"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
calathes'i almısken diyorum bo'da kalabilir..ama kalmazsa alırız bir tane amerikalı daha delaney gibi..gene olur...
semih pleiss den iyi oyuncusuysa kriket izlemeye başlamalıyım. semihin istatistikleriyle pleiss in kine bakarak kimin daha iyi oyuncu olduğunu görürsün
Teodosic konusunda dünde yazmıştım,korkum CSKA diye Calathes'in bize geldiğini düşünürsek piyasada fazla guard yok tutmak isteyeceklerdir bakalım sonuç ne olacak.
abi kimse euroleague torbalarını yazmadı mı?
6. TORBA: Neptūnas (LİT) & PGE Turów (POL) & Limoges (FRA) & Elemeden gelecek takım 5. TORBA: Cedevita Zagreb (HIR) & Bayern Munich (ALM) & Nizhny Novgorod (RUS) & Dinamo Sassari (İTA) 4. TORBA: GALATASARAY LIV HOSPITAL (TÜR) & Alba Berlin (ALM) & EA7 Milano (İTA) & Kızılyıldız (SIR) 3. TORBA: FENERBAHÇE ÜLKER (TÜR) & Unicaja Malaga (İSP) & Laboral Kutxa (İSP) & Zalgiris Kaunas (LİT) 2. TORBA: ANADOLU EFES (TÜR) & Maccabi Tel-Aviv (İSR) & Panathinaikos (YUN) & Valencia (İSP) 1. TORBA: CSKA Moskova (RUS) & Barcelona (İSP) & Olympiacos (YUN) & Real Madrid (İSP)
Hocam CSKA'nın Teo'yu tutması demesek şuna.Teo şuan serbest.Yani bizim ve CSKA'nın ilk bakışta şansı eşit.Ancak,bir tarafta Obradovic,diğer tarafta Itoudis.Bir tarafta imkanları+taraftarı iyi olan Fenerbahçe,diğer tarafta imkanları çok iyi olan taraftarı olmayan CSKA.Teodosic bıkmıştır diye umuyorum CSKA'dan,eğer bıkmışsa Avrupa'nın en iyi koçuyla çalışmak+zaten iyi para vereceğiz+taraftarı ateşli Fenerbahçe'yi seçecektir diye umuyorum.
Yanlış yazmışım bende biliyorum serbest olduğunu ama maddi imkanları daha iyi CSKA'nın ve yönetimle arası iyi diye bir haber okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi inşallah bizle anlaşır çok istiyorum Teodosic'i