Maalesef bu düşüncelerinizi paylaşmıyorum. Öncelikle hedefimizin kısa vadede değil uzun vadede başarı olması gerektiğini düşünüyorum, yaşı ilerlemiş-olmuş oyuncuları alıp belki başarı yakalanabilir ama zor olan devamlı başarıyı sağlamak bu da genç ve potansiyelli oyuncuları getirip kendi yıldızlarımızı çıkarmaktan geçiyor bence.
Obradovic kendi yıldızlarını yaratabilecek potansiyelli oyuncuların gerçek potansiyellerine ulaşmasını sağlayabilecek bir koç bu nedenle genç oyuncular konusunda neden olmasın? diyebilmeliyiz.
Ayrıca gelecek sene için başarı kıstasımız ne olmalı bu da önemli bir soru, söz konusu avrupa ise kendi adıma EL'yi kazanmak gibi bir hedef bence fazla ütopik olur(daha F4 bile yapamadığımızı düşünürsek), bana göre önümüzdeki sezon hedefimiz F8'e kalmak olmalı, F8'e kalırsak F4'ü zorlamalıyız, F4 ve ötesi benim nazarımda çok büyük bir başarı olur.
Obradoviç isminin geçtiği yerde F4'ten önce bir hedef olmaz bence. Adım adım gitmek konusunda katılırım. Önce top8 ardından F4. Zira koç da bunu söylüyor. İlk hedef ilk turda ilk 4'e girmek, ardından ikinci turda ilk 4e girmek ve sonrası top8 ve ötesi.
Genç oyunculardan kastım gençlere karşı olduğum gibi algılanmasın. Yıllar önce tanjevic'in emir ve vidmarı getirdiği gibi yetiştirecek genç yabancı istemediğimi kastettim. Zira zaten genç yerli oyuncularımız var takımda.
Bakın Maccabi şampiyon oldu. Her kim olursa olsun Maccabinin kadrosunun bizden daha kaliteli olduğunu iddia eden asla katılmam.
Bu koç, bu bütçe ve böylesi imkanlarla bu takım artım F4'ü fazlasıyla hakkediyor ve ona göre kadro da kurulmalı. Yoksa bu iş Huertellerle, Nurkiçlerle falan olmaz. neticede Obradovic de bir insan ve elinde sihirli değnek yok.