Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450837 defa)

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6675 : 25 Haziran 2014, 01:18:38 »
Tek güvencem koça  zaten diğer türlü f4 hedefi ile başladığımız son 2 sezondaki halimiz ortada

Birazda sans olacak :)
iyi geceler .

Çevrimdışı Halil İbrahim

• Üye
  • Yer: Bağcılar-İSTANBUL
    • haliluar
« Yanıtla #6676 : 25 Haziran 2014, 01:22:04 »
Birazda sans olacak :)
iyi geceler .
haklısın
İyi geceler

Çevrimdışı Kemal Yılmaz

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6677 : 25 Haziran 2014, 02:53:09 »
Sabah Calathes ve Bogdanovic Fenerbahçe'de , Teodosic yolda demiş. http://www.sabah.com.tr/Spor/Basketbol/2014/06/25/fenerbahceye-iki-dev-yildiz-1403653426

Çevrimdışı Munez

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #6678 : 25 Haziran 2014, 02:59:11 »
Teo, Calathes, Bogdan haberleri iyi güzelde tüm dikkatimizi kısa rotasyonuna çevirmek gibi bir hata yapılmaz umarım. Set oyunu kadar savunma problemimizde var bence bunun kaynağıda boyalı alan. Yine umarım en az kısalar kadar kaliteli 2 uzun alınır...
3D

Çevrimdışı Pesi1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6679 : 25 Haziran 2014, 03:02:24 »
Eren'in söylediği isimlerde bunlardı o zaman. Calathes ve Bogdanovic bitti üstüne Teodosic hedefleniyor. Rüya gibi bi kısa rotasyonu.

Calathes-Teo-Kenan
Bogdan-Melih-Serhat
Bojan-Emir-Metecan
Bjelica-(Freeland)-Berkay
Zoric-Oğuz-Freeland

Emir'i bi şekilde türk statüsünde değerlendirebilsek efsane bi kadro olur.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 03:12:25 Gönderen: Pesi1907 »

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #6680 : 25 Haziran 2014, 03:33:45 »
Başıma bir şey gelmeyecekse Bo'nun takımda kalmasını(bunun karşılığı Teodosiç'in gelmemesi olsa bile) tercih ederim. Yine helva kıvamında kısa savunması görmeyelim artık önümüzdeki sene. Eğer Bo gidiciyse Teodosiç gelse bile boğucu savunma yapabilen bir oyuncuyu 7. Veya 8. Yabancı olarak kullanmalıyız.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #6681 : 25 Haziran 2014, 07:26:49 »
İsimler Calathes ve Bogdan evet. Arkadaşa söz verdim, sözümü de tuttum. Çünkü haber bulmanın ne kadar sıkıntılı bir şey olduğunu biliyorum. Yayılan taraf orası olsun en azından.

Bu arada kolpaladığımı düşünen olacaktır diye capsini de almıştım. Dünkü şeylerden sonra atayım size de.

Hoca iki guard istiyormuş. Calathes'in yanına bir guard daha olacak gibi. Kahin olmaya da gerek yok. İsimler pek sürpriz değil diye de eklemiştim. Üçüncü isim de muhakkak sürpriz değil. Cem Abi o konuda az çok tüyo verdi dün zaten. Serkan da kurulacak en iyi üçlü demiş. Bence de öyle. Teo'yu getirirse Cem Abi'nin sinerjisi getirir. Ayrıntıları da o versin. İbrenin Calathes'e dönmesi şaşırtmıştı beni sadece bu kısım için.

Bunun yanında Nurkic de planlar arasındaymış ama ilerleyişini bilmiyorum. Buradan pota altı için 4, 5ten ziyade 5 aradığımız mı çıkar bilemiyorum. Belki de ekstra bir şeydir.

Bogdan konusunda ciddi şekilde dört beş ay önce bir atılımımız olduğunu burada ben de, bir iki kişi daha da yazmıştı. Bence o işin çoktan bittiğini düşündüğümü de yazmıştım. Menajerinin değişmesi falan tesadüf olmamalı. NBA konusu hallolur, Bogdan açıklanır "bence".
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 07:31:28 Gönderen: Eto »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #6682 : 25 Haziran 2014, 08:06:45 »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6683 : 25 Haziran 2014, 08:33:36 »
Bo ya NBA ya Rusya bildiğim kadarıyla. Kazan deniyordu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #6684 : 25 Haziran 2014, 08:35:34 »
Calathes-Teodosic-Kenan-Berk(?)
Bogdan-Melih-Can-Utku
Bojan-Emir(?)-Serhat-Metecan(?)
Bjelica-Berkay-İzzet-Ayberk
Zoric-Oğuz-Nurkic
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #6685 : 25 Haziran 2014, 08:35:56 »
İsimler Calathes ve Bogdan evet. Arkadaşa söz verdim, sözümü de tuttum. Çünkü haber bulmanın ne kadar sıkıntılı bir şey olduğunu biliyorum. Yayılan taraf orası olsun en azından.

Bu arada kolpaladığımı düşünen olacaktır diye capsini de almıştım. Dünkü şeylerden sonra atayım size de.

Hoca iki guard istiyormuş. Calathes'in yanına bir guard daha olacak gibi. Kahin olmaya da gerek yok. İsimler pek sürpriz değil diye de eklemiştim. Üçüncü isim de muhakkak sürpriz değil. Cem Abi o konuda az çok tüyo verdi dün zaten. Serkan da kurulacak en iyi üçlü demiş. Bence de öyle. Teo'yu getirirse Cem Abi'nin sinerjisi getirir. Ayrıntıları da o versin. İbrenin Calathes'e dönmesi şaşırtmıştı beni sadece bu kısım için.

Bunun yanında Nurkic de planlar arasındaymış ama ilerleyişini bilmiyorum. Buradan pota altı için 4, 5ten ziyade 5 aradığımız mı çıkar bilemiyorum. Belki de ekstra bir şeydir.

Bogdan konusunda ciddi şekilde dört beş ay önce bir atılımımız olduğunu burada ben de, bir iki kişi daha da yazmıştı. Bence o işin çoktan bittiğini düşündüğümü de yazmıştım. Menajerinin değişmesi falan tesadüf olmamalı. NBA konusu hallolur, Bogdan açıklanır "bence".

Teşekkürler Eren. İyi transferler yapıyoruz bence Teo da gelir, kısa problemi kalmaz takımda. En sürprize açık konu 4-5 transferi bence, bakalım ne olacak :)

Çevrimdışı prosoför

• Üye
« Yanıtla #6686 : 25 Haziran 2014, 08:37:40 »
Teşekkürler ETO. Hepimize hayırlı olsun. Bu seneki oyuna yön veren sıkıntısını fazlasıyla atacağız sanırım üstümüzden. Heyecanlanmaya değer isimler. Uzun olarak hem 5 hem de 4 alınır mı acaba Nurkic olursa?

• Üye
« Yanıtla #6687 : 25 Haziran 2014, 08:39:40 »
Şahsen Ben nurkici almazsak semihi alacagimizi düşünüyorum..bir tanede 4 numara aliriz..

Çevrimdışı tecessus

• Üye
« Yanıtla #6688 : 25 Haziran 2014, 08:46:34 »
Calathes net iyi transfer.
Hatta hayali kurulan üçlü içinde bence faydası en garanti oyuncu. NBA e gitmek bir kariyer eşiği ise, halihazırda bu üçlü içinde öyle veya böyle o eşiği geçmiş tek oyuncu.

Bogdan da önemli bir potansiyel ve yetenek. Ama Bogdan gelecek dertler bitecek şeklinde düşünülmemeli. Hedefleri büyük olan bir organizasyonda (milli takım dahil) henüz bir şey ispat etmedi, şimdi edecek inşallah.

Bazı açılardan tereddütlerim de olsa elde kalan oyuncular içinde Teo en kabul edilebiliri, hele Huertas'ı falan düşününce. (Amerikalı bir guard da düşünebilirdik aslında)

Bojan NBA yolcusu ise, 3 numara transferi de lazım. Moss, Macilius tarzında daha mütevazi, ama savunma ve takım oyunu üst düzey biri olabilir.

Zoric'e backup, sert ve atletik, belli standart da bir 5 numara; ve 4.5 numara üst düzeyimsi bir oyuncu daha alsak takım bayağı şekilli hale gelecek.

Biraz fazla Sırp ve Balkan takımı olduk, biraz Amerikalı veya diğer avrupa ülkerinden serpiştirsek güzel olur
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 08:47:51 Gönderen: tecessus »
Fenerbahçe

• Üye
« Yanıtla #6689 : 25 Haziran 2014, 08:49:12 »
Hem bo hem bojan gitmez..o kadar büyük değişim olmaz..sadece bo gidecek benim bildiğim ve tahminim..keşke kalsa ama obra bin istediği oyun tarzi pek uygun değil bo için..zaten bir ara lafi cikmisti kazan a gidiyor diye..herhalde önce NBA dener olmazsa kazan..