Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450846 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6540 : 24 Haziran 2014, 15:39:56 »
Uzun vadeli plan yapıyorsak çok katılamıyorum bu plana. her gelen hoca uzun vadeli plan yapa yapa 10 sene geçti. elde var 1 adet top 8.
Obradovic > her gelen hoca

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #6541 : 24 Haziran 2014, 15:41:43 »
galiba Calathes gelmiş ama çift guard istiyormuş hoca diğeri inşallah Teo olur

Calathes gelirse elimizi inanılmaz rahatlatır,şutu dışında adamda eksik yok.Yanına Teo olursa zaten Avrupa'nın en iyi guard ikilisi bizde olur olmazsa da Delaney-Hickman falan bulunur bi çözüm ki Calathes-Delaney rotasyonu da Real dışındaki bütün takımların kısalarından iyidir

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6542 : 24 Haziran 2014, 15:43:49 »
Calathes gelirse elimizi inanılmaz rahatlatır,şutu dışında adamda eksik yok.Yanına Teo olursa zaten Avrupa'nın en iyi guard ikilisi bizde olur olmazsa da Delaney-Hickman falan bulunur bi çözüm ki Calathes-Delaney rotasyonu da Real dışındaki bütün takımların kısalarından iyidir

bencede şutu dışında eksiği yok biz Calathes-Teo-Bogdan ile tamamlayalım bu işi herkes mutlu olsun

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #6543 : 24 Haziran 2014, 15:45:43 »
Derin Basketbol ‏@DerinAvrupa 58 sn.

Fenerbahçe Ülker'den ayrılan Linas Kleiza, önümüzdeki sezon EA7 Milano forması giyecek.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6544 : 24 Haziran 2014, 15:46:25 »
Herkes hazır buradayken, şuraya da bir dikkat edelim: http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=3.msg57924;topicseen#msg57924

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6545 : 24 Haziran 2014, 15:47:04 »

Yok Obradovic ile kimseyi kıyaslamam. takımdaki eksik yönleri herkesten iyi görüyordur zaten koç. Yalnız takıma genç oyuncular alıp hedefi bir kaç yıla yaymayı doğru bulmadığımı söylemek istedim.
Neticede geçen sene dahi eurolegue koçları arasında yapılan ankette Real ve CSKA'dan sonra F4 adayı olan bir takımdık. Bu saatten sonra kadro olarak üstüne koyarak gitmeliyiz. Kaybedecek bir yılımız dahi yok bence.
Transferler bitince kadrodaki yabancilara yas olarak bakarız
Tahminen 22 yas ve altinda 2 oyuncu olur 30 yasinda ve üzerinde 1 oyuncu olur
Kalanlar sanırım 25 30 arası olur
Yani o dediğiniz bir yapilanma olmaz ama hoca 1 2 genç yabancı serpistirip hem takima hemde onlara yatırım yapmak ister.
Tanjevic.gibi sacma sapaln bor yapilanma yapmaz sanırım
Obradovic bu yil tek hedefi final 4.
Adamin adı çok büyük zaten final 4 harici kesmez
Bu sezon geçiş süreci diyelim ki onca defosuna rağmen 2 galibiyet fazla alabilsek top 8 yapardık. Obradovic işte bu yüzden büyük koç ama kadro defolari o kadar çok fazlaydı ki koç avantajını yediğimiz seriler sonrasi geri gelmez için kullandık ama one geçip vurma kısmında tek başına doğal olarak yetmedi.
Bu sene inşallah daha dengeli bir kadro ( illa defosu olacaktır 4 x 4 kadro kurulmaz bence ) kurulacaktir ve hedefimiz doğrultusunda zirveye oynayacaktir bu takım

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6546 : 24 Haziran 2014, 15:47:52 »
Calathes'in orta mesafe şutu fena değildi diye hatırlıyorum (Bo gibi), yanlış mı hatırlıyorum?
Fenerbahçe

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6547 : 24 Haziran 2014, 15:48:14 »
İsimler 1-2 güne düşer o zaman.Teodosic-delaney ikilisi olmasını istiyorum.Eren,senin de en çok istediğin ikiliydi sanırım.İnşallah böyledir :)

Aynen abi. Ben Teo/Guard - Delaney - Bogdan'a razıydım kendi açımdan. İçime sinecek üçlü olur yani. Fakat Delaney Oly yolcusu gibi.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6548 : 24 Haziran 2014, 15:50:03 »
Transferler bitince kadrodaki yabancilara yas olarak bakarız
Tahminen 22 yas ve altinda 2 oyuncu olur 30 yasinda ve üzerinde 1 oyuncu olur
Kalanlar sanırım 25 30 arası olur
Yani o dediğiniz bir yapilanma olmaz ama hoca 1 2 genç yabancı serpistirip hem takima hemde onlara yatırım yapmak ister.
Tanjevic.gibi sacma sapaln bor yapilanma yapmaz sanırım
Obradovic bu yil tek hedefi final 4.
Adamin adı çok büyük zaten final 4 harici kesmez
Bu sezon geçiş süreci diyelim ki onca defosuna rağmen 2 galibiyet fazla alabilsek top 8 yapardık. Obradovic işte bu yüzden büyük koç ama kadro defolari o kadar çok fazlaydı ki koç avantajını yediğimiz seriler sonrasi geri gelmez için kullandık ama one geçip vurma kısmında tek başına doğal olarak yetmedi.
Bu sene inşallah daha dengeli bir kadro ( illa defosu olacaktır 4 x 4 kadro kurulmaz bence ) kurulacaktir ve hedefimiz doğrultusunda zirveye oynayacaktir bu takım

Kadro defolarına ek olarak, yanlış zamanda form düşüklüğü yaşadı takım. Bu esnada Türkiye kupası da gitti hatta.
Malaga ya da Milano deplasmanını kazansak top8 yapardık. Bu iki maçı da elimizle verdik
Fenerbahçe

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6549 : 24 Haziran 2014, 15:51:00 »
Umarım Calathes gelir artık

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #6550 : 24 Haziran 2014, 15:52:48 »
Derin Basketbol ‏@DerinAvrupa 58 sn.

Fenerbahçe Ülker'den ayrılan Linas Kleiza, önümüzdeki sezon EA7 Milano forması giyecek.

Milano'da çok verimli olur Kleiza,Cj Wallace ve Kangur gibi düşük kalibreli şutörlerden sonra patır patır sokacak Kleiza.Tecrübe eksiklerini kapatır tam anlamıyla nokta transfer ama bana Barça'ya gider gibi geliyor

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #6551 : 24 Haziran 2014, 15:54:31 »
Milano'da çok verimli olur Kleiza,Cj Wallace ve Kangur gibi düşük kalibreli şutörlerden sonra patır patır sokacak Kleiza.Tecrübe eksiklerini kapatır tam anlamıyla nokta transfer ama bana Barça'ya gider gibi geliyor
Yolu açık olsun.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6552 : 24 Haziran 2014, 15:54:58 »
bogdan bir gelsin de guard için çok önemli isimler geçiyor ceza almayaksa ilk tercihim bogdanın yanına calathes olur ama teo da cuk oturur yani yalnız sportandodaki calathes haberini tam anlayamadım anlayan birisi varsa bir yardımcı olabilir mi

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6553 : 24 Haziran 2014, 15:57:13 »

Bu diziyle zor. Maç başına 3-4 şut kullanır 2 si girse kafi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6554 : 24 Haziran 2014, 15:57:20 »
bogdan bir gelsin de guard için çok önemli isimler geçiyor ceza almayaksa ilk tercihim bogdanın yanına calathes olur ama teo da cuk oturur yani yalnız sportandodaki calathes haberini tam anlayamadım anlayan birisi varsa bir yardımcı olabilir mi

Calathes'e bizim Pana ve Cska'nın ilgisi varmış 3 yıllık kontrat istiyormuş kendisi