Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450775 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6435 : 23 Haziran 2014, 22:53:44 »
Bizim arkadaşla konuştum ve kötü haberler var. Obradovic geldiğinden beri kulağının iyiden iyiye kesildiğini söylüyor :) Piyasadakilerden başka isim duyamıyorum diye iletti. Ciddi bir gizlilik mevcutmuş. Duyduğu tek isim Huertas ismi o da sadece ilgi ve olasılık. Herhangi bir kesinlik ya da tercih yok.

Bunun yanında, Teodosic olayını da tekrar etmekte fayda var; Efes ile kesin olarak anlaşmamış. Biz de adayız ama ne olur bilinmez. Umutlanacak da umutlanmayacak da durum yok.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6436 : 23 Haziran 2014, 23:35:24 »
krsticin büyük ihtimalle efes ile anlaştığı söyleniyor 4 5 oynayabilen vesely e sulanmamız bence en önemli hamle olur gerçekten atletik sert ribaundlara destek veren ve oyun bilgisi de fena olmayan bir oyuncu avrupada çok büyük fark yaratır bence bu adam

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6437 : 23 Haziran 2014, 23:48:17 »
ne kadar sevmediğim, istemediğim adam varsa hepsinin dedikodusu var. Krstic , Ender şimdi de Huertas.. İnşallah gerçek değildir, menajer oyunlarıdır sadece
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı ege1405

• Üye
« Yanıtla #6438 : 23 Haziran 2014, 23:58:18 »
Sportando'ya göre Efes Kristic'le anlaşmış. Gözümüz aydın :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6439 : 24 Haziran 2014, 00:27:29 »
ne kadar sevmediğim, istemediğim adam varsa hepsinin dedikodusu var. Krstic , Ender şimdi de Huertas.. İnşallah gerçek değildir, menajer oyunlarıdır sadece

krstici enderi beğenmemennizi anlayabilirim ama huertasın barcelonadaki performansına aldanmamanız görüşündeyim  çünkü barcelonada navarro üzerine kurulu bir sistem var ve top hep onda kalııyor huertasın da bu sebepten dolayı en önemli özelliği olan pas yetenekleri kıstlanıyor ama dikkat ettiyseniz navarronun olmadığı maçlarda verimi çok daha fazla oluyor ben de bir teodosic veya calathese tercih etmem ama bu iki oyuncu olmuyorsa huertası kesinlikle alırım yani ismi geçen oyun kurucularda sıralamam teodosic=calathes>huertas>heurtel
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 00:27:56 Gönderen: active »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6440 : 24 Haziran 2014, 00:30:45 »
Krstic den kurtulduk ohh be ...

Ivkovic adamsin yemin ederim seviyorum ulan dedem benim

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6441 : 24 Haziran 2014, 00:45:51 »
Shawn James'in durumu ne durumda acaba?Sağlıklı bir Shawn James iyi hamle olur.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6442 : 24 Haziran 2014, 00:46:44 »
Krstic den kurtulduk ohh be ...

Ivkovic adamsin yemin ederim seviyorum ulan dedem benim
Huzurlu bir uyku uyuyabilirim :D
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 00:46:58 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #6443 : 24 Haziran 2014, 01:01:23 »
Umarım huertas ilk tercih değildir. Bence ismi bizle geçen adaylar arasında son tercih olmalı. 1. tercih Teodosic 2. Calathes 3. Heurtel 4. Huertas olmalı. Şuan takım için en gerekli hamle Bogdan Bogdanovic. Ne yaparsam yapım o olmadan kadro kuramıyorum.

Çevrimdışı vonyc

• Üye
  • Yer: Eskişehir
  • Andrew Goudelock !!!
« Yanıtla #6444 : 24 Haziran 2014, 01:01:50 »
Ligdeki karsiyaka deplasmanindaki yenilgiden sonra  yazmistim vesely nin ismini burada konusulmasi gayet guzel  ;D
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 01:02:39 Gönderen: vonyc »
Sevdamıza kimse engel olamaz,
Bazen hüzün vardır,bazen mutluluk,
Fener sevgisinin adı konamaz,
Ne kupa büyüklüğü,ne şampiyonluk!!!

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
« Yanıtla #6445 : 24 Haziran 2014, 01:09:48 »
Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum Vesely Partizan'da 3 numara oynarken, bizde nasıl 4-5 oynayacak?
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #6446 : 24 Haziran 2014, 01:11:55 »
Kenan lütfen tam iyileşmiş olarak gel :)

Anadolu Efes Enderi geri alacaktır, kısası yok adamların.(rahatladım)

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #6447 : 24 Haziran 2014, 01:16:59 »
Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum Vesely Partizan'da 3 numara oynarken, bizde nasıl 4-5 oynayacak?

nba fazla yaramış :D o incecik izzet türkyılmaz gitmiş yerine dana gibi bir çocuk gelmiş..

bu yaz eurobasket 2013 de pivot oynamıştı zaten baya kalınlaşmış dert etme çok rahat oynar bizde 4-5
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 01:17:38 Gönderen: kuga »
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #6448 : 24 Haziran 2014, 01:45:44 »
Ben de bir kadro kurayım dedim.

Huertas/Huertel(diğer alternatifleri Teodosiç-De Colo-Nedoviç)- Bo - Kenan/Berk/Ender (bence Ender gelsin diğer iki ismi de kiralık verelim hatta mümkünse Adriyatik'e gitsinler)
Bogdan-Melih-Serhat
Micov/-Emir (Nets takımı takasla dağıtmaya başlasa da Bojan için yer açsalar keşke tepeden oyunlarını Amerika'da oynasa)
Bjellica-Tyus/Derrick Brown/Richard Hendrix/ biraz farklı profil ama Caner Medley-Berkay/İzzet/İlkan
Paul Davis/Baynes/Lauvergne/Fran Vazguez(gerçi Khimki'ye gittiği haberleri vardı ama gittiyse de Paul Davis boştadır)-Semih-Oğuz-Zoriç de yurolig için 8.yabancı olsun.

Bo-Bogdan-Serhat-Micov kısa savunması için yeterince sert isimler. Micov'un sözleşmesi bitti Bogdan için buy-out ödemek zorundayız. Huertas-Emir-Bogdan-Bjellica ve hatta tepeden olan oyunlarda Micov(en azından Bojan'dan daha iyi) PnR oynayabilir geçen sene sadece Emir'in üstüne kalıyorduk maalesef. Hatta biraz düşündüğümde şu kadroyu kurabilirsek Bo'ya gerek kalmayabilir ya da 7.yabancı olarak düşünebiliriz. Micov 'un alternatifi Zoran Dragiç olarak düşündüm daha az güvenilir şutör çok daha hareketli ve delici oyuncu ancak Unicaja muhtemelen takım opsiyonunu kullanarak sözleşmeyi uzatacak yine buy-out ödemek zorunda kalabiliriz. Yerli rotasyonu olarak en zayıf olduğumuz yer 4 numara bu yüzden burada 2 tane yabancıyı kullanmak daha mantıklı olabilir. Bjellica ve Derrick Brown(alternatif isimleriyle beraber) birbirini tamamlayan isimler. Dış şut, içeride savunma tehdidi oluşturmakta bir problem yaşamayız. Sorun şu ki saydığım isimlerin hepsinin kontratı var ve buy-out ödemek zorundayız. Ancak 5 numaraya alacağımız isim biraz şutör ve hareketli olabilirse buraya geleceğe yönelik bir transfer yapabiliriz kolejden yeni çıkışlı nba'de kontrat bulamamış atletik bir oyuncu çok daha ucuza istediğimiz sertliği ve iç tehlikesini sağlayabilir. Sağlayamadığı takdirde de girdiğimiz risk fazla yüksek olmaz. Caner Medley de işin sertlik tarafına katkı yapabilirken Bjellica'nın zaman zaman yaşadığı akıl tutulmalarında onun yaptığı işlerin aynısını yapabilecek bir isim kontratı hakkında bir bilgi bulamadım ama düşüncesi bile güzel. 5 numarada Lauvergne ilk tercihimdi ama Khimki'ye gittiği haberleri dolaşabiliyor madem öyleyse Paul Davis'e yürüyelim gelsin yarım yarım ama her şeyden versin bize :) Baynes'in NBA'de kalması daha büyük ihtimal ama ona da kapımız her zaman açık olurdu. Fran Vazquez bu sene çok iyiydi Malaga'da ama onda da klasik o İspanya dışına çıkmıyor efsanesi var(sebebini söyleyen olursa sevinirim) dış atışı diğer iki isme göre daha kötü ama çok daha iyi bir savunmacıdır. Hem Vazquez hem de Paul Davis'in sözleşmesi bitmiş olmalı bu yüzden ikisi de cazip hedefler olur.

Uzun lafın kısası asıl istediğim kadro:

Huertas-Bo-Ender
Bogdan-Melih-Serhat
Micov-Emir
Bjellica-Derrick Brown-İlkan
Paul Davis-Semih-Oğuz-Zoriç

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
« Yanıtla #6449 : 24 Haziran 2014, 01:48:37 »
Vesely avrupa için çok rahat 5 oynar hem atletizmde katar takıma gerektiğinde 4 numarada kullanılır. Her türlü işe yarayan ve fark yaratan bi transfer olur.