Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450864 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6300 : 23 Haziran 2014, 11:41:18 »
Beko Basketbol Ligi’nin şampiyonu Fenerbahçe ülker’de bugün Genel Menajer Gherardini, antrenör Obradovic ve ana sponsor ülker adına Ahmet Özokur transferi şekillendirecekler.

Kanarya oyun kurucu için Teodosic, Calathes ve Huertas ile ilgileniyor. Geçen sezon pota altında kalın bir oyuncunun yokluğunu çeken sarı-lacivertlilerin pivot listesinde de taraftarları sevindirecek isimler var:

1- Nenad Krstic: 31 yaşında ve 2.12 boyundaki oyuncu CSKA Moskova’dan ayrılırsa F.Bahçe devreye girecek.

2- Sofoklis Schortsanitis: Maccabi ile Avrupa Ligi’ni kazanan kamerun kökenli Yunan pivot 2.08’lik giren boyu ve 156 kiloluk dev cüssesiyle dikkat çekiyor.

3. Yusuf Nurkic: Bu sezon NBA draftına katılan Bosna-Hersekli yıldız adayı 2.11 boyunda ve henüz 20 yaşında.

Yarım saat önce Eurosportta böyle bir haber çıkmış

maksat haber olsun :D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #6301 : 23 Haziran 2014, 11:49:21 »
Bence haber mantıklı.Pota altı için yazılan 3 isimde aynı tip oyuncular oyun kurucu içinde öyle

İsimler mantıklı olabilir burada da geçiyor fakat transfer listesi belli olsa bugün toplantı yapmalarına ne gerek olurdu ki? Bana daha çok sağda solda adı geçen isimlerin bir derlemesi gibi geldi:)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6302 : 23 Haziran 2014, 11:53:37 »
Bence haber mantıklı.Pota altı için yazılan 3 isimde aynı tip oyuncular oyun kurucu içinde öyle

nasıl 3ü de aynı tipte yani, 3ü de ayrı ayrı tipte oyuncular bence. Sofo-Krstic arasında nasıl bir benzerlik var mesela. Bence buradan sadece Jusufu alsınlar hem genç hem atletik hem kuvvetli.

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6303 : 23 Haziran 2014, 11:56:53 »
Belli bir tecrübede, doymuş bir oyuncu mu olacak yoksa genç, tecrübesiz ama başarıya aç hedefi olan oyuncu mu olacak merak ediyorum...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #6304 : 23 Haziran 2014, 12:04:42 »
gazeteler bizden fazlasını bilmiyorlar
çoğunun basketbol muhabiri bile yok
olanlar da Messina'nın emlakçılığını yapan arkadaşlardan hallice
o yüzden gazetlerden transfer haberi çıkmaz
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6305 : 23 Haziran 2014, 12:05:46 »
Sofoda Krsticte Yusufta hucumu ile iş yapan savunmada zaafları olan oyuncular.O bakımdan dedim abi

Sofonun müdafaası fena değil de Krsticin savunma felaket, Jusuf işin her iki tarafında da biraz var bir de ribaund alabiliyor ben de o yüzden onu tercih ettim bir de gelecek vaad ediyor çok genç daha

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6306 : 23 Haziran 2014, 12:11:58 »
Sofo, Jawai tarzı belirli bir süre oynayacak adamların bu lige gelmesi çok mantıksız. Hala daha bir sınır mevcut.

Obradovic geldiğinden beri şubeden ses çıkması konusunda da büyük önlemler alındı sanırım. Geçen sene Kleiza'yı ilk kez siteden öğrenmiştik mesela. Çok fazla dillenen adamlara inanamıyorum o yüzden. Duyduklarını yazıyor herkes (ben de öyle) ama yine ters köşe olacağız gibi bir his var içimde.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #6307 : 23 Haziran 2014, 12:21:10 »
Sofo, Jawai tarzı belirli bir süre oynayacak adamların bu lige gelmesi çok mantıksız. Hala daha bir sınır mevcut.

Obradovic geldiğinden beri şubeden ses çıkması konusunda da büyük önlemler alındı sanırım. Geçen sene Kleiza'yı ilk kez siteden öğrenmiştik mesela. Çok fazla dillenen adamlara inanamıyorum o yüzden. Duyduklarını yazıyor herkes (ben de öyle) ama yine ters köşe olacağız gibi bir his var içimde.
Kleiza yı geçen yıl Uğur Türker yazmıştı kardeşim çok iyi hatırlıyorum.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6308 : 23 Haziran 2014, 12:22:49 »
Kleiza yı geçen yıl Uğur Türker yazmıştı kardeşim çok iyi hatırlıyorum.

Vallahi ben kaçırmışım o zaman. Uğur Türker duyum konusunda hakikaten iyidir bu arada.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #6309 : 23 Haziran 2014, 12:24:07 »
Daha toplantı bile yapılmamışken transfer listesinin ortaya çıkmış olması pek inandırıcı gelmedi. Krstic'in alternatifinin Sofo olması ayrı bir şüphe uyandıran bir durum zaten kendi adıma .

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #6310 : 23 Haziran 2014, 12:24:39 »
Vallahi ben kaçırmışım o zaman. Uğur Türker duyum konusunda hakikaten iyidir bu arada.
Büyük ihtimal kulupten biriyle bağlantısı var.Trıpkovıc transferını de o soylemıstı dedıgın gıbı pek ısım yazmıyor ama yazınca da genelde tutuyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6311 : 23 Haziran 2014, 12:32:06 »
Direkt 5 numaraya krstic gibi sofo gibi maliyetli bir oyuncu tranferi bence imkansız. Olursa yatırım tarzı bir oyuncu olur
Ben 4 numaraya alınacak bir Batiste tarzı bir oyuncu bekliyorum..

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #6312 : 23 Haziran 2014, 12:36:18 »
Direkt 5 numaraya krstic gibi sofo gibi maliyetli bir oyuncu tranferi bence imkansız. Olursa yatırım tarzı bir oyuncu olur

Yatırım tarzı dediğine göre Nurkic ismi çok da yanlış değil o zaman abi.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
« Yanıtla #6313 : 23 Haziran 2014, 12:39:43 »
Abi yalnız orası cok ince bir çizgi artık Avrupa da iş yapan 4 numaraların hepsının dıs sut tehdıtı ve ayak cabuklugu olması şart.
ornek ;Bjelica-Nocioni-Brown-Mirotiç-Khryapa-Blu o yuzden bu tarz bi oyuncu almak daha mantıklı değil mi? Bjelicanın yanına sence de

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #6314 : 23 Haziran 2014, 12:40:17 »
Yatırım tarzı dediğine göre Nurkic ismi çok da yanlış değil o zaman abi.

bırakıp da NBA yapacaksa kısa zaman sonra sıkıntı olabilir, ben NBA'den bir 5 numara bekliyorum, umudumuz Gherardini reis! :)