Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450845 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #6975 : 26 Haziran 2014, 12:39:20 »
Teodosic  olmazsa çok kişi üzülecek valla ben de dahil.Olsun şu iş.
#12 Damir Mrsiç

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6976 : 26 Haziran 2014, 12:40:43 »
CSKA Teodosic'i tutmak istiyor demek ama o, Teodosic'in kalmak istemesiyle ilgili bir haber yok.

Cska , Teodosic ı tutamaz adamın sözleşmesi bitti. Anca Teo Cska da kalmak isterse kalır. Ve suankı durumlar Teo Cska da kalacak diyor

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #6977 : 26 Haziran 2014, 12:45:24 »
Cska , Teodosic ı tutamaz adamın sözleşmesi bitti. Anca Teo Cska da kalmak isterse kalır. Ve suankı durumlar Teo Cska da kalacak diyor

Nerede Teo CSKA'da kalacak diyor link var mı? Paylaştığın tweet CSKA'nın Teo'yu tutmak istemesiyle alakalı. Bence seçim Teo'da olacaksa seçenekleri Barça-Fener'den birisi olur. Bizim avantajımız Obradovic, Barça ise F4 oynayan bir takım avantajı o. Ancak bizim Teo ile sezon bitmeden sözleşme yaptığımız söylentileri de vardı, bekleyip görelim, ayrıca Teo'nun gelmemesi halinde bile çok da kötü olmayan şutu nispeten güvenilir bir guard aldığımızda geçen seneki guard rotasyonundan çok daha iyi bir guard rotasyonuna sahip oluruz.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
« Yanıtla #6978 : 26 Haziran 2014, 12:45:39 »

Kalmak istediğine dair birşeye rastlamadım ben,kaynak nedir acaba ?
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #6979 : 26 Haziran 2014, 12:46:33 »
Açıkçası yerlilerin yan gelip yatmasına mani olurken devşirme sisteminin devamı ile bir avantaj sağlamak mantıksız olurdu bu nedenle devşirme olayının tamamen kalkması bence doğru. Ancak federasyonun bunu yapış şekli saçma, özel bir madde ile bugüne kadar devşirme olarak oynamış oyuncuları altyapı gereksiniminden muaf tutabilirlerdi. Özellikle milli takımda oynayan bir adamın ligde yabancı statüsünde oynaması çok saçma bir olay.
Bu nedenle Emir'in milli takıma gitmemesi doğru olur, gidecekse de ligde yabancı sayılmamalı.
Devşirme olayı baştan beri saçma bir şey zaten, onda hemfikiriz. Ama madem böyle bir uygulama yaptın, ki bütün takımlar da sırf yerli sayılabilsin diye devşirdi oyuncuları, şimdi onları neden mağdur ediyorsun. Kesinlikle dediğiniz gibi şu zamana kadar devşirilmiş oyuncular muaf tutulmalı. Bizim durum daha da trajik, adamı milli takımda oynatıyorsun yani, çok garip hakikaten.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #6980 : 26 Haziran 2014, 12:47:18 »
Daha dün zirveye cikartip olmayana anlık haberler ile milleti yerin dibine sokmak tam bize göre..

Biraz sabredin 4 5 gün diyoruz.

Efesin de yedi cediini..........

Ayrıca lasme ivko ile çalışmadı uğur destekli salla yavrum
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #6981 : 26 Haziran 2014, 12:49:42 »
Teodosic , Cska da kalmak istediğini açıklamıs.

Yok ya bizden bi halt olmaz. Gherardini de boş çıktı
Bizden adam olmaz dediğin senin gibi taraftarlarsa evet adam olmaz.Ne çabuk harcıyorsun adamları.

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6982 : 26 Haziran 2014, 12:50:09 »
Beyler Sportando boş beleş haber yapmaz. Cska Teo yu takımda tutmak istiyor dediyse Teo kalır Cska da.

Cem abi iyi bilir Emiliano yu

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6983 : 26 Haziran 2014, 12:51:39 »
Bizden adam olmaz dediğin senin gibi taraftarlarsa evet adam olmaz.Ne çabuk harcıyorsun adamları.

Ben sınırlı adamım kardeşim. Bak Efes geçen sene kötü dönem geçirdi bu sene nasıl adamlar alıyor.

Lasme ve Krstic birbirini tamamlıyorlar.

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #6984 : 26 Haziran 2014, 12:54:13 »
Ben sınırlı adamım kardeşim. Bak Efes geçen sene kötü dönem geçirdi bu sene nasıl adamlar alıyor.

Lasme ve Krstic birbirini tamamlıyorlar.

Senin özelinde değil sadece,rakibin transferleriyle kendi takımına laf etmek en sevmediğim şeydir.Efes ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor.Haaa Teo olmazsa en çok üzüleceklerden biri benim.Ama yine de Gherardini boş adam vs. demem.Hem paylaştığın şey kesinlik taşımıyor,@Cem Ağrak abinin dediği gibi 3 gün içinde belli olsun,sonra duruma bakıp gerekirse eleştirimizi yaparız.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #6985 : 26 Haziran 2014, 12:54:25 »
teo gelmez umarım.Hic istemiyorum gelmesini. :)
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6986 : 26 Haziran 2014, 12:56:13 »
Benım kızdıgım nokta Euroleage den elendiğimiz andan itibaren transfer çalışmalarına başlamamız lazımdı.

Bu sene size soruyorum ilk tur Cska ve Barca maçları hariç hangi maçımızı keyifle izlediniz ? Ben hiç sayamıyorum.

Sıkıldım artık yarı sahaya kadar Bo topu taşıyıp ardından Emir e verip saçma sapan oyun sıstemımızden bıktım artık kaç senedir aynı

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #6987 : 26 Haziran 2014, 13:12:11 »
Teodosic , Cska da kalmak istediğini açıklamıs.

Yok ya bizden bi halt olmaz. Gherardini de boş çıktı

Resmi bir açıklama yok sanırım. Hem Gherardini Teo'yu kimseye garanti etmedi. Adam organizasyon kuracak. Acele etmemekte fayda var. Hem bu iki olayı birbirine bağlamamak lazım.

Kemal Dinçer Rüya takım kurdu. Sonuç???

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #6988 : 26 Haziran 2014, 13:13:45 »
Benım kızdıgım nokta Euroleage den elendiğimiz andan itibaren transfer çalışmalarına başlamamız lazımdı.

Bu sene size soruyorum ilk tur Cska ve Barca maçları hariç hangi maçımızı keyifle izlediniz ? Ben hiç sayamıyorum.

Sıkıldım artık yarı sahaya kadar Bo topu taşıyıp ardından Emir e verip saçma sapan oyun sıstemımızden bıktım artık kaç senedir aynı
Sezonu efesten 1 ay sonra kapattığımızı unutmuş gibi konuşuyorsun.Bizim sezon bitmeden playofflara konsantre olabilmek adına transfer çalışmalarına başlanmayacağı söylenmişti.

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #6989 : 26 Haziran 2014, 13:14:51 »
Resmi bir açıklama yok sanırım. Hem Gherardini Teo'yu kimseye garanti etmedi. Adam organizasyon kuracak. Acele etmemekte fayda var. Hem bu iki olayı birbirine bağlamamak lazım.

Kemal Dinçer Rüya takım kurdu. Sonuç???
Aynen öyle,Gherardini Teo'yu getirmek için gelmedi,organizasyon kurabilmek adına geldi.