ve kiraladığın takımın hocasını iyi seçmelisin. Tofaş / Ahmet Çakı iyi bir opsiyondu, Hakan Demir gençlere şans verir genelde. Kadın baskete gidelim Özge KAvurmacıoğlu Beşiktaş'ta çok süre aldı çünkü kadro yapısı müsaitti, Antakya'ya gitti silindi resmen. Kiralarken zaten bunları hesaplamıyorsan plan ve programdan söz edilemez.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 22:48:38 Gönderen: bugra »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6286 : 22 Haziran 2014, 22:47:58 »
Semih gelecekse ki istemiyorum yabanci 4-5 e hazir olun demektir ki burda da Lampe en mantikli isimlerden biri oluyor.

Bu arada Berk konusunda cok fani oldugundan yazmaya cekiniyordum. Ama bence Kenan'in bile oldukca gerisinde. Kenan gibi once baska bir takimda yuksek sureler almasi sart. Ender'i alirsak kizmam ben de bu yuzden.

Bence de Kenan Berkten daha iyi ama anlaşamadığımız nokta bence Ender her ikisinden de daha kötü :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6287 : 22 Haziran 2014, 22:50:46 »
Lasme yi aldılar zeki abi lampe yi değil.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6288 : 22 Haziran 2014, 22:51:44 »
Lasme yi aldılar zeki abi lampe yi değil.

Pardon :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6289 : 22 Haziran 2014, 23:16:36 »
Boş konuşmak istemiyorum ama bizim endere.filan ilgimiz olmadı.
Menajeri bize teklif etti bu da son derece doğal
Geçen seneye bile kenan ile giren koç bu sene hiçbir şekilde onun önünü kesmez..

Can hamlesi olsa ben şahsen mutlu olurum.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6290 : 22 Haziran 2014, 23:19:12 »
Ender bence de gelmez bu arada. Gelirse şaşırırım yani. Kenan benim görüşüme göre Berk'in bir iki kademe daha ötesinde. Keşke sakatlanmasaydı da dolu dolu bir sene yaşasaydı. Kenan çok büyük oyuncu olacak. Ben bayağı fazla güveniyorum kendisine.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #6291 : 22 Haziran 2014, 23:22:44 »
bence semihin gelmesi izzetin gelmesine benzer.şöyle benzer:iyi oynarsa zaten yerini bulur oynamazsa da izzet gibi havlu sallar.izzeti kazansak farklı olabilirdi ama kimsede şu anda izzeti kadroya yazmıyor.varlığı yokluğu aynı olur kötü olursa.tblde süre bulur bulursa.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #6292 : 22 Haziran 2014, 23:24:47 »
Berk anlam yüklemek adına ortaya net bir şey koyamadı henüz, bu koymayacağı anlamına gelmiyor tabii ki. Kenan'ın genç milli takımlarda somut başarıları, ve daha lider ve büyük oyuncu olma potansiyeli var. Berk'ten böyle bir beklentiye girersek zaten yanlış yapmış oluruz. Çok çalışmalı, özellikle şutunu çok geliştirmeli, ve daha önce de defalarca söylendi, ne katkı vereceği belli olan bir oyuncuya evrilmeli. Her genç oyuncuya yaptığımız geleceğin yıldızı tanımlamasından çok, daha çok ihtiyacımız olan tamamlayıcı oyuncu kimliğine bürünürse bu takımda yıllarca oynayacaktır.

Çevrimdışı Fere

• Üye
« Yanıtla #6293 : 22 Haziran 2014, 23:47:40 »
Krstic,Lorbek haberleri çıkıyor,umarım doğru değildir ki Obradovic'in Kleiza'dan sonra böyle bir hata yapacağına inanmıyorum...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #6294 : 22 Haziran 2014, 23:48:10 »
bence semihin gelmesi izzetin gelmesine benzer.şöyle benzer:iyi oynarsa zaten yerini bulur oynamazsa da izzet gibi havlu sallar.izzeti kazansak farklı olabilirdi ama kimsede şu anda izzeti kadroya yazmıyor.varlığı yokluğu aynı olur kötü olursa.tblde süre bulur bulursa.

İzzet'in maliyetine mal olacaksa Semih ben de sizin gibi düşünüyorum.

Çevrimdışı Fere

• Üye
« Yanıtla #6295 : 22 Haziran 2014, 23:50:01 »
Ömer'in bir sene daha sözleşmesi var,Serhat alındıysa ki serinin ilk maçında salondaydı C.Altıntığ gereksiz olur bana göre...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6296 : 22 Haziran 2014, 23:53:29 »
Krstic,Lorbek haberleri çıkıyor,umarım doğru değildir ki Obradovic'in Kleiza'dan sonra böyle bir hata yapacağına inanmıyorum...

Krstic Efes'e gider. Tomic'i isterken Lorbek-Lampe teklif edilmiş diye daha önce forumda yazılmıştı galiba,Kleiza'nın yerine bence 4-5 oynayan birisi alınacak

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
« Yanıtla #6297 : 22 Haziran 2014, 23:53:40 »
Semih'in kontratına özel maddeler eklenerek herhangi bi disiplinsiz hareketinde fesh maddesi konursa gelmesine çok karşı çıkmam ben.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #6298 : 22 Haziran 2014, 23:58:59 »
Obradoviç in olduğu takımda disiplinsizlik mi..Bjelicayı yerin dibine sokuşumuz hala aklımızda sanırım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #6299 : 23 Haziran 2014, 08:30:08 »
Semih düşük bir ücrete geliyorsa her zaman alınabilir bence, geçen sene oldukça kötü olduğu için önümüzdeki sene basketbola odaklanma şansı daha yüksek. Bence Berk ve Kenan'ı herhangi başka bir oyuncuyla kıyaslamak manasız, hatta birbirleriyle bile kıyaslamaya gerek yok ikisi de bizim oyuncumuz koç ikisini de süre verip yetiştirmeye devam edecektir.