Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450860 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6750 : 25 Haziran 2014, 11:14:54 »
Ender Gs de kalmış sanırım, Fenerli adam böyle olur, hizmete böyle devam eder
Fenerbahçe

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #6751 : 25 Haziran 2014, 11:15:40 »
Teodosic de gelirse tadından yenmez. Tartışmasız en iyi kısa rotasyonı olur avrupada. Bojan gidecek olursa da 3-4 oynayabilen ( Claver-Hidayet) bir oyuncu almak mantıklı olur, bir de Semih kumarını oynayıp 4-5 oynayabilen (Vesely-Freeland) birisi olursa 7 yabancılı çok da dengeli bir kadro olur.
Teodosic-Calathes-Kenan
Bogdan-Melih-Serhat
Emir-Claver
Bjelica-Vesely-Berkay
Zoric-Oğuz-Semih

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #6752 : 25 Haziran 2014, 11:16:56 »
En mantıklı yer burası gibi geldi. Yanlış yere yazıyorsam da kusuruma bakılmasın.

http://www.basketfaul.com/makale/33171/nba-unlulerinin-kocu-iki-hafta-tofas-altyapisinda.html

Burada Tofaş'ın Bill Peterson (tanımıyorum ben kendisini) diye birisini iki hafta altyapıda ağırlayacakmış. Bu isim NBA'de pek çok oyuncuyla farklı mevkilerde çalışmış bir isimmiş.

Buna benzer olayları biz yapıyor muyuz? Yapacak olsak faydası olur mu sizce? Ben Gherardini hamlesiyle bu işlerden çok verim alabileceğimizi düşünüyorum. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #6753 : 25 Haziran 2014, 11:18:38 »
Efes'in transferleri acayip abartılıyor,göz korkutacak bir yanı yok.

Lebronu da alsalar bi cacık olmaz onlardan

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6754 : 25 Haziran 2014, 11:19:40 »
Abiler rica ederim. Bekletme için de kusura bakmayın tekrar.

Abi aşağı yukarı bu kadro. Bojan gitse 3 numara gelse bile yine 4 numara için bir açık oluyor. Orası karıştırdı biraz kafamı. Hala daha Semih'in alınacağını düşünmüyorum. O yüzden de kadro hayallerim orada tıkanıyor. Hoca Berkay'a birden bire böyle önemli bir rol vermez gibi..

Yaz Semihi de yaz kadroya :)

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #6755 : 25 Haziran 2014, 11:20:42 »
Teo-calathes-kenan
Bogdan-melih-serhat
Micov-emir
Bjelica-berkay-Derrick brown
Zoric-oğuz-semih

Şuna yakın bir kadro olacak bence.Koçun net 4 numara tercih edeceğini düşünüyorum.Eren gibi koçun zoriç'ten memnun olduğu kanısındayım,bu yüzden semih ile 5 numarayı geçebiliriz.

#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6756 : 25 Haziran 2014, 11:21:38 »
Teşekkürler Obradovic, teşekkürler Gherardini, teşekkürler Özokur ..

Biraz şifreli bir teşekkür oldu Kemal açık yaz da bilelim Semih ok mi :)

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6757 : 25 Haziran 2014, 11:22:37 »
Cem abiye bir soru sormak istiyorum.

Abim Obradovic ' in  Pana döneminde her sene kadrosunda en az 1 tane atletik blok yapan smac basan pivotu vardı. İşte en son Lasme vardı.

Şimdi benım sorum Obradovi yeni takımı Fenerbahce ye neden Bonsu tarzı Dunston tarzı Dorsey tarzı pivot almaktan kaçınıyor. Yanı kimse bana sistemını bozar demesin. Tam tersi çok rahatlarız.

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #6758 : 25 Haziran 2014, 11:27:49 »

Abim Obradovic ' in  Pana döneminde her sene kadrosunda en az 1 tane atletik blok yapan smac basan pivotu vardı. İşte en son Lasme vardı.

lasme obradovic ile hiç çalışmadı öncelikle.. Ben hiç öyle atletik,zenci uzun falan hatırlamıyorum obradovicle çalışan; Batiste, middleton  dışında oyuncu da hatırlamıyorumzenci olan. Onlarda öyle kaçanı bloklayan,zıplayan,hoplayan oyuncular değillerdi..
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2014, 11:28:22 Gönderen: kuga »
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #6759 : 25 Haziran 2014, 11:28:55 »

Şimdi benım sorum Obradovi yeni takımı Fenerbahce ye neden Bonsu tarzı Dunston tarzı Dorsey tarzı pivot almaktan kaçınıyor. Yanı kimse bana sistemını bozar demesin. Tam tersi çok rahatlarız.

Bozar.

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6760 : 25 Haziran 2014, 11:32:51 »
lasme obradovic ile hiç çalışmadı öncelikle.. Ben hiç öyle atletik,zenci uzun falan hatırlamıyorum obradovicle çalışan; Batiste, middleton  dışında oyuncu da hatırlamıyorumzenci olan. Onlarda öyle kaçanı bloklayan,zıplayan,hoplayan oyuncular değillerdi..

8 ve 17 numaralı oyuncu zenci atletik ucan kacan blok koyan adamlar.

http://i.hizliresim.com/QXrJg3.png

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #6761 : 25 Haziran 2014, 11:34:08 »
Biraz şifreli bir teşekkür oldu Kemal açık yaz da bilelim Semih ok mi :)

Zeki abi sana haftalar önce söyledim, senin için Semih'i alacağız rahat ol, yalnız bu iş olduktan sonra ilk uçakla yanına geliyorum, ızgaramı karışık isterim ardından da künefe.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6762 : 25 Haziran 2014, 11:34:11 »

Lasme ile Obradoviç çalışmadı - Obradoviç ayrıldıktan sonra ( 2013 yılına girerken ) bütçe düşünce Pao mecburen piyasadi boş adamlara yöneldi * Lasme yi partizan ve maccabi den tanırım. kötü demek istemiyorum adama ama yaratılan hava çok ilginç kendisi hakkında - hatta maccabi den dizlerinde sorun var diye ayrılmıştı ama sonra Pao da iyi işler yaptı ama tekrar ediyorum bence Pao gibi sistem takımından orta kalite oyuncu almaktan imtina ederim.

obradoviç in çalıştığı uzunları bi ara yazarım tam aklımda değil ama Lasme -Dorsey tarzı herhanbi bir 5 numara ile kesinlikle çalışmadı..

bana 10 dakika müsade et ben yazayım kardeşim.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #6763 : 25 Haziran 2014, 11:34:49 »
Bojan'a sene içinde çok sövdüm ama gitmemesi lazım,Bojan ayarında birini bulmamıza imkan yok.Ha giderse 3-4 oynayabilecek Kaimakoglou,Claver,Devin Smith gibi biriyle o pozisyondan sertlik hedeflenebilir veya sakatlık durumundan emin değilim ama hücum açısından Avrupa'da Bojan seviyesine yaklaşabilecek benim gözümde tek oyuncu var o da Dragan Milosavljevic

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #6764 : 25 Haziran 2014, 11:39:48 »
Zeki abi sana haftalar önce söyledim, senin için Semih'i alacağız rahat ol, yalnız bu iş olduktan sonra ilk uçakla yanına geliyorum, ızgaramı karışık isterim ardından da künefe.

istediğin ızgara olsun bir de açık büfe ne kadar yersen ye serbestsin ama bizde künefe lokantada yenmez Cem işi biliyor onu da yerinde yeriz :)