Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450845 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #7035 : 26 Haziran 2014, 14:19:35 »
Hocam bilmediğinizi söylemiyorum,hani herkes sanki sözleşme uzatma opsiyonu CSKA'daymış gibi konuşuyor.Hani her şey CSKA'ya bağlı gibi konuşuyorlar,o açıdan demiştim.

aynı şeylerden bahsediyoruz evet herkes CSKA'da gibi konuşuyor zaten sezon içi ön sözleşme yaptıysak Teo sözünde dursun CSKA'da Span-Pargo yapsın

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
« Yanıtla #7036 : 26 Haziran 2014, 14:19:53 »
CSKA için taraftarı olmayan dememek lazım, kendi sahalarında canlı olarak seyrettim.
Yunan veya Sırp takımları gibi ateşli taraftar yok ama bizim ülker arena ya benzer bir seyircisi var, Efes gibi değil yani.
Ayrıca CSKA çok büyük bir klüp, gerçek bir giant.
Teo ordan bıktıysa soğuk havadan bıkmış olabilir
Sıfır taraftar anlamında demedim.Yani bizim Ülker Areneda atmosfer kötü olabilir,ama bu yıl Abdi İpekçi-Efes deplasmanındaki taraftarı baz aldım.Ülker Arena'da ise gs'yle oynadığımız 5.maç çok iyiydi.İstenirse oluyormuş.Parasal olarak çok üst düzeyde olduklarını da söylüyorum zaten.
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7037 : 26 Haziran 2014, 14:20:35 »
Nik Caner-Medley, VTB'de mücadele eden Kazak ekibi Astana ile anlaştı.

Euroleague seviyesinde en az 2-3 sene daha bu şekilde oynayabilirdi.. parayı tercih etmiş anlaşılan..

parayı seviyor galiba yanlış bilmiyorsam Azerbaycan milli takımında da oynuyor

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #7038 : 26 Haziran 2014, 14:20:49 »
aynı şeylerden bahsediyoruz evet herkes CSKA'da gibi konuşuyor zaten sezon içi ön sözleşme yaptıysak Teo sözünde dursun CSKA'da Span-Pargo yapsın
Umarım alırız Teo'yu da CSKA kimi alırsa alsın :D

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7039 : 26 Haziran 2014, 14:25:00 »
Sıfır taraftar anlamında demedim.Yani bizim Ülker Areneda atmosfer kötü olabilir,ama bu yıl Abdi İpekçi-Efes deplasmanındaki taraftarı baz aldım.Ülker Arena'da ise gs'yle oynadığımız 5.maç çok iyiydi.İstenirse oluyormuş.Parasal olarak çok üst düzeyde olduklarını da söylüyorum zaten.

Açıkcası ülker arena'daki ilk 2 maçtaki atmosferin de kötü olduğunu düşünmüyorum; keza Gs'nin abdi ipekçi atmosferinin de iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sırp ve yunan tribünlerinin rol model olduğunu da düşünmüyorum.
Bugün ters tarafımdan kalktım :)
Fenerbahçe

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #7040 : 26 Haziran 2014, 14:29:55 »
Açıkcası ülker arena'daki ilk 2 maçtaki atmosferin de kötü olduğunu düşünmüyorum; keza Gs'nin abdi ipekçi atmosferinin de iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ahahahaha :D Ne diyeyim,ne deseniz haklısınız o zaman :D

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7041 : 26 Haziran 2014, 14:35:35 »

Ahahahaha :D Ne diyeyim,ne deseniz haklısınız o zaman :D

Ülker arena'daki atmosfer daha iyi hale getirilebilir ama seçilen rol modellerin (yunan/sırp) yanlış olduğunu cidden düşünüyorum.
Arenadaki taraftarlar da oraya Fener sevgisi ile geliyorlar, hatta bazı taraftar gruplarından daha saf takım sevgileri var. Bazen öyle bir lanse ediliyor ki, sanki ellerinde hesap makinesi takım basket atınca 1 usd kazanıyorlar ve onu hesaplıyorlar

Rol model italya (veya ispanya) tribünleri veya NCAA tribünleri olmalı
Fenerbahçe

Çevrimdışı mgul

• Üye
« Yanıtla #7042 : 26 Haziran 2014, 14:40:42 »
Ülker arena'daki atmosfer daha iyi hale getirilebilir ama seçilen rol modellerin (yunan/sırp) yanlış olduğunu cidden düşünüyorum.
Arenadaki taraftarlar da oraya Fener sevgisi ile geliyorlar, hatta bazı taraftar gruplarından daha saf takım sevgileri var. Bazen öyle bir lanse ediliyor ki, sanki ellerinde hesap makinesi takım basket atınca 1 usd kazanıyorlar ve onu hesaplıyorlar

Rol model italya (veya ispanya) tribünleri veya NCAA tribünleri olmalı

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #7043 : 26 Haziran 2014, 14:53:32 »
Salon atmosferini eleştiren biriydim,fakat özellikle TOP16 yaptıktan sonra Pana-Milano maçlarında atmosfer iyiydi,keza ligin 2.yarısında Beşiktaş maçında hakemin saçma sapan kararlarına tribünler bayağı sert tepki vermişti,play off serisi boyunca atmosfer gayet iyiydi.Özlediğimizi Abdi İpekçi,Sinan Erdem atmosferlerinin oluşmasında biraz da oyuncuların payı vardı.Mesela Abdi İpekçi'de oynarken Solomon,Mirsad,İbrahim Kutluay,Kinsey,White gibi attıkları basket sonrası tribünleri bizzat kendileri coşturan oyuncular vardı,White-Kinsey smaçları ile coştururdu,bu sene tribünleri hareketlendirmeye çalışan oyuncu rolünü Zoriç üstlendi.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2014, 14:53:49 Gönderen: nemanja bjelica »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7044 : 26 Haziran 2014, 15:03:09 »
bazı arkadaşlar pleissın obradovicin aradığı adam olmadığını söylemiş ama bence pleiss tam obradovicin istediği gibi bir adam doğru yerde topla buluşturursan durdurması çok zor orta mesafesi var ikili oyun savunmasında ağır kalıyor bu yönden kötü ancak pota altında boyuyla alanı kapattığı için blokçu bir oyuncu rebound konusunda da iyi sayılır bence önemli bir hamle olur anlamadığım nokta ne yönden obradovicin aradığı adam değil zaten obra da öyle bir pivot istiyor gerçi nba e gidecek diye duydum da gitmezse gerçekten isterim

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7045 : 26 Haziran 2014, 15:04:26 »
Fenerbahçe Ülker ile henüz yeni bir gelişme yok. Zeljko Obradoviç ve Maurizio Gherardini üç gündür toplantı halinde. Liste henüz bitmedi.
Fenerbahçe'nin Serhat Çetin ve Bogdan Bogdanoviç'e ilgisi var. En az bir oyun kurucu alınacak ancak bir girişim yapılmış değil. @ismailsenol

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7046 : 26 Haziran 2014, 15:10:12 »
ismail şenol fazla yanlış bilgi vermez calathesle daha ilgilenmedik mi yani yoksa isimler saklanıyor mu?

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7047 : 26 Haziran 2014, 15:10:53 »
Obradovic in listesı uzun galiba 3 gündür toplantı halindelermiş.

Bu sevindirici. En azından yabancı uzun alıcağımız bana göre kesinleşti

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #7048 : 26 Haziran 2014, 15:11:59 »
ismail şenol fazla yanlış bilgi vermez calathesle daha ilgilenmedik mi yani yoksa isimler saklanıyor mu?

İmzalar atılmadığı için net konuşmuyor birde Calathes'in cezası ne olacak o bekleniyor olabilir

Air-Life

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7049 : 26 Haziran 2014, 15:12:55 »
Abi ona bakıcak olursak Teodosic e de ilgimiz var demedi